Ace
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- N.Y.
ΤΥΧΕΡΗ!!!!Viva Barca!!!!Θα την σκίσουμε την Άρσεναλ!!!Ποια σιγη ιχθυος ; Με 2-1 εχασε , εκτος !!!
Υπομονη μεχρι τις 08 Μαρτιου , θα σας κανω ανταποκριση μετα το παιγνιδι γιατι θα ειμαι μεσα !!!!
ΤΥΧΕΡΗ!!!!Viva Barca!!!!Θα την σκίσουμε την Άρσεναλ!!!Ποια σιγη ιχθυος ; Με 2-1 εχασε , εκτος !!!
Υπομονη μεχρι τις 08 Μαρτιου , θα σας κανω ανταποκριση μετα το παιγνιδι γιατι θα ειμαι μεσα !!!!
Τώρα είσαι έξω ΚΙΚΗ, ακούω!Ποια σιγη ιχθυος ; Με 2-1 εχασε , εκτος !!!
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν ήταν "αναγκαίο" να βγάλει δεύτερη κίτρινη αλλά σε οποιονδήποτε άλλο παίχτη εκτός του Van Persie ο οποίος μονίμως κάνει αυτές τις ηλιθιότητες και νομίζω πως την ίδια άποψη είχε και ο διαιτητής. Αν ήταν άλλος παίχτης της Άρσεναλ δεν θα την έβγαζε.Ότι κεντάει, κεντάει, αλλά σκέψου πως δεν ήταν δα και τόσο "αναγκαίο" να βγάλει τη κίτρινη από τη στιγμή που ήταν δεύτερη. Εγώ απλά καταθέτω προσωπική άποψη που λέει πως στην αντίστοιχη φάση, στον Μέσι δεν θα την έβγαζε...
Τέτοια άμεση ανταπόκριση ( σε πραγματικό χρόνο!),ΚΙΚΗ μου δεν την περίμενα!ναμαι και εγω !!
Το γηπεδο τελειο , πάλι με εντυπωσιασε οτι 10-15 λεπτα πριν την εναρξη ήταν αδειο και γεμισε σε ελαχιστα λεπτα .
Μας τη χαλασε ο βλακας Ολλανδος , γιατί δεν ειναι οτι καλιτερο να βλεπεις ομάδα με 10 παικτες .
Το θεμα για μενα ειναι οι τιμες των εισιτηριων σε αυτους τους αγωνες , εγω επειδη εχω φιλους εκει βρεθηκε εισιτηριο απο φιλο , του φιλου, ώ φίλε ( να ειναι καλά ο ανθρωπος )με 78 ευρω και μπορεσα και πήγα , αλλά ο γυιος μου το βρηκε απο σαιτ στο ιντερνετ και το πληρωσε 282 ευρω ( η τιμη ηταν 78 ) .:roll:
Ελεος !!
:russianroulette::russianroulette:αλλά ο γυιος μου το βρηκε απο σαιτ στο ιντερνετ και το πληρωσε 282 ευρω ( η τιμη ηταν 78 ) .:roll:
Ελεος !!