Mουντομπάσκετ 2010

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σερβία - Ισπανία, δύσκολα αλλά θα περάσει η Ισπανία
Τουρκία - Σλοβενία, οι Σλοβένοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά αλλά θα μιλήσει η έδρα
ΗΠΑ - Ρωσία, το θέμα είναι ποια θα είναι η διαφορά στο σκορ
Λιθουανία - Αργεντινή, ματσάρα αλλά δεν κάνω προβλέψεις γιατί ακόμα δεν έχω δει τη Λιθουανία.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συμφωνώ με fitziano στα 3 πρώτα, στο 4ο η Αργεντινή θα κερδίσει κατά τη γνώμη μου, και μάλλον εύκολα.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Επιτέλους είδαν μια χαρά και οι Αργεντίνοι σε ένα αθλημα γιατί στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια μην το συζητάμε καλύτερα.
Θα συμφωνήσω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουα και από άποψη ποιοτητας μπασκετ, γιατί και το Σερβία-Κροατία είχε σασπενς, αλλά ήταν κακό ματς.
Ο Σκόλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση, οι δε Βραζιλιάνοι λύγισαν στις κρίσιμες στιγμές.
Αν κατάλαβα καλά είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι οι Σέρβοι θα κάνουν τη ζημιά. Δεύτερο συνεχόμενο τόσο κακό ματς αποκλείεται να κάνουν.
Για να δούμε.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.676
Likes
50.531
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ πιστεύω ότι η Αργεντινή θα τους πατήσει τους Λιθουανούς, έχουν τραγική περιφέρεια και για πεντάρι τον Γιαφτόκας, δηλαδή δεν έχουν... Για καλύτερο ματς ποιοτικά μέχρι στιγμής ψηφίζω το Σλοβενία-Κροατία που είχε σασπένς, πολλή ποιότητα κι έβγαλε απίστευτες φάσεις, αλλά δεν το έδειξε η τηλεόραση, κι εγώ στο διαδίκτυο το είδα.

Γράφεται ότι οι Σλοβένοι έχουν αγοράσει 7.000 εισιτήρια για το ματς με την Τουρκία, την οποία δεν έχει ευνοήσει η διαιτησία σε κανένα ματς μέχρι στιγμής (αν και δε χρειάστηκε κιόλας, το σωστό να λέγεται), θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτός ο προημιτελικός, μάλλον θα είναι ο πιο αμφίρροπος.

Στο ΗΠΑ-Ρωσία θα πέσει πολύ γέλιο. Εντάξει, όποιος και να παίζει με τους Αμερικάνους χάνει με μεγάλη διαφορά και δικαιολογημένα, αλλά οι Ρώσοι είναι μάγειρες τελείως. Αν δεν χαλαρώσουν στο τέλος οι Αμερικανοί, προβλέπω να μην περνάνε σε καμία περίπτωση τους 50 οι Ρώσοι και να τρώνε με άνεση πάνω από 100.

Ερώτημα: ποια ομάδα μπορεί να δυσκολέψει τους Αμερικανούς; Οι Ισπανοί προφανώς, άλλωστε στο φιλικό στη Μαδρίτη έχασαν στις λεπτομέρειες, αλλά από τους άλλους;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η Ισπανία που είδα εγώ στο ματς με την Ελλάδα δε μπορεί να δυσκολέψει τους αμερικάνους, θα πρέπει να βελτιωθούν πολύ για να έχουν τύχη στον τελικό.

Από τους άλλους κανένας, κρατάω μια πισινή για την Αργεντινή, που όμως στηρίζεται στην πολυφωνία του Σκόλα, και αν αυτός μείνει από βενζίνη αντίο ζωή.

Με λίγα λόγια, αν οι αμερικάνοι είναι σοβαροί όπως μέχρι τώρα, δε το χάνουν με τίποτα. Ευελπιστώ σε ένα μεγάλο ντέρμπι με την Ισπανία στον τελικό, αλλά δε το πολυβλέπω.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οι Τούρκοι θα τους φάνε τους Ισπανούς. Αν και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν τους πετάξουν έξω νωρίτερα οι Σέρβοι.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μωρέ δε ξέρω αν μπορεί η έδρα να παίξει τόσο πια ρόλο, η Τουρκία δεν έχει καλή ομάδα, ο Χέντο σέρνεται, δε μπορούν να τρέξουν, δε ξέρω αν μπορούν να κερδίσουν την ισπανία.
 

exsta

Member
Μηνύματα
62
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Εντάξει ΗΠΑ περνάνε αέρα, εγώ ποτέ δεν ξεγράφω τους Σέρβους αλλά οι Ισπανοί είναι 60-40 φαβορί, Τουρκία Σλοβενία είναι 50-50 (λόγω έδρας 50-50, αλλιώς ήταν 30-70) και όσο για το τελευταίο, Αργεντινή εκτός αν ο Κλέιζα κάνει μεγαλύτερα όργια κι απ τα χθεσινά (πήρε την Κίνα μόνος του με 5 ατομικά καλάθια σε 5 σερί επιθέσεις προς το τέλος, και από δικά του αμυντικά ριμπάουντ).

