Το ταξίδι της επιστροφής ήταν πιο σύντομο και έτσι φτάσαμε γρήγορα πίσω στην Ελλάδα !
Λίγο πριν φύγουμε είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ , που με συνέφερε ο άντρας μου, λέγοντάς μου να είναι ευχαριστημένη που καταφέραμε να πάμε και θα έχουμε πάντα αυτές τις εικόνες μέσα μας...
Εάν είχα να επιλέξω πάλι προορισμό για γαμήλιο, πάλι τις Μαλδίβες θα επέλεγα όπως καταλάβατε!
Μακάρι να είχαμε και εμείς την ανανέωση όρκων που έχουν οι Καθολικοί, lol
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι βαριούνται εκεί!
Ευτυχώς πάντως που δεν τους ακούσαμε!
Ένας εξωπραγματικός παράδεισος βρίσκεται στις Μαλδίβες και σε περιμένει να τον εξερευνήσεις !

p.s. ελπίζω να σας βοήθησα με τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να κουράσω και για τυχόν απορίες παραμένω στην διάθεσή σας !!!

p.s.2 η θέα από το φτωχικό Κατάρ :
Λίγο πριν φύγουμε είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ , που με συνέφερε ο άντρας μου, λέγοντάς μου να είναι ευχαριστημένη που καταφέραμε να πάμε και θα έχουμε πάντα αυτές τις εικόνες μέσα μας...
Εάν είχα να επιλέξω πάλι προορισμό για γαμήλιο, πάλι τις Μαλδίβες θα επέλεγα όπως καταλάβατε!
Μακάρι να είχαμε και εμείς την ανανέωση όρκων που έχουν οι Καθολικοί, lol

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι βαριούνται εκεί!
Ευτυχώς πάντως που δεν τους ακούσαμε!
Ένας εξωπραγματικός παράδεισος βρίσκεται στις Μαλδίβες και σε περιμένει να τον εξερευνήσεις !
p.s. ελπίζω να σας βοήθησα με τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να κουράσω και για τυχόν απορίες παραμένω στην διάθεσή σας !!!

p.s.2 η θέα από το φτωχικό Κατάρ :
Attachments
-
84,7 KB Προβολές: 90
-
157,9 KB Προβολές: 89
Last edited by a moderator: