maria91
Member
Υποθετω θα εννοει το x1 που παιρνεις με οτι συναλλαγη κανεις εκτος συνεργατων της αλφαΓιατί παίρνεις μπόνους πληρώνοντας με κάρτα τα τέλη κυκλοφορίας;
Υποθετω θα εννοει το x1 που παιρνεις με οτι συναλλαγη κανεις εκτος συνεργατων της αλφαΓιατί παίρνεις μπόνους πληρώνοντας με κάρτα τα τέλη κυκλοφορίας;
Την τελευταία φορά που πλήρωσα τέλη κυκλοφορίας δεν έπαιρνες καθόλου πόντους. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει, έχω να πληρώσω τέλη τρία χρόνιαΥποθετω θα εννοει το x1 που παιρνεις με οτι συναλλαγη κανεις εκτος συνεργατων της αλφα
Δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα αλλά ένα μέλος που είχε αποχωρήσει, είχε γράψει ότι μπορούσες να πάρεις πόντους πληρώνοντας τα του δημοσίου στα ΕΛΤΑ με χρηση κάρτας Aegean.Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος δεν είναι στις υπαγόμενες συναλλαγές: "Οι αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, η
εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της Κάρτας, η φόρτιση έτερης Κάρτας (της Alpha Bank ή και άλλων
Τραπεζών), η πληρωμή ετήσιας συνδρομής καθώς και τόκων ή εξόδων, η εξόφληση πάσης φύσεως οφειλών προς το
Δημόσιο, (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ΔΟΥ, Γ.Γ.Π.Σ., ΟΤΑ, ΕΦΚΑ), όπως και η εξόφληση δόσεων δανείων, δεν
συγκαταλέγονται στις Υπαγόμενες Συναλλαγές." .
Πότε έδωσε για να δώσει και τώρα; Δε θυμάμαι να πήρα κάτι τόσα χρόνια με την αλλαγή του χρόνου.Το ερωτημα ειναι αν θα δωσει τιποτα της προκοπης η Αλφα με την αλλαγη του χρονου. Καμια προβλεψη?
Δηλαδή τι περιμένεις να δώσει η ALPHA ή οποιαδήποτε άλλη τράπεζα; Για τις κάρτες Bonus έχει ήδη δώσει 50% επιπλέον Bonus πόντους έως 31.12.2025. Ειδικά στις 31 Δεκεμβρίου έχει το 20% της έκπτωσης στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος εξαργυρώνοντας μόνο με τους μισούς Bonus πόντους.Το ερωτημα ειναι αν θα δωσει τιποτα της προκοπης η Αλφα με την αλλαγη του χρονου. Καμια προβλεψη?
Το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με bonus πόντους της ALPHA, αλλά με μίλια της Aegean, είσαι σε λάθος θέμα. Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.Καλησπέρα, ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την προσφορά εξαργύρωσης μιλίων που τρέχει στην ΔΕΗ myRewards Miles. Βλέπω αυτη την στιγμή έχει 50% έκπτωση στην εξαργύρωση μιλίων με αναλογία 150 μίλια = 1€. Έχω πετύχει στο παρελθόν και ελαφρώς καλύτερη αναλογία 200 μίλια = 1€.
Οι παραπάνω αναλογίες αξίζουν κατα τη γνώμη σας να "καίμε" τα μίλια μας?
Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!Η αναλογιά 150 μίλια = 1€ είναι καλύτερη από 200 μίλια = 1€, στοιχειώδη μαθηματικά. Και δεν έχει δοθεί ποτέ κάτι καλύτερο για τη ΔΕΗ.
Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Για άλλους είναι πιο σημαντικό να τα διαθέτουν για εισιτήρια business class, για άλλους να μειώνουν το κόστος σε υπερατλαντικά ταξίδια με τα award εισιτήρια. Η αναλογία 1.500 μίλια = 10€ είναι πολύ καλή πάντως και κάποιος που έχει πληθώρα μιλίων μπορεί κάλλιστα να τα αξιοποιήσει και σε λογαριασμούς της ΔΕΗ, η εξαργύρωση είναι αντικειμενικά καλή.Προφανώς και δεν ψάχνω τη "συμφέρουσα" μετατροπή ανάμεσα σε 150 και 200 μίλια ανά ευρώ, καθώς η διαφορά είναι μικρή!
Το ερώτημά μου είναι καθαρά στρατηγικό. Αξίζει σε αυτές τις αναλογίες να "καίμε" τα μίλια μας για εξαργυρώσεις στην ΔΕΗ ή μήπως το sweet spot των μιλίων παραμένει μόνο στα αεροπορικά εισιτήρια?