Alpha bank bonus

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Να ενημερώσω πως μόλις μπήκαν οι x100 πόντοι από την Cyber Monday.

Οι οποίοι δεν μετατρεπονται σε μίλια. Ότι να ναι. Αντε πάλι τηλέφωνα.
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

1. Να μου κάνει την μετατροπή η AEGEAN τηλεφωνικά

2. Να μου ενεργοποιήσουν την επιλογή της αυτόματης μετατροπής την τελευταία Κυριακή του μήνα.

pan82

Member
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

2. Να μου ενεργοποιήσουν την επιλογή της αυτόματης μετατροπής την τελευταία Κυριακή του μήνα.
Έπεσες σε Μα αυτό πως θα γίνει αν δεν έχουν μπει στην aegean οι πόντοι;; Γιατί λογικά η aegean δε θα βλέπει τους πόντους
Μου έδωσαν 2 επιλογές:

Αν και ο σκοπός θα ήταν να κάνεις τη μετατροπή όταν βγάλει η aegean το +25% δώρο αλλά αν δεχτούμε αυτό που είπαν πως είναι δυνατόν αφού οι πόντοι δε φαίνονται περασμένοι σαν πόντοι μετατροπής να μπορούν να τους δουν στην aegean η τό αυτόματο σύστημα να κάνει τη μετατροπή; Μου φαίνεται κάπως παράλογο.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως έχει γίνει η αλλαγή από την ίδια την alpha και ξαναπεραστηκαν με τέτοια μορφή ώστε να φαίνονται ως aegean πόντοι

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έπεσες σε Μα αυτό πως θα γίνει αν δεν έχουν μπει στην aegean οι πόντοι;; Γιατί λογικά η aegean δε θα βλέπει τους πόντους

Αν και ο σκοπός θα ήταν να κάνεις τη μετατροπή όταν βγάλει η aegean το +25% δώρο αλλά αν δεχτούμε αυτό που είπαν πως είναι δυνατόν αφού οι πόντοι δε φαίνονται περασμένοι σαν πόντοι μετατροπής να μπορούν να τους δουν στην aegean η τό αυτόματο σύστημα να κάνει τη μετατροπή; Μου φαίνεται κάπως παράλογο.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως έχει γίνει η αλλαγή από την ίδια την alpha και ξαναπεραστηκαν με τέτοια μορφή ώστε να φαίνονται ως aegean πόντοι
Μα θα τους κρατήσω για την προσφορά της AEGEAN.

Σκέφτηκα να καλέσω την AEGEAN να δω εάν βλέπουν τους πόντους. Εάν όχι, θα καλέσω ξανά την Alpha Bank.

Billouk

Member
@Thanos92 έπεσες σε άσχετο. Η Alpha και μόνο θα στους αφαιρέσει και θα τους πιστώσει και πάλι ώστε να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια. Δύο επιλογές: email στο [email protected] ή συμπλήρωση της φόρμας παραπόνων, υποενότητα bonus στο site της τράπεζας. Αναφέρεις ημερομηνία συναλλαγής, ποσό, αριθμό συναλλαγής (από ebanking) και το στέλνουν στο υποκατάστημα που ανήκει ο λογαριασμός σου. Θα πάρει αρκετές ημέρες...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει άσχετους. Και την δεύτερη φορά που κάλεσα, έπεσα σε άσχετη κυρία.
Είναι τραγικό εμείς να γνωρίζουμε περισσότερα από εκείνους.

Billouk

Member
Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει άσχετους. Και την δεύτερη φορά που κάλεσα, έπεσα σε άσχετη κυρία.
Έχω σταματήσει τα τηλέφωνα, τα κάνω όλα γραπτώς για να πάρουν αρ. αναφοράς. Κάθε φορά που τους στέλνω, τους γράφω στο τέλος ότι η συναλλαγή έγινε με κάρτα Aegean, ως εκ τούτου οι πόντοι θα πρέπει να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μα εμεις εδω θα παρουμε ντοκτορα σε λιγο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα