Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Cape Verde
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Στο μεταξύ στο ματς του κυπέλλου του Πανιωνίου πάλι ομορφιές είχαμε στο στοίχημαΟ Samardo Samuels στον Πανιώνιο! κουφάθηκα που τον θυμήθηκαν!
Στο μεταξύ στο ματς του κυπέλλου του Πανιωνίου πάλι ομορφιές είχαμε στο στοίχημαΟ Samardo Samuels στον Πανιώνιο! κουφάθηκα που τον θυμήθηκαν!
Ναι ακούστηκε. Δεν ξέρω πως έχασε και ο Ήρα στο κύπελο στο Ρέθυμνο...Στο μεταξύ στο ματς του κυπέλλου του Πανιωνίου πάλι ομορφιές είχαμε στο στοίχημα
Το 4,10 έγινε 3,80 μέσα σε 4 λεπτά και μέσα σε μισή ώρα 1,80... Πριν το κλειδώσουν. Για την ιστορία, ο Πανιώνιος της Α1 ηττήθηκε με μια εικοσαριά πόντους από κάποιους Δρυοπιδες. Δεν περιγράφω άλλο. Ο ίδιος ιδιοκτήτης ομάδας, που και πέρυσι κέρασε χαρές του στοιχηματατζηδες, παλιά είχε τα Τρίκαλα για τα οποία έχει ανοίξει εισαγγελική έρευνα για διάφορα ματς, με αποκορύφωμα εκείνο με τον Ολυμπιακό που έχαναν με μικρή διαφορά στο ημίχρονο, μπήκε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος και σύμφωνα με καταγγελία αμερικανού παίκτη ουρλιάζοντας τους είπε να κάτσουν να χάσουν με μεγάλη διαφορά γιατί χάνει πολλά λεφτά στο στοίχημα.Στο μεταξύ στο ματς του κυπέλλου του Πανιωνίου πάλι ομορφιές είχαμε στο στοίχημα
@Yorgos, ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι τζογαδόρος και παίζω απειροελάχιστα. Μόνο και μόνο για το ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Και ποτέ την ομάδα μου, γιατί εκεί έχω ενδιαφέρον και παθιάζομαι. Ακόμα από χτες κάνω γαργάρες και τρώω καραμέλες για το λαιμό. Και μετά το ματς, πήγα σε τσιπουράδικο για να κατέβουν οι παλμοί.Άντε σε καλή μεριά.
Η αλήθεια είναι ότι στο τουιτερ είχε γίνει χαμός, έστω και στο 1,80 που ήταν πάρα πολύ τίμιο. Δυστυχώς ήταν χάλια το ίντερνετ και δεν μπορούσα να μπω στο vpn.Αυτα καλο ειναι να γινονται, το κακο ειναι που τα μαθαινουμε κατοπιν εορτης!![]()
@James, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια (γραπτά). Οι ιστορίες οι δικές σου είναι εξαιρετικές. Μου αρέσουν πάρα πολύ και τις παρακολουθώ.@gelf Οι ιστορίες σου είναι σούπερ! Αυτό το thread θα γίνει διαμαντάκι!
@James, όπως το ξαναέγραψα, θέτεις το σοβαρότερο ζήτημα με τους μανατζεραίους. Το έχω ζήσει και το ζω από μέσα όταν ασχολήθηκα με τα διοικητικά της αγαπημένης μου ομάδας. (Δίδαγμα: Όσο περισσότερο αγαπάς την ομάδα τόσο περισσότερο αδειάζει η τσέπη σου.) Οι εκβιασμοί που κάνουν είναι άνευ προηγουμένου. Και το εύκολο θύμα είναι πάντα ο προπονητής. Και σε αρκετές ομάδες και η διοίκηση. Για να σου φέρουν ένα καλό παίκτη που έχεις ανάγκη, σου φορτώνουν και κάποια παλτά.Και μιας και λέμε για το πόσο κάνουν κουμάντο οι προπονητές και ότι είναι τα πρώτα θύματα. Όλος ο κόσμος λέει για την κακή στελέχωση του Μπλατ. Και κυρίως κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν μας λένε βέβαια πόσα όχι εισέπραξε η ομάδα για παίχτες που ζήτησε. Ή για πόσους ζήτησαν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ 50% των χρημάτων μέσω των μάνατζέρ τους. Αλλά σιγά, ο Μπλατ είναι κακός, δεν ταίριαξε με το dna της ομάδας(αυτό με το dna ποτέ δεν το κατάλαβα, μάλλον να ρωτήσουμε κανά βιολόγο), δεν ξέρει από στελέχωση και άλλα ωραία αφηγήματα.
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αν δεν επιλυθούν τα διοικητικά του Ολυμπιακού, άσπρη ημέρα δεν θα δει. Ποιος παίκτης θα έρθει με τις φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά; Η αγορά είναι αδυσώπητη και οι ατζέντηδες παίζουν άριστα το παιχνίδι τους.Ο Μπλατ ξαναλέω πήρε μάλλον ότι απέμεινε στην αγορά, ή για να το πω καλύτερα πήρε όποιον δέχτηκε να έρθει. Και δεν νομίζω φέτος να ήταν πολλοί.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Και μιας και λέμε για το πόσο κάνουν κουμάντο οι προπονητές και ότι είναι τα πρώτα θύματα. Όλος ο κόσμος λέει για την κακή στελέχωση του Μπλατ. Και κυρίως κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν μας λένε βέβαια πόσα όχι εισέπραξε η ομάδα για παίχτες που ζήτησε. Ή για πόσους ζήτησαν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ 50% των χρημάτων μέσω των μάνατζέρ τους. Αλλά σιγά, ο Μπλατ είναι κακός, δεν ταίριαξε με το dna της ομάδας(αυτό με το dna ποτέ δεν το κατάλαβα, μάλλον να ρωτήσουμε κανά βιολόγο), δεν ξέρει από στελέχωση και άλλα ωραία αφηγήματα.
@escursione, έχεις κι εσύ απόλυτο δίκιο, ο Πάντερ είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί το επίπεδο του BCL να διαφέρει από αυτό της euroleague, αλλά αυτό δεν μου αλλάζει την άποψη για τον Πάντερ. Βέβαια ισχύει, αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή νοσεί, με επιπτώσεις στην απόδοση των παικτών.Ο Πάντερ είναι μεγάλος killer και το απέδειξε τα δύο τελευταία χρόνια Basketball Champions League, του οποίου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, έχοντας πολλά ρεκόρ κατακτώντας το τρόπαιο δύο συνεχόμενες χρονιές με 2 διαφορετικές ομάδες!