Τώρα η πλήρης Αργεντινή ίσως να μπορούσε να χτυπήσει τους Αμερικανούς, αλλά με 6μισι παίκτες που έχουν τώρα δε γίνεται, θα σκάσουν. Οι άλλοι έχουν συνεχώς ανταγωνιστική πεντάδα στο παρκέ με ροτέισον 12 παικτών. Μπαίνει ο Γουέστμπρουκ 4η αλλαγή στα γκαρντ και σου βάζει 12 πόντους σε ένα 5λεπτο, τί να λέμε τώρα.

Νομίζω (γιατί δυστυχώς δεν είδα εκείνο το ματς) ότι ο λόγος που η Βραζιλία κόντεψε να τους το πάρει είναι ο εξής: έπαιξε γρήγορο μπάσκετ αλάνας στην αρχή, το είδαν κι αυτοί χαβαλέ και πήγαν σε ψηλό ισόπαλο σκορ, μέχρι που οι Αμερικάνοι αγχώθηκαν και πήγε γκραν γκινιόλ. Για σκεφτείτε, έτσι το πήραμε κι εμείς στη Σαϊτάμα, έτσι πήγαν να το χτυπήσουν και οι Σπανιόλοι στο Πεκίνο. Τους "κοιμίζεις" με γρήγορο ρυθμό... Ποιός μπορεί να το κάνει φέτος; Ίσως Ισπανία αλλά δεν το βλέπω να τα καταφέρνουν.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.676
Likes
50.531
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο Τούρκογλου ήταν εξαιρετικός απέναντι στους Γάλλους: 20π με 4/4β, 2/3δ, 4/7 τρ, 4 ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ούτε ένα λάθος, άψογο παιχνίδι, με ηγετική παρουσία. Εντάξει θα μου πεις, με τους Γάλλους έπαιζε που οργανώνουν το παιχνίδι τους οι άσοι του κώλου: ο Μποκωλό (θα πηδήξει ο Μπόκολης; ) και ο Ντε Κωλό. Αλλά ανεβαίνει ο Χέντο και δεν παύει να είναι είδωλο.

Οι Ισπανοί πάντα τα ίδια κάνουν. Μέχρι τα προημιτελικά δε βλέπονται και μετά σεληνιάζονται. Για μένα είναι φαβορί απέναντι σε οποιονδήποτε σε εκείνη τη μεριά του ταμπλό. Η πλήρης Σλοβενία πάντως τους κοντράριζε άνετα, αλλά χωρίς Λόρμπεκ, Νεστέροβιτς και -κυρίως- Σμόντις, έχει μείνει μισή κάτω από τα καλάθια (αν και αξιόμαχη, ακόμη κι εκεί, φοβερό βάθος για χώρα 2 εκ ανθρώπων...).

Ο Μπλατ την ψώνισε. Είδαν οι Αμερικανοί πως οι Ρώσοι έχουν αμερικανοεβραίο προπονητή, καλό story κάνει, κι είπαν να του κάνουν μια συνέντευξη στο ESPN κι αυτός άρχισε να λέει (χωρίς να τον ρωτήσουν!) ότι "αν μου χτυπήσει την πόρτα κάποια ομάδα του ΝΒΑ δε θα το σκεφτώ πολύ" και άλλα τέτοια. Ούτε οι κυρίες που δείχνουν τάπερ (που λέει και η διαφήμιση) δε σου χτυπάνε την πόρτα ρε David, άσε μας ήσυχους. Κοίτα να μάθεις στον Καούν να μην κάνει αίρμπολ στις βολές, στον Κοστόβ να κατεβάζει πριν τα 8'' και στον Πογκρασόφ να μη ρίχνει τούβλα, που θες και να σου χτυπάνε την πόρτα...
 
Last edited by a moderator:

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Επιτέλους είδαν μια χαρά και οι Αργεντίνοι σε ένα αθλημα γιατί στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια μην το συζητάμε καλύτερα.
Oυφ!! Δόξα το Θεό είσαι καλά!! Και σκεφτόμουν λες να έκανε καμιά κουταμάρα? Αλλά από την άλλη λέω μπα... έχει συνηθίσει τις σφαλιάρες και δεν μασάει... μια παρατήρηση... οι Βραζιλιάνοι δεν λύγισαν στο τέλος, από την αρχή έτρεμαν απλά στο τέλος κατέρευσαν... αν βγάλεις τον Χουέρτας οι άλλοι είναι αδερφές του ελέους... από που να αρχίσω και που να τελειώσω... από τον μάγκα του γλυκού νερού τον Βαρεζάο (αλήθεια ρε Γιώργο και ρωτάω σοβαρά αυτό το πράμα παίζει ΝΒΑ?) τον καρπαζοεισπράκτορα Σπλίτερ ή τον φοβερό και τρομερό Μπαρμπόζα που μου θύμισε έντονα τον Άριαν... έβαζε έβαζε και στο τέλος εκεί που η μπάλα έκαιγε έλιωσε σα βούτυρο... (Άριαν? που τον θυμήθηκα αυτόν?)

Από την άλλη όταν έπαιρνε την μπάλα ο Λουίς και ο Κάρλος , σκόλα-γε η σάμπα... μάκραν ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά ο ένας και κορυφαίος σουτέρ ο άλλος... δίπλα τους ο τεράστιος πλειμέικερ και αδυναμία μου Πριχιόνι (κρίμα που αυτός ο παικταράς δεν έπαιξε ποτέ Ελλάδα), ο συγκινητικός Γιάνσεν και ο γερο Ομπέρτο... αυτοί και τέρμα... οι άλλοι ήταν για τον Εθνικό Ελληνορώσων... τα καταφέρανε όμως οι μπαγάσιδες οι λαγοί και το κάνανε το ματσάκι ντέρμπυ... την επόμενη φορά θα παίξουμε με τέσσερεις μπας και κάνουνε τίποτε... άντε με τις υγείες τους!!

Στο διαταύτα... δύσκολο έως ακατόρθωτο να χάσουν οι Αμερικάνοι την πρωτιά... πρώτο φαβορί...

Στα σημερινά τώρα, εγώ είμαι με την Σερβία... δύσκολο αλλά όχι και απίθανο... προπονητή σαν τον Ιβκοβιτς δύσκολα θα βρεις στο τουρνουά και σήμερα παίζει τα ρέστα του...

Για το βραδινό πιστεύω ότι αν οι Σλοβένοι δεν ήταν λούζερς τους είχαν και εύκολα τους Τούρκους... έχουν πολύ καλύτερη ομάδα... με αυτούς θα είμαι το βράδυ για πρώτη φορά στη ζωή μου και πιστεύω να τα καταφέρουν... δεν έχω τίποτε με τους Τούρκους αλλά η ομάδα τους είναι μέτρια... φυσικά και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες λόγω έδρας και λόγω κόμπλεξ των άλλων αλλά... αφήστε με να ελπίζω...

Για τα αυριανά τι να πω? Οι αρκουδιάριδες και με 40 πόντους στο κεφάλι ευχαριστημένοι θα είναι... στο άλλο οι Λιθουανοί είναι κι αυτοί μέτριοι και λογικά πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε... το μόνο που φοβάμαι είναι την κούραση... αλλά και να κάτσει η στραβή δεν τρέχει και τίποτε... θα στεναχωρηθώ αλλά αυτή η ομάδα είναι τόσο μεγάλη και έχει κάνει τόσα που και να χάσει και από αυτούς τους Λιθουανούς δεν τρέχει κάστανο... και μόνο που ξεφτυλίσαμε τους λαγούς μου φτάνει... απλά σκέφτομαι ότι αν έπαιζε ο μεγάλος και ο Νοτσιόνι μπορεί και να το είχαμε σηκώσει...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πρώτο ημίχρονο ρεσιτάλ από Σερβία - Ίβκοβιτς, οι Ισπανοί ψάχονται να δουν τι τους χτύπησε, αφού ο πανέξυπνος Ίβκοβιτς έχει διαβάσει την άμυνά τους σαν ανοιχτό βιβλίο και οι Σέρβοι πετυχαίνουν εύκολα καλάθια και τρίποντα χωρίς μαρκάρισμα. Οι Ισπανοί αντίθετα ματώνουν για να σκοράρουν, και κρατήθηκαν κοντά στο σκορ όσο ήταν μέσα ο τα-βάζω-όλα-και-συμφέρω Ναβάρο.

Φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί, για να δούμε στο δεύτερο τι θα γίνει, μεγάλο ντέρμπι θα δούμε...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.676
Likes
50.531
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μέσα σε ενάμιση λεπτό στο 2ο ημίχρονο οι Ισπανοί εξανέμισαν το προβάδισμα των Σέρβων ισοφαρίζοντας. Παίζει 2 λεπτά ο Ναβάρρο κι αλλάζει όλο το ματς, αλλά λόγω τραυματισμού δεν αντέχει και βγαίνει στον πάγκο.

Τραγικός ο Ρούμπιο, πληγή στην άμυνα, απελπιστικά λάθος στην επίθεση.

ο πανέξυπνος Ίβκοβιτς έχει διαβάσει την άμυνά τους σαν ανοιχτό βιβλίο

Ποια άμυνα; Ο Ρούμπιο κοιμάται κι ο Τεόντοσιτς εκτελεί.

18,5 λεπτά ακόμη, το ματς είναι ισοπαλία κι εξακολουθώ να πιστεύω πως οι Ισπανοί θα κερδίσουν με διψήφια διαφορά, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, ακόμη κι αν οι Ισπανοί παρουσιάζονται ανεξήγητα αργοί σε όλα (άμυνα, τρανζίσιον, επίθεση).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.789
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom