gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αφού οι δικές σας είναι πιο μικρές από τις επιτρεπομενες διαστάσεις, γιατί να υπάρχει πρόβλημα??Καλημέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πετάω με Transavia και έχει επιτρεπτό μέγεθος βαλίτσας 55 × 40 × 25 εκ για το πάνω ντουλάπι. Οι δικιές μας είναι 36x19x50 και η AI μου λέει ότι δεν κάνει η βαλίτσα. Ισχύει; Αν ναι, έχετε κάποια φτηνή επιλογή να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.
Το τσατ gpt μου έγραψε ότι θα είναι πρόβλημα το ύψος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι. Το ύψος είναι λέει διπλάσιο.Αφού οι δικές σας είναι πιο μικρές από τις επιτρεπομενες διαστάσεις, γιατί να υπάρχει πρόβλημα??
Μας πώς είναι διπλάσιο το ύψος?? 50 εκατοστά είναι η δική σου και το όριο είναι 55!Το τσατ gpt μου έγραψε ότι θα είναι πρόβλημα το ύψος. Τώρα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι. Το ύψος είναι λέει διπλάσιο.
Έχεις γράψει με λάθος σειρά τις διαστάσεις της βαλίτσας σου και τρέλανες το AI!Καλημέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πετάω με Transavia και έχει επιτρεπτό μέγεθος βαλίτσας 55 × 40 × 25 εκ για το πάνω ντουλάπι. Οι δικιές μας είναι 36x19x50 και η AI μου λέει ότι δεν κάνει η βαλίτσα. Ισχύει; Αν ναι, έχετε κάποια φτηνή επιλογή να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.
Ναι καλό και του λόγου του το ΑΙ...Έχεις γράψει με λάθος σειρά τις διαστάσεις της βαλίτσας σου και τρέλανες το AI!
Εάν έχει μια διάσταση 50 εκ αυτό θεωρείται ύψος τα 36 εκ είναι πλάτος και τα 19 εκ βάθος. Άρα η βαλίτσα σου είναι 50x36x19 εκ. και είναι εντός ορίων.
Στείλε μας μια φωτογραφία για να καταλάβουμε τι μετράς.![]()
Αυτήν έχω: https://www.e-jumbo.gr/valitses-eid...diou-mavro-me-exoterikes-thikes-27lt_1706044/Ναι καλό και του λόγου του το ΑΙ...