Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NY
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
καλη συνεχεια Σπυροόλη η Ελλάδα ειναι κοκκινη. Τα φιλιά μου και να απαντας σε οτι σε ρωτανε μην κανεις τον <<τυφλό>>
καλη συνεχεια Σπυροόλη η Ελλάδα ειναι κοκκινη. Τα φιλιά μου και να απαντας σε οτι σε ρωτανε μην κανεις τον <<τυφλό>>
εγω ειμαι φερεφωνο του τρακη δεν σβηνω τιποτα τα αφηνω να τα διαβαζετε μπας και βαλετε μυαλο, οσοι εχετε ακομη δλδ και σωζεστεΕιρηνη υμιν συμφορουμιτες.
Αυτοσυγκρατηθειτε και αυτοδιαγραψτε τυχον προσβλητικά μηνυματα
αμα παραδινεσε σταματαωΕιρηνη υμιν συμφορουμιτες.
Αυτοσυγκρατηθειτε και αυτοδιαγραψτε τυχον προσβλητικά μηνυματα
Η διαιτησια προχθες ηταν 100-0
Αν δεν το βλεπεις θελεις οφθαλμιατρο
Προσπαθώ να σβηνω οτι εχει χαρακτηρισμούς ---οι διαχειριστες ειναι κοκκινοι ή η ιδεα μου ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
κ. διαχειριστα μπορειτε να σβησετε οτι θελετε δικο μου και δεν αρμοζει στο φορουμ, οτι ειχα να πω το ειπαΠροσπαθώ να σβηνω οτι εχει χαρακτηρισμούς ---
Οχι θα μας πεις πρωτας τι ευχηθηκε σε Σπανουλη και στην οικογενεια του πριν απο χρονια ο προέδρος σου, αν εχει απειλησει διαιτητες Ευρωλιγκας με κηροπηγια και χωρίς κηροπηγια, αν τους απειλησε προ μηνός με stories, αν χαιρετησε ή εκανε ασεμνες χειρονομίες σε Ντουμπαι και Σεφ στους φιλάθλους του Ολυμπικαού και μετα να φυγειςκ. διαχειριστα μπορειτε να σβησετε οτι θελετε δικο μου και δεν αρμοζει στο φορουμ, οτι ειχα να πω το ειπα
Μάλιστα. Τώρα εξηγείται. Τα δάχτυλα που έδειχνε και η βρισιές που εκστόμισε εναντίωνο τελευταιος εχει ξεφυγει κατα πολυ, δεν συμφωνει η πλειοψηφια με αυτα που κανει αλλα ποιος αλλος θα τα βαλει με το κατεστημενο?
οι δικοι ειτε δεν καταλαβαινουν είτε δεν θελουνΜάλιστα. Τώρα εξηγείται. Τα δάχτυλα που έδειχνε και η βρισιές που εκστόμισε εναντίων
ανήλικου ήταν γιατί τα έβαλε με το κατεστημένο.
Αντί να συζητάμε ανούσια θα έπρεπε οι συγγενείς και φίλοι του Δ.Γ. να του παρέχουν
συμβουλές και ίσως ιατρική υποστήριξη. Δεν είναι κακό. Ο άνθρωπος θέλει βοήθεια.
καλυτερα να κανεις κριτικη στους δικους σου προεδρους για μπιζνες και μαφιοζικες τακτικες ή μηπως δεν καταλαβαινεις τι εννοω, κανε λοιπον κριτικη σε αυτους και ασε τους προεδρους των αλλων για μετα.Ο Γιαννακοπουλος, του οποιου η οικογενεια εχει τον Παναθηναϊκο και τη ΒΙΑΝΕΞ σχεδον μισο αιωνα, που επι Βασιλακοπουλου εκανε ο,τι γουσταρε στην ΕΟΚ σε σημειο που ο Ολυμπιακος να σηκωθει να φυγει απ την Α1 (εχει ξαναγινει σε αθλημα να αποχωρησει ομαδα απ την 1η κατηγορια λογω διαιτησιας; ), που ο ιδιος και οι προκατοχοι του στη ΒΙΑΝΕΞ ειχαν σε speed line Υπουργους και εκαναν μπιζνες με το κρατος που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα οσοι κανουν παραπανω, ειναι ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Και πολεμαει το κατεστημενο απειλωντας οτι θα βιασει παιδια παραγοντων, ενιοτε και διαιτητων (στο περιστατικο με τα κηροπηγια).
Ειτε τα SDNA σας εχουν τηγανισει τον εγκεφαλο, ειτε ζειτε σε εναν φανταστικο κοσμο που το να μην παιρνει τιτλους ο Παναθηναϊκος σημαινει οτι τον κηνυγαει το...κατεστημενο. Μαλλον και τα δυο μαζι.