• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Parking για Ελ. Βενιζέλος

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κάθε 30 λεπτά λεωφορείο ?
Το τελευταίο διάστημα όντως αργούσε το λεωφορείο να έρθει αλλά όχι και 30 λεπτά.......δηλαδή μέχρι να έρθει να επιβιβαστείς να βγει αττική οδό και να πάει στο αεροδρόμιο θες συνολικά 50λεπτά (περίπου) ...ε δεν λέει
Τι να σου πω, έτσι μου είπαν οι ίδιοι! Σε κάποια σχόλια στο διαδίκτυο είδα πρόσφατα ότι έλεγαν για 20 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση είναι πάρα πολύ μεγάλος ο χρόνος αναμονής και προσωπικά δε θα επέλεγα με τίποτα πλέον το συγκεκριμένο parking, εκτός αν είχε τρομερά καλύτερη τιμή από τα υπόλοιπα (είτε απ του αεροδρομίου είτε απ τα ιδιωτικά).

annoula

Member
Σκεφτόμουν μην δεν αναγνωρίζει το αυτοκίνητο και δεν ανοίγουν οι μπάρες επειδή η αρχική κράτηση ήταν στο economy. Το έχω κλείσει μέσω parkaround και αυτή τη στιγμή μου δίνει ίδια τιμή για το economy και το Long terms value, αυτό σκεφτόμουν να αλλάξω γιατί έχει δωρεάν ακύρωση.
[/QUOTE
Το αναγνωρίζει, μην αγχώνεσαι. Και μένα ακριβως το ιδιο μου εκανε. Παρκαρεις long term value και το λεωφορειακι ειναι καθε 10 λεπτά.

Grtraveler

Member
Από ότι καταλαβαίνω απο την ενότητα των συχνών ερωτήσεων από το επίσημο site Συχνές ερωτήσεις στο νέο economy parking (που βρίσκετε στο εμπορικό πάρκο λίγο πριν από το αεροδρόμιο -χωρητικότητας 500 θέσεων - υπάρχει μία μόνο στάση για το λεωφορείο (που σε πάει στο αεροδρόμιο) η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω απο το parking....δηλαδή δεν μπάινει μέσα στο πάρκινγκ να πάρει κόσμο απο διάφορες στάσεις (όπως έκανε μέχρι τώρα στο παλίο economy)....

Βλέπε ενότητα/ ερώτημα: "Υπάρχει δωρεάν μεταφορά προς τον κύριο αεροσταθμό?

Ναι! Το Economy παρέχει δωρεάν μεταφορά με εσωτερικό λεωφορείο, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, από/προς το Κτίριο του Κύριου Αεροσταθμού.
Η στάση του βρίσκεται ακριβώς έξω από το πάρκινγκ και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 7 λεπτά.
Κάτα την αφιξή σας για να επιστρέψετε στο parking θα βρείτε την στάση του λεωφορείου στην Έξοδο 3 των Αφίξεων. Η σήμανση του λεωφορείου αναφέρει «Economy (P4)".

Και ένα πρακτικό παράδειγμα: Έκανα μια δοκιμαστική κράτηση για μελλοντικό ταξίδι που θέλω να κάνω, για 5 ημέρες:
- Στο νεο economy parking= 25€
- Στο μακράς διαρκείας value (δηλ. το παλίο economy)= 32€.......................

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Από ότι καταλαβαίνω απο την ενότητα των συχνών ερωτήσεων από το επίσημο site Συχνές ερωτήσεις στο νέο economy parking (που βρίσκετε στο εμπορικό πάρκο λίγο πριν από το αεροδρόμιο -χωρητικότητας 500 θέσεων - υπάρχει μία μόνο στάση για το λεωφορείο (που σε πάει στο αεροδρόμιο) η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω απο το parking....δηλαδή δεν μπάινει μέσα στο πάρκινγκ να πάρει κόσμο απο διάφορες στάσεις (όπως έκανε μέχρι τώρα στο παλίο economy)....

Βλέπε ενότητα/ ερώτημα: "Υπάρχει δωρεάν μεταφορά προς τον κύριο αεροσταθμό?

Ναι! Το Economy παρέχει δωρεάν μεταφορά με εσωτερικό λεωφορείο, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, από/προς το Κτίριο του Κύριου Αεροσταθμού.
Η στάση του βρίσκεται ακριβώς έξω από το πάρκινγκ και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 7 λεπτά.
Κάτα την αφιξή σας για να επιστρέψετε στο parking θα βρείτε την στάση του λεωφορείου στην Έξοδο 3 των Αφίξεων. Η σήμανση του λεωφορείου αναφέρει «Economy (P4)".

Και ένα πρακτικό παράδειγμα: Έκανα μια δοκιμαστική κράτηση για μελλοντικό ταξίδι που θέλω να κάνω, για 5 ημέρες:
- Στο νεο economy parking= 25€
- Στο μακράς διαρκείας value (δηλ. το παλίο economy)= 32€.......................
Το βλέπω να πηγαίνει άπατο :bleh:

Grtraveler

Member
Το βλέπω να πηγαίνει άπατο :bleh:
500 θέσεις, δηλαδή όποιος προλάβει με τα 5 ευρώ την ημέρα αλλά και αύξηση στις τιμές για το μακράς διάρκειας value parking (που ειναι στο χώρο του παλιού πάρκινγκ)........💰💰💰

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
500 θέσεις, δηλαδή όποιος προλάβει με τα 5 ευρώ την ημέρα αλλά και αύξηση στις τιμές για το μακράς διάρκειας value parking (που ειναι στο χώρο του παλιού πάρκινγκ)........💰💰💰
Δεν πειράζει, υπάρχουν και τα ιδιωτικά τριγύρω, με ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα