Γαλλία Help για Disneyland

petrakis

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Γεια σας και χαρά σας! Διαβάζω καιρό το forum, το οποίο με βοήθησε πολύ να οργανώσω το ταξίδι μου στο Παρίσι με την κοπέλα μου απ' όπου σας γράφω. Είμαι ο Πέτρος 23 ετών από το Καστρί και έχω ταξιδέψει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στη Νότια Αφρική όπου έζησα μέχρι 9 ετών και έχω αρκετούς συγγενείς εκεί.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Είχαμε αγοράσει εισιτήρια για τη Disneyland τα οποία και μας είχαν στείλει στην Ελλάδα αλλά ή ξεχάσαμε να τα πάρουμε ή κάπου τα χάσαμε στη διαδρομή. Πάντως δεν τα βρίσκουμε. Θέλουμε να πάμε μεθαύριο. Υπάρχει κάποιος τρόπος που να αποδεικνύει πως δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα εισιτήρια? Πού μπορούμε να απευθυνθούμε για να λύσουμε το πρόβλημα κι αν δεν υπάρχει λύση αν πάμε από εκεί μεθαύριο μπορούμε να αγοράσουμε νέα εισιτήρια ή θα φάμε πόρτα?

Επίσης επειδή το RER για Βερσαλίες ήταν σκέτη ταλαιπωρία, για τη Disneyland είναι προτιμότερο να νοικιάσουμε αυτοκίνητο ή να πάρουμε ταξί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και καλώς σας βρήκα.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι α) είχες αγοράσει εισιτήρια και ότι β) δε τα έχεις χρησιμοποιήσει. Γιατί όμως ρωτάς αν θα έχεις πρόβλημα για να αγοράσεις νέα εισιτήρια;

Για disneyland ούτε αυτοκίνητο ούτε ταξί, το τρένο μια χαρά σε βγάζει στην είσοδο, δε ξέρω τι εννοείς για τις Βερσαλλίες και πώς αυτό συνδέεται με τη disneyland.
 

petrakis

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ρωτάω αν μπορώ να αγοράσω επιτόπου εισιτήρια (πουλάν εκεί? δεν ξέρω) ή πρέπει να τα αγοράσω αύριο από κάπου?

Για το τρένο επειδη έχω ένα πρόβλημα εξαιτίας κάποιου τροχαίου με πόνεσε η μέση στα καθίσματα του. Για 5-10 λεπτά δεν έχω πρόβλημα αλλά για παραπάνω δεν μπορώ και αναγκάστηκα να πάω όρθιος. Γι' αυτό ρωτάω αν πάω αυτοκίνητο θα έχει πολύ κίνηση ή να πάρω ταξί?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
A, ναι πουλάνε εισιτήρια στο πάρκο αλλά θα έχει ουρές. Αλλιώς πετάξου στο κατάστημα της Disney στα υλήσια πεδία να πάρεις από εκεί.

Αν πας ώρες αιχμής θα εχει σίγουρα κίνηση στον αυτοκινητόδρομο.
 
Μηνύματα
76
Likes
67
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Η.Π.Α-ΚΑΝΑΔΑΣ
Μπερδεμένα τα λες όντως.....Γιατί να ΜΗΝ μπορείς να αγοράσεις νέα εισητήρια και να φας πόρτα ?...Το θέμα είναι ότι επειδή από ότι θυμάμαι ήταν ακριβά,θα πρέπει να τα ξαναπληρώσεις.Μπες και δες στο email σου μήπως έχεις κάποιον κωδικό ή μήπως σου έστειλαν ΚΑΙ κάποιο αρχείο για να τα εκτυπώσεις.
Οσο για το πως θα πας,όπως λέει και ο Defkalion φυσικά με το RER θα πας. Προφανώς ταλαιπωρήθηκες σήμερα για Βερσαλλίες και ψάχνεις άλλο τρόπο,αλλά ο καλύτερος τρόπος και εγώ πιστεύω είναι το RER όπου ουσιαστικά σ αφήνει σχεδόν μέσα στο πάρκο.Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά Εάν είσαι Νοτιοδυτικά στην πόλη είσαι κοντά με το RER.
 

petrakis

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Ευχαριστώ πολύ! Οπότε αύριο πάω να πάρω εισιτήρια από τα Ηλύσια Πεδία και θα ζητήσω από τη ρεσεψιόν να μας καλέσει ταξί για την Τρίτη το πρωί (ευτυχώς μιλάνε αγγλικά).

@ανεμος1974 St Germain ειναι το ξενοδοχείο μας, δεν ξέρω τι θεωρείται, πάντως κλεντροπρος νότια μοιάζει.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Το ταξί υποθέτω θα σας σκίσει στη χρέωση, αλλά αν είναι θέμα υγείας η αποφυγή του τρένου δε βλέπω και πολλές επιλογές. Γιατί δε νοικιάζεις ένα αυτοκίνητο; έχω την εντύπωση ότι φτηνότερα θα σου βγει από ταξί αλέ-ρετούρ.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Είχαμε αγοράσει εισιτήρια για τη Disneyland τα οποία και μας είχαν στείλει στην Ελλάδα αλλά ή ξεχάσαμε να τα πάρουμε ή κάπου τα χάσαμε στη διαδρομή.
Μέσω ίντερνετ δε τα αγοράσατε; Σας τα έστειλαν ταχυδρομικώς ή τα εκτυπώσατε; Αν ήταν για συγκεκριμένη ημερομηνία τότε φαίνεται πως δε τα χρησιμοποιήσατε.. Πριν αγοράσεις άλλα επικοινώνησε μαζί τους είτε μέσω εμαιλ ή ακόμα καλύτερα τηλεφωνικά.. Σίγουρα θα υπάρχει λύση. Αν π.χ. χάνονταν στο ταχυδρομείο δε θα έστελναν άλλα;
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Ρώτα γιατί είναι και ένα 40ρι χιλιόμετρα, φτάνουν τα 50 ευρώ για 40χλμ; δε ξέρω.
Mε τιποτα 40 χιλ. 50 ευρω.Τοσο ειναι εδω στην Ελλαδα,οχι εκει που η τιμες ειναι σχεδον τριπλασιες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.826
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom