Eurovision 2009

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Δεν νομίζω Σωκράτη μου ότι κανείς από αυτούς που παρακολουθουν τη eurovision την αντιμετωπίζει ως κανένα βαρυσήμαντο πολιτιστικό θεσμό.Μια χαλαρή μουσική βραδια είναι
που έχει και το σασπενς της βαθμολογίας.Γιατι όχι;η τηλεόραση προβάλλει πολλά προγράμματα σαφώς χαμηλότερης ποιότητας από τη eurovision.Oύτε εμένα με αντιπροσωπεύουν τα περισσότερα τραγούδια ,αλλά μια φορά το χρόνο που προβάλλεται τη βλέπω ευχαριστα.Τhat's all.
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εχει πλακα να κανεις βραδια eurovision :D

μερικες χωρες στελνουν τετοια "νουμερα" ...(ίσως και επιτηδες οκ)... που αν εισαι με φιλους κανεις τρελο χαβαλε...

ε, βρισκεις και κανα τραγουδακι να σου αρεσει (ολο και κατι καλο παιζει), το υποστηριζεις... (παντα μετα το ελληνικο και το κυπριακο... ααα .. ολα κι ολα) και περναει μια υπεροχη βραδια :D!
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.372
Likes
6.871
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Yπάρχουν κ τραγούδια απο τη Γιουροβίζιον του πρόσφατου παρελθόντος που μου είχαν αρέσει πάρα πολύ! Κανένα δεν κέρδισε, αλλά και τα 3 τερμάτισαν στην 1η πεντάδα!:clap:

1.
2.
3.
Αλλά επειδή βγαινω οφ τοπικ,
ας επανέλθω με το τραγούδι της Γερμανίας για φέτος που δεν το βλέπω ομως να .... περπατάει!:cool:
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αααα!!το sanomi με ειχε εντυπωσιασει θυμαμαι τοτε!!!εγω σας βαζω το all time αγαπημενο μου!!!!volare!!!!!!


:clap::clap::clap::clap::clap::clap:αξεπεραστο!!!!!!!!!!!
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
μπραβο thano , αυτο ακριβως εννοουσα το πρωτο τραγουδι της Σερβιας δεν μπορουσα να θυμηθω το τιτλο Lane Moje το ακουγα χθες βραδυ στην ΕΤ1 σαν υποτιτλο σε αφιερωμα στη Σερβια, τελειο και διαχρονικο
.
latina σε ευχαριστω:clap::clap: για το volare ειχα καιρο να το ακουσω, μακαρι να ειχα χρονο να βρω ολα τα ποιοτικα τραγουδια, αυτα που αφησαν εποχη.....αν μπορεις σε παρακαλω βρες το τραγουδι της τουρκιας everyway that i can με τη Serdap, απο τα καλλιτερα που εχουμε ακουσει επισης φωναρα καταπληκτικη ηταν και η περυσινη μπαλαντα του Ισραηλ...
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.372
Likes
6.871
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η φετεινή συμμετοχή του Ισραήλ
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
74
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Μηπως μπορειτε να μου λυσετε μια απορια? Γιατι το Ισραηλ συμμετεχει στην eurovision και στις λοιπες ευρω-διοργανωσεις (πολιτιστικες και αθλητικες)? Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι πως "δεν το παιζουν" τα παιδια της γειτονιας του και προσκολλαται σε αυτους που το δεχονται. Υπαρχει καποιος επισημος λογος?
Υ.Γ. sorry αν ειμαι οφ τοπικ
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.681
Likes
50.552
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
εχει πλακα να κανεις βραδια eurovision :D
μερικες χωρες στελνουν τετοια "νουμερα" ...(ίσως και επιτηδες οκ)... που αν εισαι με φιλους κανεις τρελο χαβαλε...

Η Eurovision γίνεται Μάιο, που συνήθως φροντίζω να είμαι Ελλάδα για τα ελληνικά play-offs (α, όλα κι όλα, μπάσκετ-παιδεία-ελευθερία, το μπασκετάκι μου στοιχίζει τουλάχιστον δύο υπερατλαντικά το χρόνο), οπότε την πετυχαίνω κι αυτή. Μαζευόμαστε 4-5 παιδικοί φίλοι σε κάποιο σπίτι, με συνοδεία πίτσας, μπάφου κι αλκοόλ και πέφτει τρελό γέλιο. Από τις κλάσικ ελληνικές στιγμές που θα χάσω φέτος (μου έκανε τον προγραμματισμό μαντάρα η στρατολογία).

Μετά βάζουμε και κανένα από αυτά τα επικά μούφα τηλεπαιχνίδια που πάνε μέχρι τις 3 το πρωί (Συπληρώστε τη φράση "Βρήκε ο Φίλιππος...;" και παίρνει η άλλη και καλά τηλεθεάτρια και λέει "το αυτοκίνητό του!") και το υστερικό γέλιο συνεχίζεται μέχρι πρωίας. Όποιος αλήτης τα βάλει με τη eurovision θα μας βρει μπροστά του! Για μένα είναι καλύτερη κι από το γέλιο που πέφτει με τις προεκλογικές καμπάνιες (άλλες κλάσικ στιγμές εκεί... "χθες μπήκανε στο σπίτι του Μήτσου, θα μπουν και στο δικό μας", "υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε", "Καρ-δι-τσα", "τι; το παιδί μου θα μοιράζει πίτσες;", "ψηφίστε με ψηφίστε με" συν τα ντιμπέητ με τα απίθανα φίδια και μούσια), ενω το πόσο σοβαρά την παίρνουν κάποιοι στη χώρα μας συντείνει στο όλο τζέρτζελο. Πανηγυράκι από τα λίγα!

Ευδοκία, για τη συμμετοχή του Ισραήλ, μάλλον το πέτυχες. Πρόκειται για χώρα που όλοι την έχουν στη μπούκα, οπότε δε μπορεί να συμμετέχει σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής όπου ανήκει (φαντάζεσαι να πηγαίνανε ισραηλινές ομάδες να παίξουν ας πούμε στο Ιράν;;) και για λόγους ασφαλείας. Ε, πατάει στις τύψεις των Ευρωπαίων για το ολοκαύτωμα και στη γενική αίσθηση των πολιτών του πως είναι Ευρωπαίοι και τσουπ, να' το και στη eurovision. Είναι σαν το χοντρό παιδάκι στο δημοτικό που επειδή στο διάλειμμα δεν το παίζουν ποδόσφαιρο τα άλλα αγοράκια, το μαζεύει καμιά δασκάλα και το κάνει παρέα. Μετά βέβαια, αυτό το παιδάκι γίνεται διαιτητής και μας βγάζει την πίστη (αναλογικά κάτι τέτοιο γίνεται και στη διεθνή πολιτική σκηνή με το Ισραήλ).
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
συμφωνω με τον γιωργο,την βραδυα της γιουροβιζιον αν δεν μαζευτεις σε σπιτι ,δεν λεει .περυσι ημασταν στο σπιτι μου καμμια 10αρια ατομα .εκτος απο τα σουβλακια που ειχαμε τσακισει ,στοιχηματισαμε κιολας για το ποιος θα βγει πρωτος και ποιος τελευταιος! ριξαμε απιστευτο γελιο με χορογραφιες ,ρουχα και στιχους!
ασχετα με το αν ακουω καλομοιρα 'η ρουβα στην προσωπικη μου ζωη ,στην γιουροβιζιον θα πανυγηρισω και θα το χαρω. ειναι φανερο οτι ο ελληνας ψαχνει τροπους για να ξεφυγει απο τα τηλεοπαραθυρα και τους διαπληκτισμους! βλεπε σταρ!:haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom