Live from... (click and post one photo)

duty_free

Member
...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια. :heart:
Ειλικρινή συλληπητήρια. Υγίεια σε εσάς.

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Πρωινή εξόρμηση στην Κοιλάδα των ναών, Σικελία - και κατόπιν στον...χαμούλη της Τσεφαλου, βέβαια υπάρχει μια θέση για όλους ειδικά προς τα κάτω κοντά στα βράχια ο κόσμος σπάει αρκετά.

IMG-0fe82e8550e8b0bd45650b8836979ca1-V.jpg

IMG_20250813_153351.jpg IMG_20250813_154219.jpg

varioAthens

Member
...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια. :heart:
Συλληπητηρια σε σενα και στην γυναικα σου…

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Συλλυπητήρια Γιάννη..

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε… View attachment 506154
#Πάτρα
Από τα live που δεν θέλεις να υπάρχουν. Ελπίζω να είστε καλά.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Συλλυπητήρια σε σένα και στη σύζυγο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.132
Μέλη
39.882
Νεότερο μέλος
vdoul

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα