• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Alpha bank bonus

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Υποθετω θα εννοει το x1 που παιρνεις με οτι συναλλαγη κανεις εκτος συνεργατων της αλφα
Την τελευταία φορά που πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας δεν έπαιρνες καθόλου πόντους. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει, έχω να πληρώσω τέλη τρία χρόνια

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος δεν είναι στις υπαγόμενες συναλλαγές: "Οι αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, η
εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της Κάρτας, η φόρτιση έτερης Κάρτας (της Alpha Bank ή και άλλων
Τραπεζών), η πληρωμή ετήσιας συνδρομής καθώς και τόκων ή εξόδων, η εξόφληση πάσης φύσεως οφειλών προς το
Δημόσιο, (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ΔΟΥ, Γ.Γ.Π.Σ., ΟΤΑ, ΕΦΚΑ),
όπως και η εξόφληση δόσεων δανείων, δεν
συγκαταλέγονται στις Υπαγόμενες Συναλλαγές." .

Billouk

Member
Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος δεν είναι στις υπαγόμενες συναλλαγές: "Οι αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, η
εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της Κάρτας, η φόρτιση έτερης Κάρτας (της Alpha Bank ή και άλλων
Τραπεζών), η πληρωμή ετήσιας συνδρομής καθώς και τόκων ή εξόδων, η εξόφληση πάσης φύσεως οφειλών προς το
Δημόσιο, (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ΔΟΥ, Γ.Γ.Π.Σ., ΟΤΑ, ΕΦΚΑ),
όπως και η εξόφληση δόσεων δανείων, δεν
συγκαταλέγονται στις Υπαγόμενες Συναλλαγές." .
Δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα αλλά ένα μέλος που είχε αποχωρήσει, είχε γράψει ότι μπορούσες να πάρεις πόντους πληρώνοντας τα του δημοσίου στα ΕΛΤΑ με χρηση κάρτας Aegean.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Το ερωτημα ειναι αν θα δωσει τιποτα της προκοπης η Αλφα με την αλλαγη του χρονου. Καμια προβλεψη?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το ερωτημα ειναι αν θα δωσει τιποτα της προκοπης η Αλφα με την αλλαγη του χρονου. Καμια προβλεψη?
Πότε έδωσε για να δώσει και τώρα; Δε θυμάμαι να πήρα κάτι τόσα χρόνια με την αλλαγή του χρόνου.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Καλησπέρα, ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την προσφορά εξαργύρωσης μιλίων που τρέχει στην ΔΕΗ myRewards Miles. Βλέπω αυτη την στιγμή έχει 50% έκπτωση στην εξαργύρωση μιλίων με αναλογία 150 μίλια = 1€. Έχω πετύχει στο παρελθόν και ελαφρώς καλύτερη αναλογία 200 μίλια = 1€.

Οι παραπάνω αναλογίες αξίζουν κατα τη γνώμη σας να "καίμε" τα μίλια μας?

adiaforos

Member
Δηλαδή τι περιμένεις να δώσει η ALPHA ή οποιαδήποτε άλλη τράπεζα; Για τις κάρτες Bonus έχει ήδη δώσει 50% επιπλέον Bonus πόντους έως 31.12.2025. Ειδικά στις 31 Δεκεμβρίου έχει το 20% της έκπτωσης στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος εξαργυρώνοντας μόνο με τους μισούς Bonus πόντους.
Καλησπέρα, ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την προσφορά εξαργύρωσης μιλίων που τρέχει στην ΔΕΗ myRewards Miles. Βλέπω αυτη την στιγμή έχει 50% έκπτωση στην εξαργύρωση μιλίων με αναλογία 150 μίλια = 1€. Έχω πετύχει στο παρελθόν και ελαφρώς καλύτερη αναλογία 200 μίλια = 1€.

Οι παραπάνω αναλογίες αξίζουν κατα τη γνώμη σας να "καίμε" τα μίλια μας?
Το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με bonus πόντους της ALPHA, αλλά με μίλια της Aegean, είσαι σε λάθος θέμα. Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!

Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?

adiaforos

Member
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!

Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?
Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Για άλλους είναι πιο σημαντικό να τα διαθέτουν για εισιτήρια business class, για άλλους να μειώνουν το κόστος σε υπερατλαντικά ταξίδια με τα award εισιτήρια. Η αναλογία 1.500 μίλια = 10€ είναι πολύ καλή πάντως και κάποιος που έχει πληθώρα μιλίων μπορεί κάλλιστα να τα αξιοποιήσει και σε λογαριασμούς της ΔΕΗ, η εξαργύρωση είναι αντικειμενικά καλή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.343
Μέλη
39.992
Νεότερο μέλος
myfilox

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom