Alpha bank bonus

pan82

Member
Καλησπέρα! Γνωριζουμε τι αποσκευές επιτρέπονται με το εισητηριο bonus Aegean?
Σιγουρα μια παραδοτέα 23kg.
Για καμπίνα επιτρέπονται και χειραποσκευή 8kg και προσωπικό αντικείμενο;
Ναι τα έχεις απ' όλα στη πτήση μόνο θέση να επιλέξεις δεν έχει. Σου δίνει τυχαια η αγοράζεις αυτό είναι το μόνο μείον

VasilisTravel

Member
Καλημέρα σε όλους,

είμαι τελείως "άσχετος" σε αυτό το κομμάτι που μιλάτε στο thread και μου κίνησε το ενδιαφέρον για να το διαβάσω αλλά και να μπω και εγώ στο κυνήγι των πόντων!

Δεν έχω καθόλου alpha bank λογαριασμό αλλά θέλω να βγάλω την κάρτα Aegean bonus visa premium μιας και βλέπω ότι είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τις άλλες διαθέσιμες επιλογές. Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. είδα ότι έχει ετήσιο κόστος τα 80 ευρώ;
2. ένα από τα προνόμια της κάρτας είναι ότι δίνει 1 δωρεάν αεροπορικού εισιτηρίου ανεξάρτητα προορισμούπροορισμού, για κράτηση 2 ατόμων;
3. έχει την καλύτερη αναλογία για μετατροπής πόντων σε μίλια σε σχέση με όλες τις άλλες;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλημέρα σε όλους,

είμαι τελείως "άσχετος" σε αυτό το κομμάτι που μιλάτε στο thread και μου κίνησε το ενδιαφέρον για να το διαβάσω αλλά και να μπω και εγώ στο κυνήγι των πόντων!

Δεν έχω καθόλου alpha bank λογαριασμό αλλά θέλω να βγάλω την κάρτα Aegean bonus visa premium μιας και βλέπω ότι είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τις άλλες διαθέσιμες επιλογές. Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. είδα ότι έχει ετήσιο κόστος τα 80 ευρώ;
2. ένα από τα προνόμια της κάρτας είναι ότι δίνει 1 δωρεάν αεροπορικού εισιτηρίου ανεξάρτητα προορισμούπροορισμού, για κράτηση 2 ατόμων;
3. έχει την καλύτερη αναλογία για μετατροπής πόντων σε μίλια σε σχέση με όλες τις άλλες;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Ναι σε όλα.

giannis228

Member
Προσοχη οταν βγαλεις την καρτα μην πατησεις να γινεται αυτοματη μετατροπη ποντων καθε τελος του μηνα γιατι ισως μια δυο φορες το χρονο η aegean να δωςει 20% εξτρα μιλια ή 25 στα μετατρεπόμενα μιλια εκτος απο την αναλογια που δινει η καρτα

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Προσοχη οταν βγαλεις την καρτα μην πατησεις να γινεται αυτοματη μετατροπη ποντων καθε τελος του μηνα γιατι ισως μια δυο φορες το χρονο η aegean να δωςει 20% εξτρα μιλια ή 25 στα μετατρεπόμενα μιλια εκτος απο την αναλογια που δινει η καρτα

Πολύ σωστά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.123
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα