• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γενικά Chalk's International Airlines?

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Καλησπέρα σε όλους,

Έχει κανένας πετάξει με την εν λόγω εταιρία; Έχει αρκετά φθηνότερες πτήσεις για προορισμούς που από Αθήνα κοστίζουν κάτι παραπάνω συγκριτικά με την απόστασή τους από την Ελλάδα (βρήκα συγκεκριμένα για Τελ Αβίβ, Βουκουρέστι και Βελιγράδι αν θυμάμαι καλά). Ωστόσο δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα γι'αυτήν και θα ήθελα να ακούσω τυχόν απόψεις, γνώμες ή έστω και πράγματα που έχετε ακούσει από τον κύκλο σας.

Μετά από μια σύντομη αναζήτηση στο forum δε βρήκα κάποιο άλλο θέμα που να αναφέρεται σε αυτή την αεροπορική εταιρία, ωστόσο αν ήδη έχει συζητηθεί το ίδιο θέμα κάπου αλλού ζητάω συγγνώμη.

Traveller

Member
Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία... έχω την εντύπωση ότι ήταν μια με τέτοιο όνομα παλιά στην Αμερική και μάλλον εχει κλείσει... που το βρήκες αυτό το πράγμα?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία... έχω την εντύπωση ότι ήταν μια με τέτοιο όνομα παλιά στην Αμερική και μάλλον εχει κλείσει... που το βρήκες αυτό το πράγμα?
Η οποία είχε τα αρχικά OP.... (IATA)

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Στο skyscanner, αν αναζητήσει κανείς πτήση για Τελ Αβίβ από Αθήνα, η πιο φθηνή τιμή που βγάζει είναι με Chalk's International. Τό ίδιο μου είχε βγει ως φθηνότερο αποτέλεσμα και σε αναζήτηση για τις 2 άλλες πόλεις που ανέφερα στο πρώτο ποστ.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση, αφενός επειδή δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και αφετέρου επειδή διάβασα στη wikipedia ότι ήταν αμερικάνικη, οπότε πώς στο καλό έχει ανακατευτεί σε ενδοευρωπαικές πτήσεις και μάλιστα ανάμεσα σε τόσες χώρες; Συν ότι τώρα μαθαίνω ότι έχει κλείσει!

Πάντως το αποτέλεσμα υπάρχει και βγαίνει κανονικά, το δοκίμασα 2-3 διαφορετικές ημέρες. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιο λάθος του συστήματος ή λέτε να είναι απάτη;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο skyscanner, αν αναζητήσει κανείς πτήση για Τελ Αβίβ από Αθήνα, η πιο φθηνή τιμή που βγάζει είναι με Chalk's International. Τό ίδιο μου είχε βγει ως φθηνότερο αποτέλεσμα και σε αναζήτηση για τις 2 άλλες πόλεις που ανέφερα στο πρώτο ποστ.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση, αφενός επειδή δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και αφετέρου επειδή διάβασα στη wikipedia ότι ήταν αμερικάνικη, οπότε πώς στο καλό έχει ανακατευτεί σε ενδοευρωπαικές πτήσεις και μάλιστα ανάμεσα σε τόσες χώρες; Συν ότι τώρα μαθαίνω ότι έχει κλείσει!

Πάντως το αποτέλεσμα υπάρχει και βγαίνει κανονικά, το δοκίμασα 2-3 διαφορετικές ημέρες. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιο λάθος του συστήματος ή λέτε να είναι απάτη;
Με Ολυμπιακή είναι οι πτήσεις που βρήκες. Και δε θυμάσαι καλά, δεν ήταν Βουκουρέστι.

Traveller

Member
Xαχαχα... ΟP... τώρα εξηγούνται όλα... ο κωδικός της παλιάς Ολυμπιακής... ωραίο το Skyscanner!!!

όπως σοφά είπε ο taver οι πτήσεις που βλέπεις ειναι Olympic Air...

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Με Ολυμπιακή είναι οι πτήσεις που βρήκες. Και δε θυμάσαι καλά, δεν ήταν Βουκουρέστι.
Λοιπόν, στο Link παρακάτω μπορείτε να δείτε την οθόνη όπως ακριβώς μου εμφανίστηκε, έκανε printscreen. Λογικά είναι τυπογραφικό λάθος, μάλλον εννοούν Ολυμπιακή. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να το έχουν υπόψη τους όλοι, σίγουρα μου έχει βγει και στο Βελιγράδι το αποτέλεσμα και ίσως να εμφανίζεται και σε άλλες πόλεις-προορισμούς.

http://img11.imageshack.us/img11/4202/chalks.jpg

EDIT: Ααα, τώρα είδα αυτό που έγραψε ο traveller ότι έγινε μπέρδεμα επειδή συμπίπτουν οι κωδικοί των εταιριών. Άρα η απορία λύθηκε. Μπράβο ρε taver!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom