• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Яна

Member
Ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων με μίλια ταυτίζεται με τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων με πόντους; αν πχ εμφανίζονται 2 θέσεις με πόντους και 2 με μίλια, αν κλείσεις τις 2 με τους πόντους θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι 2 με μίλια; ή είναι οι ίδιες 2 θέσεις, με όποια εξαργύρωση κι αν τις κλείσεις;
Δυστυχώς ταυτίζονται.

• Like
Reactions: Pel

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν για εξαργύρωση bonus βάζεις ημερομηνίες τσεκαρισμένες οτι υπάρχει δρομολόγιο και δεν σου βγάζει αποτελέσματα, αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το δρομολόγιο με εξαργύρωση bonus; Η αναζήτηση είναι για τέλος Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη του 2025. Υπάρχει περίπτωση (λέω εγω τώρα) να ανοίξουν εισιτήρια αργότερα;

giannis228

Member
Αν για εξαργύρωση bonus βάζεις ημερομηνίες τσεκαρισμένες οτι υπάρχει δρομολόγιο και δεν σου βγάζει αποτελέσματα, αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το δρομολόγιο με εξαργύρωση bonus; Η αναζήτηση είναι για τέλος Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη του 2025. Υπάρχει περίπτωση (λέω εγω τώρα) να ανοίξουν εισιτήρια αργότερα;
Η ειναι απενεργοποιημενα απο aegean αν ειναι χριστουγεννα πασχα και αργιες ! Αλλιως δεν εχει διαθεσιμοτητα

barkour

Member
Μπαα... αν ψαχνεις και απο SKG ,αντε μεχρι Καλαματα να σου δωσει :mad:

paefstra

Member
Μονο αν ακυρωσει καποιος που εκλεισε νωριτερα.
Γι αυτο δεν περιμενω το 50%, ειναι πολυ αργα.

armar

Member
Εγώ πάντως πριν λίγο έκλεισα εισιτήρια με πόντους για 2 άτομα με επιστροφή μέσα στις γιορτές. Εισιτήρια από σκουπίδια 😜 (green city). Ήθελα να το αφήσω μέχρι να βγει η προσφορά των γενεθλίων για να κλείσω για τους υπόλοιπους 2 αλλά δεν θα έβρισκα τίποτα

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η ειναι απενεργοποιημενα απο aegean αν ειναι χριστουγεννα πασχα και αργιες ! Αλλιως δεν εχει διαθεσιμοτητα
Έγραψα το χρονικό διάστημα που ψάχνω, δεν είναι αργίες. Οπότε ή τελείωσαν ή δεν είχε βγάλει καν τέτοια εισιτήρια.
Μπαα... αν ψαχνεις και απο SKG ,αντε μεχρι Καλαματα να σου δωσει :mad:
Απο Αθήνα ψάχνω.... Με μπόνους δίνει μόνο τις απευθείας πτήσεις... και απο Θεσσαλονίκη δεν έχουμε και πολλές επιλογές! :icon_evil:
Μονο αν ακυρωσει καποιος που εκλεισε νωριτερα.
Γι αυτο δεν περιμενω το 50%, ειναι πολυ αργα.
Μα δεν περίμενα το 50%, αλλά να πάρω την άδεια μου και μη τυχόν ανοίξει δρομολόγιο για εκεί που θέλω και τελικά άνοιξε!

Με μίλια δεν το κοίταξα, αλλά αν δεν έχει με μπόνους το πιο πιθανό είναι να μην έχει ούτε με μίλια...
Μ αυτα πρεπει να κλεινουμε business για να μην αφηνουμε χωρο στους gold στα σαλονια. Καταληψη της Βαστιλλης.
:haha::haha::haha:

tham

Member
με μισους ποντους εξαργυρωση εκλεισα πριν λιγο απο θεσσαλονικη, ειχε για παρισι και βρυξελλες καλοκαιρι, για αλλα δεν εψαξα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.016
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom