panpan
Member
Ναι είναι στα υπέρ σου αν έχεις καταγγελία και την επισυνάψεις.Φυσικά θα επιμείνω..400€....δεν πρέπει όμως να υπάρχει μια καταγγελία για να τη στειλω στη revolut;
Ναι είναι στα υπέρ σου αν έχεις καταγγελία και την επισυνάψεις.Φυσικά θα επιμείνω..400€....δεν πρέπει όμως να υπάρχει μια καταγγελία για να τη στειλω στη revolut;
Ευχαριστώ πολύ, μόλις είδα αυτό που μου έγραψες στο chat gtp...έτσι ακριβώς είναι...Στείλε email στο [email protected] ή συμπλήρωσε την ειδική φόρμα παραπόνων στην ιστοσελίδα τους.
Θα γράψεις ότι έγινε συναλλαγή χωρίς να το επιτρέψεις και δεν είναι δικιά σου ευθύνη γιατί δεν έδωσες το pin. Κανονικά στην Ευρώπη είναι υποχρεωτική η χρήση pin για ποσά πάνω από 50ευρω.
Δεν ισχύει για τα κινητά όταν έχει περαστεί η κάρτα στο πορτοφόλι. Εφόσον έχεις ανοίξει το NFC με δακτυλικό αποτύπωμα ή κωδικό μπορείς να πληρώσεις μέχρι το ημερήσιο όριο χωρίς pin.Αυτή είναι και δική μου απορία!
Ναι αλλά πως έκανε τη συναλλαγή; Πρέπει να έχεις ανοιχτή την οθόνη (όχι το nfc μόνο) και το μηχάνημα να είναι στα 1-2 εκατοστά μακριά!Δεν ισχύει για τα κινητά όταν έχει περαστεί η κάρτα στο πορτοφόλι. Εφόσον έχεις ανοίξει το NFC με δακτυλικό αποτύπωμα ή κωδικό μπορείς να πληρώσεις μέχρι το ημερήσιο όριο χωρίς pin.
Στις καρτες που χρησιμοποιω σε συστημικες τραπεζες με NFC την ιδια στιγμη που γινεται πληρωμη ερχεται μηνυμα οτι εγκριθηκε η συναλλαγη. Στη revolut δεν ερχεται?Μου πήρε τα λεφτά μέσω NFC από κάποιο μηχάνημα τύπου pos από το κινητό επειδή είχα αφήσει ανοιχτό το nfc..revolut τραγική...έκλεισε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες θεωρώντας ότι εγώ έκανα τη συναλλαγή....
Τα πήρε τα λεφτά evaT ...το θέμα είναι τώρα τι γίνεται;;; Η revolut δεν έκανε δεκτό το αίτημα μου...
Ισχύουν αυτά.Ναι αλλά πως έκανε τη συναλλαγή; Πρέπει να έχεις ανοιχτή την οθόνη (όχι το nfc μόνο) και το μηχάνημα να είναι στα 1-2 εκατοστά μακριά!
όχι πάντα. Συνήθως όταν κάνεις πρώτη φορά συναλλαγή με έναν έμπορο έρχεται Push notification για έγκριση κι αν ξανακάνεις από τον ίδιο τις περνάει αέρα! Πολύ κακώς.Στις καρτες που χρησιμοποιω σε συστημικες τραπεζες με NFC την ιδια στιγμη που γινεται πληρωμη ερχεται μηνυμα οτι εγκριθηκε η συναλλαγη. Στη revolut δεν ερχεται?
Κατι δεν καταλαβα. Εννοω πως οταν περναει απο pos ερχεται push οτι μολις εγκριθηκε. Οχι ΓΙΑ εγκριση. Αυτο που λες, ΓΙΑ εγκριση, συμβαινει και στις πιστωτικες στον ιδιο εμπορο οταν πληρωνω on line.όχι πάντα. Συνήθως όταν κάνεις πρώτη φορά συναλλαγή με έναν έμπορο έρχεται Push notification για έγκριση κι αν ξανακάνεις από τον ίδιο τις περνάει αέρα! Πολύ κακώς.
Εμπειρια απο γιο φιλης. Αγνωστοι του αδειασαν τον λογαριασμο, καποιες εκατονταδες ευρω και δεν παραδεχθηκαν ποτε οτι εγινε καποια παραβιαση. Δεν βγαζω ρεβολουτ ουτε με σφαιρες. Κανει την παπια σε τετοια συμβαντα.Στείλε email στο [email protected] ή συμπλήρωσε την ειδική φόρμα παραπόνων στην ιστοσελίδα τους.
Θα γράψεις ότι έγινε συναλλαγή χωρίς να το επιτρέψεις και δεν είναι δικιά σου ευθύνη γιατί δεν έδωσες το pin.
Το push notification ισχύει για αγορές online. Αν περάσει από Pos όχι δε ζητάει έγκριση προφανώς. Pin όμως θα έπρεπε και σε μένα τουλάχιστον δε θυμάμαι να έχω κάνει συναλλαγή πάνω από 50 ευρώ δίχως να το ζητήσει.Κατι δεν καταλαβα. Εννοω πως οταν περναει απο pos ερχεται push οτι μολις εγκριθηκε. Οχι ΓΙΑ εγκριση. Αυτο που λες, ΓΙΑ εγκριση, συμβαινει και στις πιστωτικες στον ιδιο εμπορο οταν πληρωνω on line.
Η Ρέβολουτ είναι τρομερή κάρτα, με ελκυστικά επενδυτικά πακέτα πολύ καλύτερη από όλες τις συστημικές που γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πως γίνεται να σου αδειάσουν ένα λογαριασμό στα καλά καθούμενα, έχει 70 εκατομμύρια συνδρομητές, αλοίμονο αν ήταν ξέφραγκο αμπέλι.Εμπειρια απο γιο φιλης. Αγνωστοι του αδειασαν τον λογαριασμο, καποιες εκατονταδες ευρω και δεν παραδεχθηκαν ποτε οτι εγινε καποια παραβιαση. Δεν βγαζω ρεβολουτ ουτε με σφαιρες. Κανει την παπια σε τετοια συμβαντα.
Ουτε εγω ξερω. Οταν παραβιαστηκε η συστημικη μου πιστωτικη, 1200 ευρω, το βρηκαν πως εγινε παντως και τα πηρα πισω. Το πως γινεται δηλαδη δεν μας αφορα. Η περιπτωση του @el de abajo ειναι η δευτερη που βλεπω. Η αντιμετωπιση ειναι η ιδια, κανουν την παπια.Δεν ξέρω πως γίνεται να σου αδειάσουν ένα λογαριασμό στα καλά καθούμενα, έχει 70 εκατομμύρια συνδρομητές, αλοίμονο αν ήταν ξέφραγκο αμπέλι.