tatooine
Member
Σιδνευ.

Είχα δει κάποια άρθρα που το ανέφεραν ως κοντινό καλοκαιρινό προορισμό,αν κ στη φωτογραφία σου όντως φαίνεται να μην έχει κόσμο η καφετέρια.Λογικό με τις τιμές των ακτοπλοϊκών, αν και μη φανταστείς ότι πνίγεται από τον κόσμο η περιοχή.
Εμείς η αλήθεια είναι ότι επιλέξαμε αυτό το κάπως "ξεμπαρκο" σημείο του χάρτη επειδή θέλαμε να μείνουμε σε ενα συγκεκριμένο κατάλυμα.
Κι εμείς στο NISI στο οποίο αναφέρεται το άρθρο μείναμε και άξιζε πολύ! Τρια βραδια σε bell tent και ένα σε δεντρόσπιτο. Και οι δύο επιλογές υπέροχες, αλλά το δεντρόσπιτο μας κέρδισε πραγματικά.Είχα δει κάποια άρθρα που το ανέφεραν ως κοντινό καλοκαιρινό προορισμό,αν κ στη φωτογραφία σου όντως φαίνεται να μην έχει κόσμο η καφετέρια.
Νομός Φθιώτιδος-Eκδρομή στις Ράχες - GreekFamilyTravel
Φέρνει στο νου όμως καλοκαίρια παλαιότερων εποχών,πριν την πολυκοσμία κ μου εκπέμπει ηρεμία.
Κάποτε πηγαίναμε για ψάρι στην παραλία Πελασγίας, την ήξεραν μόνο ντόπιοι και μας ζητούσαν να γράψουμε κριτικές να μάθουν κι άλλοι το μέρος...τελευταία φορά ήθελε πια κράτηση και γινόταν χαμός...οπότε μας χάλασε λίγο και δεν ξαναπήγαμε. Αν τώρα είναι ήρεμα θα το ξανασκεφτόμουν...Κι εμείς στο NISI στο οποίο αναφέρεται το άρθρο μείναμε και άξιζε πολύ! Τρια βραδια σε bell tent και ένα σε δεντρόσπιτο. Και οι δύο επιλογές υπέροχες, αλλά το δεντρόσπιτο μας κέρδισε πραγματικά.
Γενικά μου φάνηκε υποδειγματικός και προσεγμένος χώρος, στον οποίο έχουν βάλει μεράκι, ενώ κάνουν καθημερινά ποικίλες δραστηριότητες (πολλές εκ των οποίων για παιδιά). Εμείς πχ πέσαμε σε street food festival, δύο βραδιές με live μουσική και τουρνουά σκάκι. Είχε κυρίως οικογένειες και παρέες και λιγότερο ζευγάρια. Κάμποσοι ξένοι, κυρίως Γάλλοι που είχαν έρθει στην περιοχή για να κάνουν kite. Παρασκευή-Κυριακη βράδυ είχε πολύ κόσμο τόσο το NISI όσο και το χωριό γενικότερα, αλλά από Δευτέρα πρωί έπεσαν πολύ οι ρυθμοί, ενώ γενικά όλες τις ημέρες οι παραλίες δεν είχαν εξωφρενικό κόσμο. Παράλληλα είναι πολύ χαλαρωτική η φύση, με υπέροχες θέες, οπότε αντιλαμβάνομαι αυτό που λες περί ηρεμίας, το ίδιο ένιωσα κι εγώ.
Από το πορθμείο της Γλύφας (λιγότερο από μισή ώρα από τις Ράχες) περνά κανείς σε ένα μισάωρο μαξ στον Αγιόκαμπο Ευβοίας, επομένως είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με Βόρεια Ευβοια όπως κάναμε κι εμείς.![]()