Alpha bank bonus

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Εμένα οι δόσεις δούλεψαν όταν πχ από 10 δόσεις το έβαλα σε 4 δόσεις.
Σε ποιο ακριβώς σημείο το επιλέγεις; Το προχωράω μέχρι το τέρμα, γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή;

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Σε ποιο ακριβώς σημείο το επιλέγεις; Το προχωράω μέχρι το τέρμα, γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή;
Όχι. Όταν βάλεις τα στοιχεία της κάρτας, από κάτω σου εμφανίζει την επιλογή "Δόσεις".

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ που πλήρωσα με Google Pay να περιμένω να μπουν οι πόντοι αυτόματα κάποια στιγμή;

Elenakam

Member
Οι υπόλοιποι δεν μετατρέπονται. Ίσως τους έχετε συλλέξει με άλλο τρόπο και όχι από αγορές.
Ναι σε αυτό έχετε δίκιο.. θα έπρεπε δηλαδή να θυμάμαι για να τους εξαργυρώσω διαφορετικά; Ήταν απο ΔΕΗ κλπ κρίμα γιατί έχασα τοσους πόντους τζάμπα....

Όσο για τον κωτσόβολο και εγώ τους πήρα αμέσως x100

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Αααα οκ. Γράφω κανονικά αριθμό κάρτας κτλ και πατάω Πληρωμή δηλαδή;
Ακριβώς. Θα σου δώσει την επιλογή των δόσεων μόλις εντοπίσει ότι είναι πιστωτική

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Επιβεβαιώνω κι εγώ σε αγορά iphone πήρα αμέσως x100 παρόλο που δεν φαινόταν στο site. Έβαλα τα στοιχεία της κάρτας μου χειροκίνητα.

osfialgia

Member
Πάντως μπορείτε να αγοράσετε και gift cards έχει netflix, ps5, nike ή και Κωτσόβολου αν δεν έχετε κάτι υπόψην ώστε να πάρετε τους πόντους και να εξαργυρώσετε αργότερα.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Έχει δοκιμάσει κάποιος ή αγοράσει δώρο κουπόνι παίρνουμε και εκεί τους πόντους επί 100?
(έχει απαντηθεί ευχαριστώ, Έχω αγοράσει δύο επιταγές και πήρα και άμεσα τους αντίστοιχους πόντους επί 100)

Last edited:
Πάντως μπορείτε να αγοράσετε και gift cards έχει netflix, ps5, nike ή και Κωτσόβολου αν δεν έχετε κάτι υπόψην ώστε να πάρετε τους πόντους και να εξαργυρώσετε αργότερα.
Αυτό με τις δωροκαρτες ισχύει σίγουρα ;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.291
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα