• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

tatooine

Member
Δεν τη βρισκω πολυ αδιαφορη γιατι βλαβες συμβαινουν συνεχεια και μπορεις καθε εβδομαδα να εχεις ευκαιρια ×5. Περσι την εκμεταλλευτηκα.
Άντε, στη Θεσσαλονίκη με ένα τσούπ και ανέξοδα είσαι Τσιμισκή, αγοράζεις μια λάμπα.
Στην Αθήνα για να πας στο κωτσο αεροδρομίου έχει ένα κόστος. Και κυριακή; Μπα δεν πείθει.

paefstra

Member
Άντε, στη Θεσσαλονίκη με ένα τσούπ και ανέξοδα είσαι Τσιμισκή, αγοράζεις μια λάμπα.
Στην Αθήνα για να πας στο κωτσο αεροδρομίου έχει ένα κόστος. Και κυριακή; Μπα δεν πείθει.
Στελνω τον γιο με φοιτητικο λεωφορειο μιση τιμη.

tatooine

Member
Στελνω τον γιο με φοιτητικο λεωφορειο μιση τιμη.
θα σας καταγγείλω κύρια μου στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για εκμετάλλευση απροστάτευτων ανηλίκων, άλλα κι εκεί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακρες και δεν θα γίνει απολύτως τίποτε.
🥸🥸🥸

paefstra

Member
θα σας καταγγείλω κύρια μου στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για εκμετάλλευση απροστάτευτων ανηλίκων, άλλα κι εκεί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακρες και δεν θα γίνει απολύτως τίποτε.
🥸🥸🥸
Ενηλικας ειναι, φοιτητικο ειπαμε. Αν δεν του αρεσει, η πορτα ανοιχτη ;).

tatooine

Member
Ενηλικας ειναι, φοιτητικο ειπαμε. Αν δεν του αρεσει, η πορτα ανοιχτη ;).
Και οικιακούς εκβιασμούς.... Κύρια μου δεν σας ξεπλένει ούτε ο Κηφισός.
Σας βλέπω για κορυδαλλό και δεν θα σας φέρνουμε ούτε τσιγάρα..
😂😂😂

paefstra

Member
Και οικιακούς εκβιασμούς.... Κύρια μου δεν σας ξεπλένει ούτε ο Κηφισός.
Σας βλέπω για κορυδαλλό και δεν θα σας φέρνουμε ούτε τσιγάρα..
😂😂😂
Δες το σαν οικογενειακη μπιζνα. Αν μεναμε Β. Ελλαδα θα βοηθουσε μαζευοντας ροδακινα (με χνουδι, καλοκαιρι) στο κτημα. Πολυ καλα ειναι μια διαδρομη με το Χ95 για αεροδρομιο.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για εσάς τους πλεμπαίους ..... που μαζεύετε πόντους :clap::xalara::clap: @! πόντοι φεύγουν μόνο στα καλσόν :bleh:

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/bonus-summer-promo-25
Μπράαααβο στην Άλφα. Άντε να αξιωθεί και η Aegean να δώσει καμια προσφορά να κλείσουμε ένα ακόμα αεροπορικό να πάρουμε ενα ακόμα κατιτις. Είμαι και πολύ πλεμπα, χωρίς καλσόν όμως! :haha:

mourohavlos

Member
Προσπαθώ να κάνω κράτηση πτήσεων με ανταπόκριση (με Aegean) με εξαργύρωση bonus πόντων, αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις για συγκεκριμένη ημερομηνία (αλλά και γενικά). Εν τω μεταξύ εάν κλείσω το κάθε σκέλος ξεχωριστά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Υπάρχει περιορισμός που δε γνωρίζω?

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Προσπαθώ να κάνω κράτηση πτήσεων με ανταπόκριση (με Aegean) με εξαργύρωση bonus πόντων, αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις για συγκεκριμένη ημερομηνία (αλλά και γενικά). Εν τω μεταξύ εάν κλείσω το κάθε σκέλος ξεχωριστά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Υπάρχει περιορισμός που δε γνωρίζω?
Ναι, μπόνους μπορείς να εξαργυρωσεις μόνο σε απευθείας πτήσεις...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.736
Νεότερο μέλος
pavlos6

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom