Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ότι ακριβώς κάνεις στην Ελλάδα, θα κάνεις και εντός ΕΕ χωρίς κάποια έξτρα χρέωση !Για εξηγηστε λιγο πως λειτουργει το θεμα. Εχω καποια δεδομενα, απλα αφηνω ανοιχτα τα data;
Ότι ακριβώς κάνεις στην Ελλάδα, θα κάνεις και εντός ΕΕ χωρίς κάποια έξτρα χρέωση !Για εξηγηστε λιγο πως λειτουργει το θεμα. Εχω καποια δεδομενα, απλα αφηνω ανοιχτα τα data;
Δεν είναι της παρούσης! Θα το μάθεις εν καιρόΤιιιιιιι!Πες μου αμεσως που πας, να προλαβω να βγαλω εισιτηρια
![]()
Αρχές Ιουνίου χρησιμοποίησα κανονικότατα και χωρίς έξτρα χρεώσεις το "πακέτο" που χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα.. Στο Άμστερνταμ.Οποιος εχει vodafone μη περιμενει δωρεαν δεδομενα κ κλησεις μεχρι ιουλιο...
Καλά αυτά, αλλά δεν πονάνε και τόσο. Με Ασία και Λατινική Αμερική, προβλέπεται να γίνει ποτέ τίποτα;Κατάργηση τελών περιαγωγής εντός ΕΕ.
Μας το αναλύεις λίγο; Μου είσαι; Τι πρόγραμμα έχεις; Η vodafone σε ενημέρωσε ότι έχει πρόβλημα;Ειμαι εξωτερικο κ δεν μπορεις με vodafone να χρησιμοποιησεις τα δεδομενα και το χρονο ομιλιας της ελλαδας...εχει προβλημα η βοντα μεχρι ιουλιο
Αν κρίνουμε πόσο καιρό έκανε για ΕΕ μάλλον δεν...Καλά αυτά, αλλά δεν πονάνε και τόσο. Με Ασία και Λατινική Αμερική, προβλέπεται να γίνει ποτέ τίποτα;
Έχεις μιλήσει μαζί τους? Αρχές Ιουνίου από Άμστερνταμ δεν υπήρχε πρόβλημα. Με VodafoneΕιμαι εξωτερικο κ δεν μπορεις με vodafone να χρησιμοποιησεις τα δεδομενα και το χρονο ομιλιας της ελλαδας...εχει προβλημα η βοντα μεχρι ιουλιο
Τέτοια λέγε μου να χαίρομαι.....δλδ όταν πήγα και ρώτησα για τις χρεώσεις τις προάλλες μου είπαν "μούφες" ;;;....Έτσι και ισχύει αυτό, θα τους το εξηγήσω το παραμύθι αλλιώς όταν γυρίσω !Ειμαι εξωτερικο κ δεν μπορεις με vodafone να χρησιμοποιησεις τα δεδομενα και το χρονο ομιλιας της ελλαδας...εχει προβλημα η βοντα μεχρι ιουλιο