Basketball

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Οι Αγγελοπουλοι δηλωσαν οτι δεν προκειται να κατσουν να συνομιλησουν με τον αχρειο αυτον τυπο (εκδωσαν και ανακοινωση που συνοψιζουν τα πεπραγενα του των τελευταιων 45 ημερων, τα οποια ειναι ολα απο το Ινσταγκραμ του ιδιου του Γιαννακοπουλου, σε περιπτωση που καποιος ισχυριστει οτι ειναι ψεματα κλπ.).

Αν ο Βρουτσης θελει, ας τους καλεσει να πιουν καφε μαζι του αλλη ωρα, χωρις τον τραμπουκο, να πουν τα ευχολογια που θελει η ΝΔ. Μαζι οχι.
Όπερ και εγένετο.
Συναντηση χωριστά.
Αθανατη Ελλάς

panpan

Member
Όπερ και εγένετο.
Συναντηση χωριστά.
Αθανατη Ελλάς
Αν εγώ έβριζα έτσι το παιδί σου, θα ήθελες να κάτσεις μαζί μου στο ίδιο τραπέζι να συζητήσεις;
Ρητορική η ερώτηση και δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Η κωλοτουμπα του αρμοδιου υπουργου ειναι ανευ προηγούμενου.
Τι ελεγε αρχικα και τι στο τέλος.

Φυσικα κ δεν θα πήγαινα σε συνάντηση με εναν τέτοιας ποιότητας άνθρωπο.

Μςταξυ ολων των αλλων αισχρων οι δηλώσεις του για τη γυναικα κ τα παιδια του Σπανουλη πριν χρονια δεν ξεχνιούνται.
Για τους βαζελους περασμενα ξεχασμένα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγω ο χαζός να ρωτήσω πως συνεληφθη ο Σκινδηλιας για μια μηνυση κατά παντός υπευθυνου όπως λεει ο Παο αλλά ο Γιαννακόπουλος που ήταν υπό αναζήτηση για συλληψη όλη την Δευτέρα, ανεβαζε ανενόχλητος stories;

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Εγω ο χαζός να ρωτήσω πως συνεληφθη ο Σκινδηλιας για μια μηνυση κατά παντός υπευθυνου όπως λεει ο Παο αλλά ο Γιαννακόπουλος που ήταν υπό αναζήτηση για συλληψη όλη την Δευτέρα, ανεβαζε ανενόχλητος stories;
40c38e9f-7242-49e2-bd4f-5ae9e65865d7.jpg

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Δεν έχω απάντηση κι εγώ, γενικά μας έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που ακούμε/βλέπουμε/διαβάζουμε το τελευταίο τριήμερο.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μόλις άκουσα στη νέα μηνυση ο γενναίος Τρακης πάει άρον άρον στο Τμήμα γνωρίζοντας εκ του ασφαλους οτι ο Εισαγγελεας ως εχει νόμιμο δικαίωμα και είθισται σε περιπτώσεις ψεύδους καταμηνυσεως θα τον αφήσει τηλεφωνικά ελεύθερο και να τρέξει στον Βρουτση
Την Κυριακή όμως και Δευτέρα ο εν λόγω γενναίος γνωρίζοντας τι ειχε διαπράξει και ότι δεν θα αφηνοταν ελεύθερος τηλεφωνικά κρυβόταν.
Περιμένω αποθέωση της ανδρειας του απο sdna..
Όλα μια φαρσοκωμωδια.
Εγω προτείνω στους Αγγελοπουλους να συναινεσουν να πάρει τον τίτλο στα χαρτιά ως πρώτος της βαθμολογίας και μετά να τον ταράξουν σε αγωγές και μηνυσεις
Ούτως η άλλως η όλη κατάσταση ειναι γελοια

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Είπα ότι δεν θ ξαναγράψω στο topic αλλά ... Τι ακριβώς περιμένετε ότι θ γίνει στη συνάντηση με τον υπουργό ?

Για τα μάτια του κόσμου γίνεται
Όπως κ η οποιαδήποτε ποινή θ είναι τύπου : απαγόρευση εισόδου για 6 μήνες πχ κ του έκαναν τη μούρη κρέας 😋

Κ αν τύχει κ βγάλει η κλήρωση το ντέρμπυ της επόμενης σεζόν πιο νωρίς, θα πέσει μαγικά με έφεση όπως έπεσε κ φέτος

Το μόνο που κατάφερε ο dpg είναι ν αλλάξει πλέον το γνωστό σύνθημα κ να του βρίζουν τη κόρη σε κάθε ντέρμπυ από δω κ πέρα

dammys

Member
Δεν πάει να μην πατήσει κανένας στη συνάντηση ...

Ο Τράκης είναι γνωστό νούμερο συμφωνώ με όλους αλλά και οι αδερφοί εξελίσονται και αυτοί σε μεγάλα λαμόγια...Δε θέλουμε να διακοπεί αλλά καλύτερα να διακοπεί μην ξεφτυλιστούμε κι πού να ψάχνουμε προπονητή και παίκτες καλοκαιριάτικα...

Και φυσικά -το κυριότερο- ΚΑΝΕΙΣ βάζελος ή Γάβρος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για το πρωτάθλημα και ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

Και φυσικά υπάρχουν και ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδοί τους στην κατηγορία της οπαδικής αμοιβάδας...Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό., Άλλοι τους υποστηρίζουν , άλλοι τους αθωώνουν.

Και φυσικά ΔΕΝ ακούσαμε κουβέντα για τους διαιτητές...Να βγει ο ΛΙΟΛΙΟΣ (πού είναι χαμένο αυτό το παιδί η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ) να μας πει ήταν καλή η διαιτησία; Θα τιμωρηθούν οι Διαιτητές; Θα επιβραβευτούν; Θα τιμωρηθεί ο ΔΓ; Θα τιμωρηθεί ο Γάβρος που έβριζε όλο το γήπεδο; Θα τιμωρηθεί ο Αταμάν;

Άντε περιμένω....

osfialgia

Member
Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ,στη καλύτερη χώρα του κόσμου. Που να βρεις αλλου τέτοιο υλικό που να βγάζουν ντοκιμαντέρ το ESPN και το Netflix για χρόνια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα