Bonus app

paefstra

Member
Τα κουπόνια που παίρνω από την εφαρμογή με bonus μπορώ να τα δώσω σε άλλους ( τα παιδιά μου) που δεν έχουν την κάρτα της alpha ούτε την εφαρμογή στο κινητό τους;
Ναι κανενα κουπονι δεν ειναι προσωπικο.
Εξετασε αν συμφερει πιο πολυ να τους βγαλεις ολοκληρο δωρεαν εισιτηριο με bonus παρα να δωσεις bonus για κουπονι.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Επειδή τα αεροπορικά μέχρι το καλοκαίρι τα έχουμε βγάλει όλα, να έρθουν από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο σε εμάς δεν παίζει, είπα να ξοδέψω μερικούς μη μετατρεψιμους bonus πόντους σε κουπόνια και τα μόνα που μου φάνηκαν κάπως καλά και χρήσιμα για τα κορίτσια ήταν αυτά του Hondo's. Με 12€ για 3.000 πόντους. Είναι καλή ανταλλαγή άραγε; Γιατί είμαι καινούργιος στο σπορ αυτό.:)

paefstra

Member
Επειδή τα αεροπορικά μέχρι το καλοκαίρι τα έχουμε βγάλει όλα, να έρθουν από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο σε εμάς δεν παίζει, είπα να ξοδέψω μερικούς μη μετατρεψιμους bonus πόντους σε κουπόνια και τα μόνα που μου φάνηκαν κάπως καλά και χρήσιμα για τα κορίτσια ήταν αυτά του Hondo's. Με 12€ για 3.000 πόντους. Είναι καλή ανταλλαγή άραγε;
Με 4000 ποντους εχεις 20 ευρω εκπτωση στα Fridays. Μολις βγαλει προσφορα εξαργυρωση με τους μισους ποντους, παιρνεις εκπτωση 20 ευρω με 2.000 ποντους.
Κρατα τους για εισιτηρια του χρονου, κατα την αποψη μου.

Alex0077

Member
Μπορεί να μη συμφέρει τόσο αλλά εγώ όσους μαζεύω με την platinum που έχει διπλάσιους πόντους και δε γίνονται μίλια τα εξαργυρώνω στην Aegean σε κουπόνια γιατί παίρνεις όλα τα μίλια κανονικά σε περίπτωση που χρειάζεσαι μιλιά για status .καποιες φορές το χρόνο βγάζει και ειδικές προσφορές είτε με μισούς πόντους όπως αναφέρθηκε είτε περιορισμένα κουπόνια με μεγαλύτερη αξία και λιγότερους πόντος

Η αναλογία 12€ με 3.000 δεν είναι και άσχημη πάντως γενικά για το πρόγραμμα αν σκεφτείς ότι μαζεύονται με 375€ σε μεγάλους συνεργάτες είναι μια επιστροφή 3,2%

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Με 4000 ποντους εχεις 20 ευρω εκπτωση στα Fridays. Μολις βγαλει προσφορα εξαργυρωση με τους μισους ποντους, παιρνεις εκπτωση 20 ευρω με 2.000 ποντους.
Μόλις έβγαλε... Αλλά είναι μόνο για τη Τσικνοπέμπτη

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Το Φυσικό Αέριο είναι πολύ καλή εξαργύρωση όταν βγάζει εξαργύρωση με μισούς πόντους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.408
Μέλη
40.039
Νεότερο μέλος
EleniPerou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom