KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Περιεχόμενα
Καποιες προτασεις για φαγητο:
1. Ταβερνα "Η ψιλη αμμος " στο Πυργακι.Ωραια ορεκτικα και γαριδομακαροναδα.Στα 40 ευρω τα 3 ατομα.
2. Ταβερνα "Καστρακι Paradise " το Καστρακι .35-40 ευρω.Πανω στη θαλασσα μεσα σε πολλα δροσερα δεντρα με ωραια σκια.
3.Ταβερνα -καφε και πισινα στο Αλυκο."Ο Φαρος"Η χρηση πισινας ειναι στα 2ευρω και 2 η ξαπλωστρα.Εχει και Wifi.
4.Πολλα ειχα ακουσει για το waffla 's house .Ok σορρυ παιδια πολυ ωραιες γευσεις (μην παιρνουμε βεβαια και θαρρος δεν ειμαστε Ιταλια),ιδιως η waffer γκοφρετα... μιαμ μιαμ αλλα μολις ειδα την βαφλα μαργαριτα και λεπτη επαθα ενα σοκ.
Ε..οχι και λεπτη η βαφλα αγαπη μου!
Πρεπει να ειναι χοντρη ..πραμα να σαλευει...ακους εκει λεπτη βαφλα .
Ειχε ομως ενα φοβερο φωτιστικο το μαγαζι...το εβγαλα κ φωτο.
Εμενα παντως μου αρεσε και η βαφλα του Μιλκατο (πανω στην παραλιακη)
1. Ταβερνα "Η ψιλη αμμος " στο Πυργακι.Ωραια ορεκτικα και γαριδομακαροναδα.Στα 40 ευρω τα 3 ατομα.
2. Ταβερνα "Καστρακι Paradise " το Καστρακι .35-40 ευρω.Πανω στη θαλασσα μεσα σε πολλα δροσερα δεντρα με ωραια σκια.
3.Ταβερνα -καφε και πισινα στο Αλυκο."Ο Φαρος"Η χρηση πισινας ειναι στα 2ευρω και 2 η ξαπλωστρα.Εχει και Wifi.
4.Πολλα ειχα ακουσει για το waffla 's house .Ok σορρυ παιδια πολυ ωραιες γευσεις (μην παιρνουμε βεβαια και θαρρος δεν ειμαστε Ιταλια),ιδιως η waffer γκοφρετα... μιαμ μιαμ αλλα μολις ειδα την βαφλα μαργαριτα και λεπτη επαθα ενα σοκ.
Ε..οχι και λεπτη η βαφλα αγαπη μου!
Πρεπει να ειναι χοντρη ..πραμα να σαλευει...ακους εκει λεπτη βαφλα .
Ειχε ομως ενα φοβερο φωτιστικο το μαγαζι...το εβγαλα κ φωτο.
Εμενα παντως μου αρεσε και η βαφλα του Μιλκατο (πανω στην παραλιακη)
Attachments
-
69,4 KB Προβολές: 196