Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Grtraveler

Member
Πλατεία Βάθης (κέντρο Αθήνας) δύο μαγαζιά με εκατοντάδες βαλίτσες από 15€ και πάνω. Μη περιμένει κανείς ποιότητα αλλά και 3 ταξίδια να σου βγάλει την απόσβεση την έχεις κάνει (!)

kite26

Member
Καλημέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πετάω με Transavia και έχει επιτρεπτό μέγεθος βαλίτσας 55 × 40 × 25 εκ για το πάνω ντουλάπι. Οι δικιές μας είναι 36x19x50 και η AI μου λέει ότι δεν κάνει η βαλίτσα. Ισχύει; Αν ναι, έχετε κάποια φτηνή επιλογή να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.

kabamarou

Member
Για οικονομικό σακίδιο (μέχρι 40€ περίπου) ρίξτε μια ματιά και εδώ. Δεν είναι ακριβώς στις διαστάσεις που θέλουν οι αεροπορικές εταιρίες αλλά επειδή είναι υφασμάτινα σακίδια που αν δεν είναι φουλ γεμάτα μπορούν να συμπιεστούν στις θήκες ελέγχου πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από αυτό που παράγγειλα και δεν έχω βρει ποτέ κάτι με ανάλογη ποιότητα σε τέτοια τιμή

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλημέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πετάω με Transavia και έχει επιτρεπτό μέγεθος βαλίτσας 55 × 40 × 25 εκ για το πάνω ντουλάπι. Οι δικιές μας είναι 36x19x50 και η AI μου λέει ότι δεν κάνει η βαλίτσα. Ισχύει; Αν ναι, έχετε κάποια φτηνή επιλογή να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.
Αφού οι δικές σας είναι πιο μικρές από τις επιτρεπομενες διαστάσεις, γιατί να υπάρχει πρόβλημα??

kite26

Member
Αφού οι δικές σας είναι πιο μικρές από τις επιτρεπομενες διαστάσεις, γιατί να υπάρχει πρόβλημα??
Το τσατ gpt μου έγραψε ότι θα είναι πρόβλημα το ύψος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι. Το ύψος είναι λέει διπλάσιο.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Το τσατ gpt μου έγραψε ότι θα είναι πρόβλημα το ύψος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι. Το ύψος είναι λέει διπλάσιο.
Μας πώς είναι διπλάσιο το ύψος?? 50 εκατοστά είναι η δική σου και το όριο είναι 55!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Έχεις γράψει με λάθος σειρά τις διαστάσεις της βαλίτσας σου και τρέλανες το AI! 😂😂
Εάν έχει μια διάσταση 50 εκ αυτό θεωρείται ύψος τα 36 εκ είναι πλάτος και τα 19 εκ βάθος. Άρα η βαλίτσα σου είναι 50x36x19 εκ. και είναι εντός ορίων.
Στείλε μας μια φωτογραφία για να καταλάβουμε τι μετράς. 🙃

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έχεις γράψει με λάθος σειρά τις διαστάσεις της βαλίτσας σου και τρέλανες το AI! 😂😂
Εάν έχει μια διάσταση 50 εκ αυτό θεωρείται ύψος τα 36 εκ είναι πλάτος και τα 19 εκ βάθος. Άρα η βαλίτσα σου είναι 50x36x19 εκ. και είναι εντός ορίων.
Στείλε μας μια φωτογραφία για να καταλάβουμε τι μετράς. 🙃
Ναι καλό και του λόγου του το ΑΙ...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Όπως τα λέει η Elena2508.
Εντωμεταξυ από περιεργεια έκανα την ίδια ερώτηση σε chatgpt και gemini. Δεν περιμενα να ναι τόσο χαζά

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom