Alpha bank bonus

pan82

Member
Μου λένε στις 11 το πρωί ότι ενημέρωσαν για την υπόθεση τόν προϊστάμενο τού τμήματος κ θα με καλέσει ο ίδιος πολύ σύντομα. Αυτή τή στιγμή η ώρα είναι 4 το απόγευμα κ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΈΣΕΙ ΑΚΌΜΑ.
Οι άνθρωποι είναι είτε απατεώνες είτε κακοί στην δουλειά τους. Για μένα ΤΡΑΓΙΚΟΙ όπως κ να έχει
Δυστυχώς επειδή πολλοί είμαστε παθόντες bonus πόντοι που μπαίνουν από ειδικές προσφορές με καθυστερήση και όχι τη στιγμή της αγοράς πάντα έτσι γίνεται. Δε ξέρει κανείς σε στέλνει ο ένας στον άλλο και πρέπει να κάνεις πολλές κλήσεις για να βγάλεις άκρη είναι σύνηθες.
Καλύτερα να στέλνεις mail πάντως γιατί εκεί συνήθως κάνουν παραπάνω χρόνο αλλά το επιλύουν. Από τηλεφώνου σπάνια βγάζεις άκρη και μπορεί να σου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.

gt13

Member
Δυστυχώς επειδή πολλοί είμαστε παθόντες bonus πόντοι που μπαίνουν από ειδικές προσφορές με καθυστερήση και όχι τη στιγμή της αγοράς πάντα έτσι γίνεται. Δε ξέρει κανείς σε στέλνει ο ένας στον άλλο και πρέπει να κάνεις πολλές κλήσεις για να βγάλεις άκρη είναι σύνηθες.
Καλύτερα να στέλνεις mail πάντως γιατί εκεί συνήθως κάνουν παραπάνω χρόνο αλλά το επιλύουν. Από τηλεφώνου σπάνια βγάζεις άκρη και μπορεί να σου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
Σε ποιο μειλ στέλνω για αυτό το θέμα;;

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
30/12/25.
Εξαργύρωση μιλίων στο ΙΚΕΑ με την προσφορά 1 προς 150.

Έκανα μια αγορά 332.43 ευρώ από το κατάστημα Κηφισού.

Στην πρώτη απόπειρα, επέλεξα να εξαργυρώσω 49.500 μίλια Aegean.
Ενώ τα μίλια δεσμεύτηκαν, η συναλλαγή δεν προχώρησε, επειδή το ποσό εξαργύρωσης ήταν πολύ μεγάλο, και το σύστημα δεν το δέχτηκε. Συγκεκριμένα, 49.500 / 150 = 330 ευρώ.

Έτσι λοιπόν, προχωρήσαμε σε δεύτερη εξαργύρωση 45.000 μιλίων.
45.000 / 150 = 300 ευρώ. Αυτή τη φορά, το σύστημα το δέχτηκε.
Χρειάστηκε βέβαια να πληρώσω 32.43 ευρώ από την τσέπη μου για να φτάσουμε τα 332.43 ευρώ.

Μια πολύ εξυπηρετική κυρία μου είπε ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει.
Κράτησε λοιπόν τα στοιχεία μου και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει με την Aegean για να μου επιστραφούν τα 49.500 μίλια.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο το ΙΚΕΑ και καταχωρήθηκε το αίτημά μου.

Αλλά όταν ρώτησα τον ευγενικό τηλεφωνητή για λεπτομέρειες, δεν γνώριζε να μου πει.
Ούτε στους δικούς τους όρους φαίνεται πόσο "κοντά" στο ποσό αγοράς μπορείς να φτάσεις με την εξαργύρωση...
Λέει απλώς: Η εξαργύρωση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ίση με τη συνολική αξία της συναλλαγής.

Μήπως κάποιος γνωρίζει πώς το μετράει το ΙΚΕΑ;
Κάποιο ποσοστό % επί της απόδειξης θα υπολογίζει το σύστημα...
Να ενημερώσω ότι τα 49.500 μίλια επιστράφηκαν στον λογαριασμό μου μετά από:

- Επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισού και συζήτηση με την υπεύθυνη ταμείων από κοντά
- Μήνυμα στην Alpha (Instagram)
- Μήνυμα στο ΙΚΕΑ (Instagram)
- Email στην Alpha
- Email στο ΙΚΕΑ

Ταλαιπωρία; ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Άξιζε τον κόπο; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.379