Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μήπως απλά είναι ακροδεξιοί φασίστες και ταξικά αποβράσματα της κοινωνίας;Μήπως απλά αγαπάνε πολύ την πατρίδα τους;
Καμία μορφή βίας δεν δικαιολογείται και για κανένα λόγο!
Μήπως απλά είναι ακροδεξιοί φασίστες και ταξικά αποβράσματα της κοινωνίας;Μήπως απλά αγαπάνε πολύ την πατρίδα τους;
Ένα δείγμα γραφής από οπαδό, τελευταίας σοδιάςΑδοξο τελος και για την προσπαθεια για νεο κομμα. Εδω σε μια ατυχη επιλογη πολης που το τελικο Σ στη γενικη ηταν αμφισημο.
View attachment 329199
Στα ΕΛ.ΤΑ. δουλεύει ο 'πατριώτης';Ένα δείγμα γραφής από οπαδό, τελευταίας σοδιάς
Απεριπσε τα 377.000. 000.000.δισεκατομηρια,στο Ntv γερμανικό κανάλι, παρουσίας της Μερκε, ενώ είχαι υπογραψη και ο ηδιος με όλους τους αρχηγούς κομμάτων για να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα, έστω και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Απεριπσε τής κόκκινες γραμμές πού είχαι το ΣΗΡΗΖΑ και μάς κάνει ή Τουρκία ότι θέλει, αν πη κανης κάτι τον βγάζει από την θέση και τον αποληε,ενώ ειπαι την αλήθεια, έδωσε 30.000.000.στα κανάλια, λεφτά του κράτους, έχει του κόσμου δισεκατομμύρια, ενώ έχει δουλέψει 3 Χρόνια τραπεζικός υπάλληλος, εκλησε τής τράπεζες ή μπακογιανη με τον Στουρναρα, μού το ειπαι φίλος του τραγκι ηταλος πατριοτητου, ο Σαμαράς έδωσε τα ελληνικά αγάλματα στην Γερμανία για να μην βγει στην δημοσιότητα η φτωχεψη τής Ελλάδας το 2015, και πολλά άλλα αμέτρητα.
Κι ομως, σε καθε αξιοσεβαστο χωριο ειναι πληθος μορφωμενοι, ταλαντουχοι, μπον βιβερ, δεν ειχαν δωσει δικαιωματα.Ένα δείγμα γραφής από οπαδό, τελευταίας σοδιάς
Απεριπσε τα 377.000. 000.000.δισεκατομηρια,στο Ntv γερμανικό κανάλι, παρουσίας της Μερκε, ενώ είχαι υπογραψη και ο ηδιος με όλους τους αρχηγούς κομμάτων για να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα, έστω και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Απεριπσε τής κόκκινες γραμμές πού είχαι το ΣΗΡΗΖΑ και μάς κάνει ή Τουρκία ότι θέλει, αν πη κανης κάτι τον βγάζει από την θέση και τον αποληε,ενώ ειπαι την αλήθεια, έδωσε 30.000.000.στα κανάλια, λεφτά του κράτους, έχει του κόσμου δισεκατομμύρια, ενώ έχει δουλέψει 3 Χρόνια τραπεζικός υπάλληλος, εκλησε τής τράπεζες ή μπακογιανη με τον Στουρναρα, μού το ειπαι φίλος του τραγκι ηταλος πατριοτητου, ο Σαμαράς έδωσε τα ελληνικά αγάλματα στην Γερμανία για να μην βγει στην δημοσιότητα η φτωχεψη τής Ελλάδας το 2015, και πολλά άλλα αμέτρητα.
αυτοί δεν έχουν ηταλούς φίλους του τράγκιΚι ομως, σε καθε αξιοσεβαστο χωριο ειναι πληθος μορφωμενοι, ταλαντουχοι, μπον βιβερ, δεν ειχαν δωσει δικαιωματα.
Οχι, ενταξει ηταν το λαθοςαυτοί δεν έχουν ηταλούς φίλους του τράγκι
υ.γ εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα μου την πεις για το ''σοδιά'' και έψαχνα τα λεξικά
Συνελληφθη μπον βιβερ χρυσαυγιτης που κερναγε δια της βιας Πακιστανους χοιρινα φιλετακια και ακριβα γαλλικα κρασια μεχρι να αλλαξοπιστησουν! Δεν ειναι κακο...Κι ομως, σε καθε αξιοσεβαστο χωριο ειναι πληθος μορφωμενοι, ταλαντουχοι, μπον βιβερ, δεν ειχαν δωσει δικαιωματα.
Μπορεί να επικαλεστεί στο δικαστήριο ως ελαφρυντικό οτι είναι απο χωριό! "Κυρία πρόεδρε είμαι χωριάτης, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μου".Συνελληφθη μπον βιβερ χρυσαυγιτης που κερναγε δια της βιας Πακιστανους χοιρινα φιλετακια και ακριβα γαλλικα κρασια μεχρι να αλλαξοπιστησουν! Δεν ειναι κακο...![]()
Ξέρω, είμαι γκρινιάρα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στην απόφαση η ηθική αυτουργία για τα εγκλήματα. Η ηγετική ομάδα καταδικάζονται μόνο για τη δ/νση εγκληματικής οργάνωσης. Ελπίζω να μη μείνει στην ιστορία και για αυτό το παράδοξο.Το πέρασμα του χρόνου την έφερε να δικάσει την Χρυσή Αυγή 22 χρόνια μετά και να βγάλει την ιστορική απόφαση ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.