Alpha bank bonus

pan82

Member
Ίσως να μην παίζει συνδυαστικά, γιατι διαβάζω το παρακάτω για το X5 του Αεροδρομίου:

View attachment 508057
Επειδή έχω ψωνίσει με άλλη προσφορά παλιότερα πηγαίνε κανονικά το Χ5 δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Προωθητικές ενέργειες το γράφει πάντα και εννοεί τύπου ότι με αγορά του Χ προϊόντος δίνει 10000 πόντους εκεί δε πιάνει το Χ5 αλλά σε κανονικές αγορές πάντα μετραγε κανονικά νομίζω.

deerhunter

Member
καλησπέρα σας, έχω εκδόσει μια aegean debit visa τον Ιούλιο.
Την χρησιμοποίησα στα τέλη Αυγούστου όταν ήρθε.
Μέτα από 6 ημερολογιακές μέρες στην εφαρμογή της aegean φαίνεται ότι δεν έχει καν ενεργοποιήθει.
Μήπως ξέρετε πόσες μέρες περίπου θέλει να φανεί ώστε να πάρω και τα 3000 μίλια?
ευχαριστώ

giannis228

Member
καλησπέρα σας, έχω εκδόσει μια aegean debit visa τον Ιούλιο.
Την χρησιμοποίησα στα τέλη Αυγούστου όταν ήρθε.
Μέτα από 6 ημερολογιακές μέρες στην εφαρμογή της aegean φαίνεται ότι δεν έχει καν ενεργοποιήθει.
Μήπως ξέρετε πόσες μέρες περίπου θέλει να φανεί ώστε να πάρω και τα 3000 μίλια?
ευχαριστώ
5-10 μέρες ! Θα εμφανιστει περιμενε μια εβδομαδα ακομα

VasilisTravel

Member
Καλημέρα σε όλους,

σήμερα έκανα αίτηση για την Aegean bonus visa premium και μου είπε η υπάλληλος που με κάλεσε ότι μπορώ να έχω πιστωτική χωρίς να έχω λογαριασμό στην Alpha bank, που δεν έχω. Επειδή δεν έχω ξανά βγάλει πιστωτική, έχω κάποιες επιφυλάξεις και ενδοιασμούς:

1. Ο σκοπός μου είναι να καταργήσω σε χρήση την χρεωστική μου που έχω σε άλλη τράπεζα (μισθοδοσίας) και να χρησιμοποιώ αποκλειστικά την πιστωτική για τις αγορές για να μαζεύω και περισσότερους πόντους. Φαντάζομαι ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές θα φαίνονται κανονικά για το χτίσιμο του αφορολόγητου με χρήση κάρτας. Σωστά;
2. Όπως μου είπε η υπάλληλος, θα πρέπει να πηγαίνω όποτε βγαίνει ο "λογαριασμός" του μήνα και να καταθέτω τα λεφτά σε ένα ATM ή μέσω του e-banking από κάποια άλλη τράπεζα που έχω λογαριασμό. Επειδή το βλέπω μια μικρή διαδικασία κάθε μήνα να έχω το νου μου, εσείς που έχετε και λογαριασμό στην Alpha bank δεν σας τραβάει αυτόματα από τον λογαριασμό σας;
3. Ρώτησα για τίποτα τυχόν χρεώσεις εκτός της ετήσιας των 80 ευρώ και η υπάλληλος μου είπε ότι εφόσον πληρώνεται στην ώρα σας την οφειλή σας, δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ευπρόσδεκτη.

pan82

Member
Καλημέρα σε όλους,

σήμερα έκανα αίτηση για την Aegean bonus visa premium και μου είπε η υπάλληλος που με κάλεσε ότι μπορώ να έχω πιστωτική χωρίς να έχω λογαριασμό στην Alpha bank, που δεν έχω. Επειδή δεν έχω ξανά βγάλει πιστωτική, έχω κάποιες επιφυλάξεις και ενδοιασμούς:

1. Ο σκοπός μου είναι να καταργήσω σε χρήση την χρεωστική μου που έχω σε άλλη τράπεζα (μισθοδοσίας) και να χρησιμοποιώ αποκλειστικά την πιστωτική για τις αγορές για να μαζεύω και περισσότερους πόντους. Φαντάζομαι ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές θα φαίνονται κανονικά για το χτίσιμο του αφορολόγητου με χρήση κάρτας. Σωστά;
2. Όπως μου είπε η υπάλληλος, θα πρέπει να πηγαίνω όποτε βγαίνει ο "λογαριασμός" του μήνα και να καταθέτω τα λεφτά σε ένα ATM ή μέσω του e-banking από κάποια άλλη τράπεζα που έχω λογαριασμό. Επειδή το βλέπω μια μικρή διαδικασία κάθε μήνα να έχω το νου μου, εσείς που έχετε και λογαριασμό στην Alpha bank δεν σας τραβάει αυτόματα από τον λογαριασμό σας;
3. Ρώτησα για τίποτα τυχόν χρεώσεις εκτός της ετήσιας των 80 ευρώ και η υπάλληλος μου είπε ότι εφόσον πληρώνεται στην ώρα σας την οφειλή σας, δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ευπρόσδεκτη.
Καλησπέρα και καλή συλλογή bonus/μιλίων!!
1.Ναι κανονικά μετράνε οι συναλλαγές στο αφορολογητο εννοείται. Δεν είναι απαραίτητος ο λογαριασμός αλλά γιατί να μη κάνεις και ένα λογαριασμό να έχεις υπόλοιπο να τα στέλνεις από κει. Εσένα τι σε βολεύει. Εγώ απλά στέλνω τη μισθοδοσία μου στην alpha και πληρώνω από κει τις κάρτες.
2. Ναι αν θες βάζεις πάγια εντολή να πληρώνεται αυτόματα η ολόκληρο το ποσό η ελάχιστη καταβολή. Εσύ το βάζεις και το βγάζεις όποτε θες δε το έχω κάνει ποτέ.
3. Όχι καμία άλλη χρέωση αν είσαι τυπικος στις πληρωμές σου μόνο το ετήσιο 80αρι.

Μια συμβουλή όταν τη παραλάβεις επειδή λογικά θα έχει ενεργοποιημένη την αυτόματη μετατροπή πόντων σε μίλια κάθε τέλος του μήνα παίρνεις τηλέφωνο την aegean και το αφαιρεις άμεσα για να κάνεις τις μετατροπες οπότε εσύ θέλεις και όταν βγάζει προσφορά στη μετατροπή +30 η +20% έξτρα μίλια.

gt13

Member
Μετέφερε κ τή μισθοδοσία σου στην alpha bank.

1. Παίρνεις 50.000 πόντους αν είσαι δημόσιος υπάλληλος κ την έχεις αυτή την στιγμή σε άλλη τράπεζα. Αν το κάνεις άμεσα προλαβαίνεις τις ημερομηνίες νομίζω
2. Έχοντας την μισθοδοσία στην alpha μπορείς μέσω e banking να κάνεις πληρωμή της πιστωτικής κάρτας μέσω τού άλλου λογαριασμού που θα έχεις. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να βγάλεις μετρητά να κάνεις καταθέσεις κ γενικά όλη αυτή την φασαρία

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εκανα 2 αγορες απο Κωτσοβολο και πηρα κανονικα τους ποντους x4 (7.664 ποντους). Οι αγορες ακυρωθηκαν την επομενη μερα, τα χρηματα επιστραφηκαν σημερα αλλα αφαιρεθηκαν παραπανω ποντοι απ οτι προστεθηκαν (11.496 ποντοι).

Πιθανως ειναι καποιο συστημικο λαθος αλλα που απευθυνομαι για την απαραιτητη διορθωση?

adiaforos

Member
Εκανα 2 αγορες απο Κωτσοβολο και πηρα κανονικα τους ποντους x4 (7.664 ποντους). Οι αγορες ακυρωθηκαν την επομενη μερα, τα χρηματα επιστραφηκαν σημερα αλλα αφαιρεθηκαν παραπανω ποντοι απ οτι προστεθηκαν (11.496 ποντοι).

Πιθανως ειναι καποιο συστημικο λαθος αλλα που απευθυνομαι για την απαραιτητη διορθωση?
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι συστημικό λάθος, αλλά προφανώς κατά τον χρόνο της επιστροφής έτρεχε ενέργεια προσαύξησης 50% των πόντων. Στη δική σου περίπτωση έγινε αφαίρεση των πόντων της αγοράς προσαυξημένων κατά το ποσοστό της ενέργειας. Δεδομένου ότι ουδέποτε είχες λάβει τους προσαυξημένους πόντους, θα πρέπει να απευθυνθείς στην ALPHA, δεν εμπλέκεται ο Κωτσόβολος.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι συστημικό λάθος, αλλά προφανώς κατά τον χρόνο της επιστροφής έτρεχε ενέργεια προσαύξησης 50% των πόντων. Στη δική σου περίπτωση έγινε αφαίρεση των πόντων της αγοράς προσαυξημένων κατά το ποσοστό της ενέργειας. Δεδομένου ότι ουδέποτε είχες λάβει τους προσαυξημένους πόντους, θα πρέπει να απευθυνθείς στην ALPHA, δεν εμπλέκεται ο Κωτσόβολος.
Δικιο εχεις. Η αγορα εγινε 30/08 αλλα η επιστροφη/ακυρωση εγινε Σεπτεμβρη που τρεχει προσφορα για +50%. Αρα μου εδωσαν κανονικα ποντους και μου τους πηραν +50% περισσοτερους!

pan82

Member
Δικιο εχεις. Η αγορα εγινε 30/08 αλλα η επιστροφη/ακυρωση εγινε Σεπτεμβρη που τρεχει προσφορα για +50%. Αρα μου εδωσαν κανονικα ποντους και μου τους πηραν +50% περισσοτερους!
Εξυπνη η άλφα γιατι το ανάποδο δε γίνεται ποτέ. Έχω ακύρωσει παραγγελία Χ100 μια βδομάδα μετά αλλά Χ100 μου πήρε πίσω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.161
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
GeorgeRV

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom