• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Σερβία Internet στη Σερβία

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχει κανένας καμία ιδέα για συμφέρουσα λύση που να έχω και δυνατότητα εισερχομένων η εξερχόμενων κλήσεων προς Ελλάδα;
Εαν έχεις δεδομένα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το viber out για να κάνεις κλήσεις σε σταθερά και κινητά στην Ελλάδα. Συμφέρει οικονομικά.

Ο πιο εύχρηστος τρόπος που έχω βρει είναι e-sim για Βαλκάνια ώστε μα έχω δεδομένα και μετά viber out για κλήσεις στην Ελλάδα. Έχω πάρει τοπική sim στη Σερβία αλλά δεν ήταν εύχρηστος τρόπος λόγω γλώσσας, μόνο στα Σέρβικα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό και δεν το ψάχνω γιατί έχω βολευτεί με αυτό που σου έγραψα πιο πάνω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εαν έχεις δεδομένα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το viber out για να κάνεις κλήσεις σε σταθερά και κινητά στην Ελλάδα. Συμφέρει οικονομικά.

Ο πιο εύχρηστος τρόπος που έχω βρει είναι e-sim για Βαλκάνια ώστε μα έχω δεδομένα και μετά viber out για κλήσεις στην Ελλάδα. Έχω πάρει τοπική sim στη Σερβία αλλά δεν ήταν εύχρηστος τρόπος λόγω γλώσσας, μόνο στα Σέρβικα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό και δεν το ψάχνω γιατί έχω βολευτεί με αυτό που σου έγραψα πιο πάνω.
Με το Viber out εφόσον αγοράσω κάποιες μονάδες μπορώ να καλώ σε οποιαδήποτε σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα;
Η μητέρα μου δεν έχει Viber και θέλω να την καλώ στο σταθερό τηλέφωνο γιατί ούτε στο κινητό της έχει Viber.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Με το Viber out εφόσον αγοράσω κάποιες μονάδες μπορώ να καλώ σε οποιαδήποτε σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα;
Ακριβώς

Η μητέρα μου δεν έχει Viber και θέλω να την καλώ στο σταθερό τηλέφωνο γιατί ούτε στο κινητό της έχει Viber.
Το viber out δεν προϋποθέτει ίντερνετ γι αυτόν που λαμβάνει κλήσεις. Αυτός που καλεί πρέπει να έχει δεδομένα εκεί που είναι, σημα για να πιάνουν τα δεδομένα και να έχει αγοράσει μονάδες στο viber out. Αυτός που λαμβάνει κλήσεις απλά σηκώνει το σταθερό ή κινητό του. Έτσι καλώ τη μητέρα μου όταν είμαι εκτός ορίων ΕΕ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αυτός που λαμβάνει κλήσεις απλά σηκώνει το σταθερό ή κινητό του. Έτσι καλώ τη μητέρα μου όταν είμαι εκτός ορίων ΕΕ.
Μήπως ξέρεις τι νούμερο βγαίνει στο τηλέφωνο της μητέρας σου όταν την καλείς με Viber out;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μήπως ξέρεις τι νούμερο βγαίνει στο τηλέφωνο της μητέρας σου όταν την καλείς με Viber out;
Όχι και στο ιστορικό κλήσεων δεν βλέπω κάποιο νούμερο για εκείνο το διάστημα. Η esim που είχα δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο. Δεν ξέρω τι μπορεί να δείχνει όταν έχεις τοπική sim με δεδομένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.993
Νεότερο μέλος
giorgos ko

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom