XRISTOS71
Member
Φεύγουμε από Tate διασχίζουμε την Millenium Bridge και μπροστά μας ο καθεδρικός του St Paul's ..κόσμος λίγος άμεσα εισιτήριο ( ακριβό 11 λίρες ενηλικας και 3,5 παιδικό ) αλλα είπαμε λονδίνο και και φθηνά δεν γίνετε !!!
το να γράψω τωρα οτι είναι απο τους πιό εντυπωσιακούς Ναούς που εχω δεί με εναν τρούλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!!!!!! οπότε δεν χρειάζονται περισσότερα
πραγματικά άξιζε η επίσκεψη εκει.
φευγουμε γραμμή tube circle με κατευθυνση London Tower και Tower Bridge γεφυρα σύμβολο για Λονδίνο

περνάμε γεφυρα στρίβουμε δεξιά περιοχή Bermondsey με υπέροχα μοντέρνα κτίρια
και κτίρια γραφείων ....το HMS BELFAST ( πλωτο μουσείο πλέον ) στέκει εκει να θυμίζει τους θριάμβους του Ηνωμένου Βασιλείου ......
λίγο πιο κάτω η Hay's Galleria ενα υπέροχο σύμπλεγμα κτηρίων με ενα υπέροχο αίθριο με cafe και κυριλάτα εστιατόρια για τους εργαζόμενους των κτιρίων
η συνέχεια έχει Borough Market και λίγο πιο κάτω Vinopolis
Τελικά αυτή η γειτονία του Λονδίνου είναι πάρα πολύ ωραία και η διαδρομή υπέροχη
επιστροφή στο London Eye και αναμονή τουλάχιστον 30-40' για την βόλτα
εγω βρήκα ευκαιρία να βγάλω τις φωτό μου με θεμα το νυχτερινό Big Ben και κτίριο
κοινοβουλίου
::
:: 
αύριο η τελευταία ημέρα .....
το να γράψω τωρα οτι είναι απο τους πιό εντυπωσιακούς Ναούς που εχω δεί με εναν τρούλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!!!!!! οπότε δεν χρειάζονται περισσότερα
πραγματικά άξιζε η επίσκεψη εκει.
φευγουμε γραμμή tube circle με κατευθυνση London Tower και Tower Bridge γεφυρα σύμβολο για Λονδίνο
περνάμε γεφυρα στρίβουμε δεξιά περιοχή Bermondsey με υπέροχα μοντέρνα κτίρια
και κτίρια γραφείων ....το HMS BELFAST ( πλωτο μουσείο πλέον ) στέκει εκει να θυμίζει τους θριάμβους του Ηνωμένου Βασιλείου ......
λίγο πιο κάτω η Hay's Galleria ενα υπέροχο σύμπλεγμα κτηρίων με ενα υπέροχο αίθριο με cafe και κυριλάτα εστιατόρια για τους εργαζόμενους των κτιρίων
η συνέχεια έχει Borough Market και λίγο πιο κάτω Vinopolis
Τελικά αυτή η γειτονία του Λονδίνου είναι πάρα πολύ ωραία και η διαδρομή υπέροχη
επιστροφή στο London Eye και αναμονή τουλάχιστον 30-40' για την βόλτα
εγω βρήκα ευκαιρία να βγάλω τις φωτό μου με θεμα το νυχτερινό Big Ben και κτίριο
κοινοβουλίου
αύριο η τελευταία ημέρα .....
Attachments
-
12 KB Προβολές: 148