Καλά τα λέει η nera... Το boutique hotel zara είναι πολύ καλό, τα δωμάτια είναι βέβαια μικρά, αλλά τι σε νοιάζει; Σάμπως μέσα θα κάθεσαι όλη μέρα; Είναι κεντρικό, καθαρό, το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και το πρωινό του εξαιρετικό, με πολύ μεγάλη ποικιλία. Το είχα κλείσει σε πολύ καλή τιμή (αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι πόσο, αλλά το έχω γράψει σε κάποιο άλλο ποστ), οπότε αν σε ικανοποιεί και η τιμή, κλείστο.Ψαχνω ξενοδοχειο και γενικοτερες συμβουλες
Ναι, παίρνεις το 200Ε και κατεβαίνεις στο τέρμα, δλδ στο Kobanya-Kispest, απ' όπου παίρνεις το μετρό (εκεί είναι η αφετηρία της γραμμής 3 του μετρό).πως μπορω να φτασω απο το αεροδρομιο στο κεντρο καπου διαβασα για το 200 λεωφορειο ισχυει???στα λουτρα τι τιμες παιζουν??συναλλαγμα να κανω απο εδω??
ναι,είναι σε καλή περιοχή και βολική για τις μετακινήσεις σας.θα μαι τελος σεπτεμβρη εκει..
εκλεισα μαλεβ με 130 μ επιστροφη απο αθηνα..
ξενοδοχειο εκλεισα στο mercure budapest museum.. εχει παει κανεις? νομιζω ειναι σε καλη περιοχη, σωστα?
Βρήκα αυτήν την απόδειξη (Οκτ 2009) από το καφέ Central: 2800 Ft για έναν καφέ, μια σοκολάτα και ένα γλυκό. Γενικά, νομίζω είναι λίγο φθηνότερα από ότι είναι εδώ.δωστε μας ενδεικτικες τιμες..
πχ ποσο κανει ενα ποτηρι μπυρα, ενας καφες, ενα τυπικο γευμα κλπ
θα ειμαι εκει για 5 βραδυα.. νομιζετε πως αξιζει μια μερα επισκεψη στη μπρατισλαβα? μπορει κανεις να παει ευκολα απο βουδαπεστη και πως?
Για τις τιμές δε νομίζω να μπορώνα βοηθήσω, γιατί πήγα πριν από πέντε χρόνια. Εξαρτάται βέβαια από το πού θα καθίσεις, υπάρχουν πολύ οικονομικές λύσεις. Και φυσικά είναι φτηνότερα από την Ελλάδα.δωστε μας ενδεικτικες τιμες..
πχ ποσο κανει ενα ποτηρι μπυρα, ενας καφες, ενα τυπικο γευμα κλπ
θα ειμαι εκει για 5 βραδυα.. νομιζετε πως αξιζει μια μερα επισκεψη στη μπρατισλαβα? μπορει κανεις να παει ευκολα απο βουδαπεστη και πως?