• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Postαρετε την καλύτερη σας ταξιδιωτική φωτό

8avos

Member
Σενεγάλη - Σεντ Λουίς

LRM_EXPORT_11868913708388_20190601_084510350.jpeg


Η Αφρική θεωρείται και καλά προορισμός must για τους Overlanders, έτσι,δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξιδεύουν οδικώς και γράφουν στα διάφορα φόρουμ.Περαν των χρήσιμων πληροφοριών αναφέρονται και τα μικρά παιδιά και πρόταση αυτών των ταξιδιωτών είναι να κουβαλάει κάτι τις ο καθ'ένας γι αυτά τα παιδάκια, κόσμος κουβαλάει στυλό, καραμέλες, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γίνονται ενοχλητικά και ανυπόφορα περιμένοντας απ όλους τους "λευκούς" μπαξισι.Στο Μαρόκο ειδικά κατάφερναν να γίνονται μισητά ανεβαίνοντας στην βέσπα και σκαλίζοντας να την βάλουν μπροστά.Εαν εστρεφες την φωτογραφική πάνω τους δεν σ άφηναν εάν δεν παίρναν χρήματα.

Με το που μπήκα Σενεγάλη, προσπαθώντας να βγάλω μια φωτογραφία μακριά απ όλους εμφανίστηκαν δύο παιδάκια, με κοιτούσαν όπως κοίταζα εγώ τους ταξιδιώτες όταν ήμουν στην ηλικία τους.Πλησιαζαν διστακτικά,τους πρότεινα να τους ανεβάσω στην βέσπα,η χαρά τους αποτυπώνεται σ αυτή την φωτογραφία.Οπως τα ανέβασα, έτσι καθοταν, ευλαβικά να μην γίνει καμία ζημιά.Πηραμε παίξαμε με την μπάλα τους, γελάσαμε και έτσι να φύγει η δίψα τους έδωσα από ένα γάλα κρύο με γεύση πεπόνι,μιας που εγώ γυρνούσα απ το σούπερ μάρκετ και οι σακούλες φαίνονται κρεμασμένες στην βέσπα.

Για κάτι τέτοια αξίζει να ταξιδεύει κανείς
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.253
Μηνύματα
707.241
Μέλη
35.032
Νεότερο μέλος
Theo.stavro

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom