Basketball

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Διαψεύστηκα πανηγυρικά με τη Ζαλγκίρις. 3/4 χαμένες βολές 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.
Όταν ο Γκριγκόνις του σχεδόν 90% χάνει και τις 2 βολές (ναι την 2η την ξανασούταρε και την έβαλε) δείχνει την πίεση...
Επίσης ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΠΕΡΣ.
Τους είδες αυτούς να έχουν προκοπή με αυτή?
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χθες ο Ολυμπιακός κερδισε ευκολότερα του αναμενόμενου, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία
Αν ειχε κερδίσει και την Μπάγερ θα ήταν σε ενα καλό σχετικά ρεκόρ.
Τώρα ψάχνει νικες υπερβάσεις (όπως την επόμενη βδομάδα στο πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι) για να παραμείνει όσο το δυνατόν για περισσότερο διάστημα φιλόφοξος διεκδικητής της οκτάδας.

Σήμερα η Φενερ πρέπει να κερδίσει οπωσδηποτε.
Ο ΠΑΟ ερχεται με καλή ψυχολογία, η Μπάγερ δεν είναι ομαδάρα αλλά εχει γλιτώσει μια μετακίνηση και λογικά θα παίξει καλύτερα από την Τρίτη. Προβλέπω νίκη Μπάγερ στις λεπτομέρειες, εκτός κι αν δούμε κανένα πολύ καλό πσοοστό του ΠΑΟ στα τρίποντα και περιορίσει τα λάθη.
Επίσης βλέπω Βασκόνια.
Στα αλλά δύο ντέρμπι στην Ισπανία βλέπω ενά διπλό.
Ας το πάρω στην Μακάμπι
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.009
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Διαψεύστηκα πανηγυρικά με τη Ζαλγκίρις. 3/4 χαμένες βολές 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.
Γενικά ήμουν τελείως εκτός σε αυτό το ματς. Μεγάλη αστοχία κι απ' τις δυο ομάδες. Κακό ματς. Δεν περίμενα αντίδραση από τον φαινομενικά υπό διάλυση Ερυθρό Αστέρα. Αυτοκριτική.

Επαληθεύτηκα με Ολυμπιακό. Περίμενα νίκη, όχι τόσο άνετη.
Δεν ήταν δυνατόν η Άλμπα να πάρει κι άλλο συνεχόμενο ματς, με τόσες ελλείψεις μάλιστα.
Ο Ολυμπιακός έχει γίνει πιο αξιόπιστος μετά τις αλλαγές. Η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού φέτος.

Μιλάνο-Εφες. Επαληθεύτηκα. Ντέρμπι όπως το περίμενα. Καλό ματς, αν και οι ομάδες ήταν σε κόπωση. Το ματς φάνηκε ότι θα κριθεί 89 δευτερόλεπτα πριν από τέλος με την αποβολή του Νεντοβιτς.
Όμως το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τέλους. Με τη νίκη της Εφές επαληθεύτηκε η πρόγνωση που είχα κάνει παραπάνω. Δεν περίμενα να κερδίσει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι η Μιλάνο.

Βαλένθια-Κιμκι. Νίκη η Βαλένθια. Επαληθεύτηκα. Η Βαλένθια επέστρεψε μετά το 4-20, προηγήθηκε στο ημίχρονο (!!!!!!) και τελικά νίκησε. Ντέρμπι μέχρι τέλους. Κορυφαίος ο Ντούμπλιεβιτς.

Συμπερασματικά κέρδισα τρία ματς ποντάροντας στα αουτσάιντερ και έχασα το μοναδικό στο οποίο πόνταρα σε φαβορί.

Αύριο θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα ματς.

Με πληρωσες δεκα φορες τα λεφτα μου δεν επαιξα Ζαλγκιρις γιατι ειχε μικρη αποδοση, κωλοφαρδος! Ευχαριστω παντως! Γενικα λετε παιδια προβλεψεις αν δεν βαριεστε!
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.327
Likes
3.460
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Η Ζαλγκίρις δεν έχει σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ο Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να κάνει μαγικά κ να βγάζει πάντα λαγούς. Brandon Davies, Wolters , Aaron White, Βέστερμαν κ Καβαλιάουσκας ,ακόμα κ ο τίμιος Deon Thompson ήταν πολυ μεγάλες απώλειες.
Απτους καινούριους μονον ο LeDay ο οποίος ήταν ψιλοσιγουράκι, οι υπόλοιποι κατι Landale κ κατι Hayes υπερβολικά μέτριοι , επίσης απορώ που κράτησε Walkup δεύτερη συνεχή χρονιά μετα τη μέτρια περσινή του.
Το οτι κέρδισε μέσα στη Φενέρ πιο πολύ φανερώνει τα χάλια της φετινής Φενερ --- η οποία με 70 πόντους μέσο όρο δεν πάει πουθενά, χωρις ΝτεΚολο βλέπω να χάνει κ απτην Βιλερμπάν.
Δε νομιζω να φταίει το πρόβλημα με τις πληρωμές (που ακούγεται) οσο το οτι ακόμα δεν έχουν συνέλθει οι περισσότεροι απτους περσινους τραυματισμούς κ το λογικό ντεφορμάρισμα λογω του Μουντομπάσκετ -- ο Βέσελι είναι σκιά του εαυτού του.

Η Χιμκι κλασικά οπως πάντα, οσα έρθουν κ οσα πάνε, τα βάζουμε στη Ρωσία κ τα σπάμε εκτος, ο Σβέντ να παίρνει 20 σουτ κ οι τραπεζικοι λογαριασμοί να φουσκώνουν.

Φέτος βλέπω την ΤΣΣΚΑ εκτος τετράδας, φύγαν πολλοί κ αυτοι που ήρθαν είναι εμφανώς υποδεέστεροι (δλδ ποιος Χιλιαρντ τώρα) + τον τραυματισμό Κλάιμπερν, πρέπει να πάρουν παίκτη που όμως δεν υπάρχει. Ο Κουφός γιατί τέτοια χάλια, λόγω τραυματισμού ή ακόμα να συνηθίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ (!!!???) ---- υπομονή ως του χρόνου που θα πάρουν Μιλουτίνοφ (?)
Ο Τζέιμς κλασικά "σβεντίζει", στην καλή του μέρα θα κερδίζει μόνος του στις υπόλοιπες θα εκνευρίζει τους συμπαίκτες του με 3/15 σουτ

Εφες πυραυλοκίνητη έχει τα καλύτερα γκαρντ, απορώ πως πέρυσι δώσανε το MVP στον Βέσελι κ οχι στον Λάρκιν , ήμαρτον δλδ
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
1. ΠΑ0, αναμενόμενο διπλό στο Μόναχο, με αύρα Πιτινο. Είχα κάνει εύκολη πρόγνωση. Εξαιρετικός Μητογλου, καλοί Μπέντιλ και Ράις.
Ο Καλάθης συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο. Τόμας και Παπαπέτρου σταθερές αξίες.
Ο οργανισμός Μπάγερν του χρόνου θα ρίξει πολλά χρήματα, με στόχο την Ευρωλίγκα τα επόμενα δύο χρόνια.
2. Νίκη της Φενέρ. Ο Ζοτς πάρκαρε στον πάγκο Βεσελι κλπ.
Σταμάτησε να παρακαλάει ειρωνικά όπως προχθές, ακολούθησε την παλιά σερβική τεχνική του ξύλου.
3. Αναμενόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μακάμπι.
Ντέρμπι έως το τέλος του τρίτου δεκαλεπτου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Μπαρτσελόνα μπήκε με το πρέπει. Τις δυο ομάδες τις έχω φαβορί για F4.
Για κατάκτηση τίτλου έχω ποντάρει Μακάμπι (απόλυτα ριψοκίνδυνο-δεν το συστήνω).
Βέβαια η Μπαρτσελόνα έχει δομηθεί για να κατακτήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.
4. Αναμενόμενη νίκη της Ρεάλ επί της ΤΣΣΚΑ. Γίνομαι κουραστικός αλλά η ΤΣΣΚΑ δεν είναι ίδια ομάδα χωρίς Κλαιμπερν. Αστοχία της ΤΣΣΚΑ.
5. Αναμενόμενη νίκη της Μπασκόνια επί της Ζενίτ. Πάντως ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα. Πρόβλημα για τη Μπασκόνια ο τραυματισμός του Γκαρινο.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
[/QUOTE]
Με πληρωσες δεκα φορες τα λεφτα μου δεν επαιξα Ζαλγκιρις γιατι ειχε μικρη αποδοση, κωλοφαρδος! Ευχαριστω παντως! Γενικα λετε παιδια προβλεψεις αν δεν βαριεστε!
Ευχαριστώ πολύ @Nikos86 . Γι αυτό είμαστε εδώ. Να κάνουμε επιτυχείς προβλέψεις. Προφανώς ούτε εγώ έπαιξα Ζαλγκίρις. Το 1.18 δεν είναι στοίχημα είναι επιτόκιο και μάλιστα ριψοκίνδυνο. Πάντα τύχη. Σήμερα ήταν εύκολες οι προβλέψεις. Εννοώ ότι δεν θα έσπαγε φαβορί. Για τη νίκη του Παναθηναϊκού ήμουν σίγουρος μετά την ανακοίνωση Πιτίνο. Ότι μεγαλύτερο ποσό (ελάχιστο δηλαδή) ρίχνω στο στοίχημα το έριξα.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.466
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Φίλος πήγε σήμερα να δει το Μπαρτσελόνα- Μακαμπι σε γήπεδο με τη μισή χωρητικότητα του ΟΑΚΑ και με τις δύο ομάδες να έχουν τριπλάσιο και διπλάσιο προϋπολογισμό από τον Παναθηναϊκό. Πλήρωσε 25€. Για να δεις τον Παναθηναϊκό πληρώνεις μίνιμουμ 40€ από θέση που δε βλέπεις και πολλά. Σε ομάδα με 11.000 διάρκειας που είχαν ήδη 30% αύξηση, χώρια το καπέλο των 50€ για το λάιβ κάτι, που ουδεμία σχέση έχει με την ΚΑΕ. Τρακης, η σωτηρία του Παναθηναϊκού.
 
Last edited:

tkaramp

Member
Μηνύματα
161
Likes
1.229
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νομίζω ότι πληρώνουμε την τσαντίλα του με την προσέλευση στους τελικούς με Προμηθέα. Τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ξεκινάνε από 1 ευρώ. Πρεπει να ήταν σε φάση όπου δεν έρχονται θα ρίξω τιμές και θα βγάλω το άχτι μου με τους μεγάλους.

Το 40αρι εκεί που βρίσκεται είναι πραγματικά αστείο.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
είχαν διαφημίσει πως θα είναι δυναμική η τιμή των εισιτηρίων..δηλαδή αν δεν αγοράσει κόσμος τότε θα πέσουν οι τιμές? και προφανώς αν αγοράσουν τότε τα τελευταία κομμάτια θα πάνε ακόμη ακριβότερα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.466
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
είχαν διαφημίσει πως θα είναι δυναμική η τιμή των εισιτηρίων..δηλαδή αν δεν αγοράσει κόσμος τότε θα πέσουν οι τιμές? και προφανώς αν αγοράσουν τότε τα τελευταία κομμάτια θα πάνε ακόμη ακριβότερα.
Νομίζω ότι εννοεί ότι ανάλογα με τη δημοφιλία κάθε αγώνα θα διαφέρει η τιμή. Αλλά δε γίνεται να διαφοροποιηθεί η τιμή σε αγώνα που ήδη έχουν θεωρηθεί τα εισιτήρια από την εφορία. Νομίζω.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Το νέο μεγάλο όνομα στο ελληνικό μπάσκετ ονομάζεται Διαγόρας Δρυοπιδέων. Είναι η διάδοχος κατάσταση των ομάδων που εμφανίζονται και κάποια στιγμή εξαφανίζονται (Φάρος Κερατσινίου που πούλησε θέση στον Προμηθέα (νομίζω Πάτρας αν δεν κάνω λάθος) και ανέβηκε πάλι κατηγορία και ονομάστηκε Φάρος Λάρισας και μετά Ήφαιστος Λήμνου), της Νέας Κηφισιάς, του Ιωνικού Νικαίας, του Κόροιβου Αμαλιάδας που έχασε τελευταία αγωνιστική από τα υποβιβασμένα Τρίκαλα που κατέβηκαν με (!!!!!) 7 παίχτες (απόδοση 45) και υποβιβάστηκε, κλπ κλπ κλπ. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος (Νο3).
SOS!!!! σε αυτούς που παίζουν στοίχημα. ΣΟΣ με αυτές τις ομάδες.
(Άριστη η ανατροπή σήμερα, εγώ την περίμενα και πόνταρα όταν είχε φτάσει η σχεδόν μέγιστη διαφορά).
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.613
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom