Γενικά FareCompare: Εφαρμογή Σύγκρισης Ναύλων

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί εάν είναι ακριβό το εισιτήριο που πληρώνουμε ή δε γνωρίζουμε ποια τιμή αποτελεί προσφορά για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το παρακάτω site λύνει το πρόβλημα αυτό παρέχοντας αναλυτικά όλους τους ναύλους όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε ένα δρομολόγιο μεταξύ δύο προορισμών καθώς και τις τελικές τιμές των εισιτηρίων συνυπολογίζοντας φόρους, επίναυλους και λοιπές χρεώσεις.

FareCompare.com App: Fare Display

Σαν παράδειγμα με Origin: ATH και Destination: PAR προκύπτει ότι το φθηνότερο εισιτήριο από Αθήνα για Παρίσι είναι με Alitalia (AZ) στα ?139. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να δει ότι το φθηνότερο απευθείας εισιτήριο είναι με Aegean (A3) στα ?171. Ο αστερίσκος στη σειρά του ναύλου της Aegean σημαίνει ότι ότι το συγκεκριμένο εισιτήριο μπορεί να εκδοθεί και σαν one-way με τη μισή τιμή.

aimg521.imageshack.us_img521_4889_athpar.jpg


Το εργαλείο είναι εξαιρετικά χρήσιμο και για μακρινά δρομολόγια όπου κάποιος μπορεί να δει ότι συγκεκριμένα αεροδρόμια προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλότερους ναύλους σε σχέση με άλλα.

Πχ ψάχνοντας για ναύλους από Αθήνα προς Σύδνευ (ATH-SYD) προκύπτει ότι η χαμηλότερη τιμή είναι στα ?987 με Air China (CA), ενώ από Λονδίνο προς Σύδνευ (LON-SYD) μόλις ?662 με China Eastern (MU).

aimg641.imageshack.us_img641_6654_athsyd.jpg


aimg138.imageshack.us_img138_9992_lonsyd.jpg


Φυσικά, η εφαρμογή FareCompare δεν βρίσκει προσφορές εκεί που δεν υπάρχουν αλλά δίνει μια ιδέα του εύρους τιμών ενός εισιτηρίου καθώς και της πολιτικής τιμολόγησής τους. Kαλές αναζητήσεις!
 

Attachments

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ταϋλάνδη
παρα πολυ χρησιμο εργαλειο, απο το να καθεσαι μονος σου να ψαχνεις ενα-ενα και να τρελαινεσαι!
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Εγώ πάλι έβαλα Αθήνα Τιφλίδα, μου έβγαλε μια τιμή 179 με LH την οποία όταν προχωρούσα την αναζήτηση πουθενά δεν μου την επιβεβαίωσε. Δεν ξέρω αν αφορά πολύ επιλεγμένα δρομολόγια.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Δεν αξίζει σαν ψαχτήρι τιμών πτήσεων γι' αυτό και δεν το πρότεινα σαν τέτοιο. Πιο πολύ αξίζει σαν εργαλείο του να ξέρεις ότι ενδέχεται σε κάποιο promo η LH να δώσει αυτή τη χαμηλή τιμή (την οποία να πω την αλήθεια δεν έχω πετύχει ποτέ).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.565
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom