ΗΠΑ Los Angeles to Las Vegas & Grand Canyon Roadtrip

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
100$ το άτομο για κάθε πάρκο … 😨

MaryK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Και εγώ πανικοβλήθηκα στην αρχή, γιατί το καλοκαίρι ελπίζουμε να επισκεφτούμε, grand Canyon και Yosemite. Mε λίγο ψάξιμο νομίζω ότι ισχύει το εξής: Αν βγάλει κάποιος την ετήσια κάρτα America the Beautiful passes δεν πληρώνει το extra fee των 100 ευρώ. Η κάρτα ισχύει για μέχρι 4 άτομα, σε ένα αυτοκίνητο. Αν μάλιστα τη βγάλει μέχρι το τέλος του 2025 μπορεί να πάρει αυτή των 80 ευρώ (και μάλιστα digital) μια και μέχρι το τέλος του έτους δεν διαχωρίζει Αμερικάνους από ξένους και ισχύει για ένα χρόνο. Σε μια ομάδα το facebook έγραψε κάποιος, μη Αμερικάνος, οτι την αγόρασε και επικοινώνησε με τον οργανισμό των εθνικών πάρκων και του επιβεβαίωσαν οτι ισχύει. Ίδωμεν.. την αγόρασα και εγώ και έχω σκοπό να επικοινωνήσω για επιβεβαίωση το νέο χρόνο που θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Και εμείς το ίδιο, Grand Canyon και Yosemite τον Οκτώβριο του 26.
Χμμμ πολύ ενδιαφέρον!
Νομίζω έχεις δίκιο!

Recreation.gov - Camping, Cabins, RVs, Permits, Passes & More

Each America the Beautiful Pass is issued to one person (the pass holder). The pass holder must be present whenever the pass is used. Valid photo identification required.

• For locations or areas that charge fees per vehicle, an America the Beautiful Pass admits the pass holder and passengers in a non-commercial vehicle.
  • For locations or areas that charge fees per person, an America the Beautiful Pass admits the pass holder plus 3 adults (16 and older), not to exceed 4 adults.

Valid for 12 months, from purchase date through end of the same month in the following year

agmi

Member
Valid for 12 months, from purchase date through end of the same month in the following year

Αυτο ειναι...
Ελπιζω να'στε τυχεροι!

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Έτσι γράφει στους όρους.
Εμείς το πήραμε και θα στείλουμε και email για επιβεβαίωση.

1765293585013.png

Panzo

Member
Τελεια το χτυπαω τωρα και ειναι per person σωστα? αρα 2 ενηλικες ενα παιδι 3 passes

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Όχι.
Ένα πάσο καλύπτει 4 άτομα!

• For locations or areas that charge fees per vehicle, an America the Beautiful Pass admits the pass holder and passengers in a non-commercial vehicle.
  • For locations or areas that charge fees per person, an America the Beautiful Pass admits the pass holder plus 3 adults (16 and older), not to exceed 4 adults.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom