• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μπλέκεις τους λίγους πόντους που δίνει ανά τρίμηνο (500/1000) με τους πόντους που δίνει με την τωρινή προσφορά (5000/10000) και είναι πρόσθετοι. Οι όροι λένε να είναι ενεργό το πακέτο την ημερομηνία απόδοσης των έξτρα 5000 ή 10000 πόντων, όχι να είναι ενεργό για τρεις μήνες. Άρα αρκεί να πληρώσεις το πακέτο για 2 μήνες. Θα χάσεις τους λίγους 500 ή 1000 πόντους αν ακυρώσεις στο δίμηνο αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν 5€ για 1000 πόντους.
Δηλαδή κατάλαβες ότι θα πάρει κάποιος εφάπαξ τόσες χιλιάδες πόντους χωρίς απαιτούμενη διάρκεια τήρησης του συμβολαίου;
Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω αλλά από την σύνοψη των προγραμμάτων κατάλαβα για απόδοση πόντων ανά τρίμηνο.

jimp

Member
Βασικά σας λειτουργεί στο σάιτ ή η εφαρμογή της άλφα;
Γιατί προσπαθώ εδώ και ώρες και δεν ανταποκρίνεται.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Βασικά σας λειτουργεί στο σάιτ ή η εφαρμογή της άλφα;
Γιατί προσπαθώ εδώ και ώρες και δεν ανταποκρίνεται.
Κι εμένα μου βγάζει ''λάθος συστήματος''

giannis228

Member
Μπλέκεις τους λίγους πόντους που δίνει ανά τρίμηνο (500/1000) με τους πόντους που δίνει με την τωρινή προσφορά (5000/10000) και είναι πρόσθετοι. Οι όροι λένε να είναι ενεργό το πακέτο την ημερομηνία απόδοσης των έξτρα 5000 ή 10000 πόντων, όχι να είναι ενεργό για τρεις μήνες. Άρα αρκεί να πληρώσεις το πακέτο για 2 μήνες. Θα χάσεις τους λίγους 500 ή 1000 πόντους αν ακυρώσεις στο δίμηνο αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν 5€ για 1000 πόντους.
Σωστα ειναι ακριβως οπως τα λες

Attachments

Mary Stardust

Member
Επειδή εγώ εμπιστεύομαι μόνο τους ειδικούς του forum...

Σε αίτημά μου να πίστωσουν κάποιους πόντους *4 για αγορά fast track κτλ. με χρήση του κουπονιού από την premium visa, μου απάντησαν το παρακάτω:

"Σε συνέχεια ηλεκτρονικού σας μηνύματος, αναφορικά με την απόδοση πόντων για τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε στην Aegean κατόπιν διερεύνησης με τον αρμόδιο χώρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η απόδοση των πόντων x4 πραγματοποιείται για την αγορά εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε τι αφορούν οι επίμαχες συναλλαγές."

Υπάρχει όντως το παραπάνω στους όρους για να έχουμε 1€=4 πόντους;; Απάντησα πως σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει εισιτήρια, βαλίτσες, fast track κτλ., γίνεται διαχωρισμός στους πόντους εφόσον είναι μία η συναλλαγή;;

Ο λόγος που δεν μου τους πίστωσαν είναι ότι πλήρωσα εκ των υστέρων μέσα από τη διαχείριση κράτησης.
To ίδιο και σε μένα όταν πλήρωσα για θέσεις εκ των υστέρων. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το επι 4 είναι μόνο για τα εισιτήρια.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Σπεύστε! Μπορείτε να εξαργυρώσετε με μισούς bonus πόντους για πτήσεις Aegean (δεν ισχύει για μίλια απ΄ότι είδα, μόνο για μπόνους πόντους). Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, το είδα τυχαία ψάχνοντας για εξαργύρωση, οπότε δε γνωρίζω μέχρι πότε ισχύει και λοιπούς όρους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom