• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Alpha bank bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Να ενημερώσω πως μόλις μπήκαν οι x100 πόντοι από την Cyber Monday.

Οι οποίοι δεν μετατρεπονται σε μίλια. Ότι να ναι. Αντε πάλι τηλέφωνα.
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

1. Να μου κάνει την μετατροπή η AEGEAN τηλεφωνικά

2. Να μου ενεργοποιήσουν την επιλογή της αυτόματης μετατροπής την τελευταία Κυριακή του μήνα.

pan82

Member
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

2. Να μου ενεργοποιήσουν την επιλογή της αυτόματης μετατροπής την τελευταία Κυριακή του μήνα.
Έπεσες σε Μα αυτό πως θα γίνει αν δεν έχουν μπει στην aegean οι πόντοι;; Γιατί λογικά η aegean δε θα βλέπει τους πόντους
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

Αν και ο σκοπός θα ήταν να κάνεις τη μετατροπή όταν βγάλει η aegean το +25% δώρο αλλά αν δεχτούμε αυτό που είπαν πως είναι δυνατόν αφού οι πόντοι δε φαίνονται περασμένοι σαν πόντοι μετατροπής να μπορούν να τους δουν στην aegean η τό αυτόματο σύστημα να κάνει τη μετατροπή; Μου φαίνεται κάπως παράλογο.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως έχει γίνει η αλλαγή από την ίδια την alpha και ξαναπεραστηκαν με τέτοια μορφή ώστε να φαίνονται ως aegean πόντοι

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έπεσες σε Μα αυτό πως θα γίνει αν δεν έχουν μπει στην aegean οι πόντοι;; Γιατί λογικά η aegean δε θα βλέπει τους πόντους

Αν και ο σκοπός θα ήταν να κάνεις τη μετατροπή όταν βγάλει η aegean το +25% δώρο αλλά αν δεχτούμε αυτό που είπαν πως είναι δυνατόν αφού οι πόντοι δε φαίνονται περασμένοι σαν πόντοι μετατροπής να μπορούν να τους δουν στην aegean η τό αυτόματο σύστημα να κάνει τη μετατροπή; Μου φαίνεται κάπως παράλογο.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως έχει γίνει η αλλαγή από την ίδια την alpha και ξαναπεραστηκαν με τέτοια μορφή ώστε να φαίνονται ως aegean πόντοι
Μα θα τους κρατήσω για την προσφορά της AEGEAN.

Σκέφτηκα να καλέσω την AEGEAN να δω εάν βλέπουν τους πόντους. Εάν όχι, θα καλέσω ξανά την Alpha Bank.

Billouk

Member
@Thanos92 έπεσες σε άσχετο. Η Alpha και μόνο θα στους αφαιρέσει και θα τους πιστώσει και πάλι ώστε να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια. Δύο επιλογές: email στο [email protected] ή συμπλήρωση της φόρμας παραπόνων, υποενότητα bonus στο site της τράπεζας. Αναφέρεις ημερομηνία συναλλαγής, ποσό, αριθμό συναλλαγής (από ebanking) και το στέλνουν στο υποκατάστημα που ανήκει ο λογαριασμός σου. Θα πάρει αρκετές ημέρες...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει άσχετους. Και την δεύτερη φορά που κάλεσα, έπεσα σε άσχετη κυρία.
Είναι τραγικό εμείς να γνωρίζουμε περισσότερα από εκείνους.

Billouk

Member
Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει άσχετους. Και την δεύτερη φορά που κάλεσα, έπεσα σε άσχετη κυρία.
Έχω σταματήσει τα τηλέφωνα, τα κάνω όλα γραπτώς για να πάρουν αρ. αναφοράς. Κάθε φορά που τους στέλνω, τους γράφω στο τέλος ότι η συναλλαγή έγινε με κάρτα Aegean, ως εκ τούτου οι πόντοι θα πρέπει να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μα εμεις εδω θα παρουμε ντοκτορα σε λιγο

Grtraveler

Member
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τουσ bonus πόντους. Έχω τις εξήσ ερωτήσεις:
- ο κοτσοβολος έχει προσφορά για συγκεκριμένα προϊόντα όπου 1€ = 100 bonus πόντους.
- αν κανω αγορά 400€ που είναι 40.000 bonus πόντοι αυτό σημαίνει ότι μπορώ να τους εξαργυρώσω σε ταξίδια με την aegean? Π.χ μπορώ να κανω 4 πτήσεις εσωτερικού ?
- λήγουν οι bonus πόντοι ?
- στο site για τους bonus πόντους κάτω κάτω αναφέρει:
  • Το εκάστοτε κουπόνι μπορεί να αποκτηθεί με εξαργύρωση πόντων μέσω του Bonus app από 19.12.2025 έως και 19.03.2026 και αφορά έκπτωση για κρατήσεις από 19.12.2025 έως και 19.03.2026 και για πτήσεις από 19.12.2025 έως και 29.05.2026.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχω κάνει κράτηση από 19/12/2025 έως και 19/3/2026 και το αργότερο που θα πρέπει να εχω Ταξιδέψει είναι έως 29/05/2026 ?

giannis228

Member
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τουσ bonus πόντους. Έχω τις εξήσ ερωτήσεις:
- ο κοτσοβολος έχει προσφορά για συγκεκριμένα προϊόντα όπου 1€ = 100 bonus πόντους.
- αν κανω αγορά 400€ που είναι 40.000 bonus πόντοι αυτό σημαίνει ότι μπορώ να τους εξαργυρώσω σε ταξίδια με την aegean? Π.χ μπορώ να κανω 4 πτήσεις εσωτερικού ?
- λήγουν οι bonus πόντοι ?
- στο site για τους bonus πόντους κάτω κάτω αναφέρει:
  • Το εκάστοτε κουπόνι μπορεί να αποκτηθεί με εξαργύρωση πόντων μέσω του Bonus app από 19.12.2025 έως και 19.03.2026 και αφορά έκπτωση για κρατήσεις από 19.12.2025 έως και 19.03.2026 και για πτήσεις από 19.12.2025 έως και 29.05.2026.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχω κάνει κράτηση από 19/12/2025 έως και 19/3/2026 και το αργότερο που θα πρέπει να εχω Ταξιδέψει είναι έως 29/05/2026 ?
ναι μπορει να εξαργυρωσεις τους ποντους για ταξιδια .Υπαρχουν δυο τροποι να χαλασεις τους ποντους ειτε να χαλασεις τους ποντους σε ταξιδια( 16000 ποντους η μια διαδρομη για ταξιδια εξωτερικου σε κοντινους προορισμους, 10000 για ταξιδια εσωτερικου συν τους φορους και 22500 για μακρινους προορισμους εξωτερικου ) ειτε να βγαλεις κουπονια απο την εφαρμογη που με 10000 ποντους σου κανει εκπτωση 20 ευρω στην τιμη του εισιτηριου. Αυτο που γραφεις ειναι για τα κουπονια που μπορεις να εξαργυρωσεις απο το app bonus που δεν συμφερουν οποτε καλυτερα να τους εξαργυρωσεις με τον πρωτο τροπο. Alpha Bonus Εξαργύρωση απο αυτο το λινκ εξαργυρωνεις ποντους σε αεροπορικα εισιτηρια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα