psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Kiek inde Kok, Ταλίν

Ειλικρινή συλληπητήρια. Υγίεια σε εσάς....... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια.![]()
Συλληπητηρια σε σενα και στην γυναικα σου…...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια.![]()
Συλλυπητήρια Γιάννη........ χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια.![]()
Εύχομαι να είστε όλοι ασφαλείς!Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε… View attachment 506154
#Πάτρα
Από τα live που δεν θέλεις να υπάρχουν. Ελπίζω να είστε καλά.Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε… View attachment 506154
#Πάτρα
Συλλυπητήρια σε σένα και στη σύζυγο....... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια.![]()