Revolut

nico4gr

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αριζόνα
Ok καλό αυτό. Αλλά δεν το είδα στην λίστα. Γίνεται αυτόματα η αλλαγή από ευρώ να φανταστώ;
Η συναλλαγή γίνεται αυτόματα σε μάρκο αν πληρώσεις με κάρτα ρεβολουτ.
Όμως πολλά μαγαζιά δεν έχουν pos.
Πέρσι μόνο μια τράπεζα δεν χρέωνε προμήθεια για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ με ρεβολουτ στη Βοσνία . Νομίζω ήταν η ziraat.

Alic

Member
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω πληρωμή μέσω revolut σε λογαριασμό εξωτερικου και αν έχει χρέωση;Πόσο κοντά στα 400 ευρώ.Παλι σε ευρώ.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω πληρωμή μέσω revolut σε λογαριασμό εξωτερικου και αν έχει χρέωση;Πόσο κοντά στα 400 ευρώ.Παλι σε ευρώ.
Τι εννοείς σε λογαριασμό εξωτερικού; Θέλεις να στείλεις σε Iban εξωτερικού εννοείς; 'Η σε επιχείρηση όπως booking κλπ? Μπορείς να κάνεις κανονικά έμβασμα αλλά το αν θα σου κρατήσει προμήθεια ή όχι εξαρτάται και από την τράπεζα υποδοχής.

Alic

Member
Τι εννοείς σε λογαριασμό εξωτερικού; Θέλεις να στείλεις σε Iban εξωτερικού εννοείς; 'Η σε επιχείρηση όπως booking κλπ? Μπορείς να κάνεις κανονικά έμβασμα αλλά το αν θα σου κρατήσει προμήθεια ή όχι εξαρτάται και από την τράπεζα υποδοχής.
Θέλω να πληρώνω το ενοίκιο μου μέσω revolut,από την ελληνική κρατάει 20 ευρώ.Ηθελα να τα αποφύγω

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Θέλω να πληρώνω το ενοίκιο μου μέσω revolut,από την ελληνική κρατάει 20 ευρώ.Ηθελα να τα αποφύγω
Εγώ έκανα το χειμώνα έμβασμα σε λιθουανική εταιρεία και δεν κράτησε τίποτα. Ενημέρωσέ μας όταν το κάνεις να μάθουμε και μεις...

Alic

Member
Εγώ έκανα το χειμώνα έμβασμα σε λιθουανική εταιρεία και δεν κράτησε τίποτα. Ενημέρωσέ μας όταν το κάνεις να μάθουμε και μεις...
Ναι φυσικά.Επειδη ο ιδιοκτήτης δεν είναι Έλληνας,θα πρέπει να βάζω το ενοίκιο σε τράπεζα εξωτερικού.Φυσικα σύντομα θα ενημερώσω.Ευχαριστω.

Kalliopi27

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άνδεις-Περού
Καλημέρα στην ομάδα! Δε γνωρίσω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, αλλά σε συναλλαγές με revolut ζητάνε μόνο το pin ή και ταυτότητα? Έχει ο αδερφός μου και σκέφτηκα να του την δανειστώ στο προσεχές μου ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

maria91

Member
Καλημέρα στην ομάδα! Δε γνωρίσω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, αλλά σε συναλλαγές με revolut ζητάνε μόνο το pin ή και ταυτότητα? Έχει ο αδερφός μου και σκέφτηκα να του την δανειστώ στο προσεχές μου ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ουτε pin!εκτος φανταζομαι αν ειναι πολυ μεγαλο το ποσο,ωστοσο επειδη χρησιμοποιουσαμε μονο ρεβο στο Λονδινο πριν 3 μηνες,δε βαλαμε καπου το pin

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ταυτότητα δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Καθώς ο αδερφός μου έχει την Revolut Metal την χρησιμοποιώ τακτικά. Ποτέ μα πότε δεν μου έχουν ζητήσει ταυτότητα και μόνο στις αναλήψεις από ATM χρειάστηκα το pin.
Οπότε προχώρα ελεύθερα!

Kalliopi27

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άνδεις-Περού
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