• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Revolut

tatooine

Member
Δε υπαρχει λογος να συνεχισω την κουβεντα με ατομο που δε καταλαβαινει πως δουλευουν οι πλατφορμες αλλα και απο λογια....ασε μας να γνωριζουμε καλυτερα ποια πλατφορμα χρεωνει τι κ ζησε στο ονειροκοσμο σου!ας μεταφερει καποιος τα μνματα ή ας τα σβησει κιολας
Λιγότερους καφέδες θα συνιστούσα.
Και ξεσκόνισμα τα οικονομικά από το σχολείο.
Μέχρι τότε (όπως λένε και οι φίλοι μας οι Βούλγαροι) eat my dust.
Πολύ θα ήθελες να ζεις στον όνειροκόσμο μου.

maria91

Member
Λιγότερους καφέδες θα συνιστούσα.
Και ξεσκόνισμα τα οικονομικά από το σχολείο.
Μέχρι τότε (όπως λένε και οι φίλοι μας οι Βούλγαροι) eat my dust.
Πολύ θα ήθελες να ζεις στον όνειροκόσμο μου.
Δε μπορω να συνεχισω κουβεντα με ατομα που φαινετε οτι ειναι τερμα ανιδεοι και κανει μπαμ απο τα λεγομενα τους...και ευτυχως που δε ζω στο ονειροκοσμο σου και ξερω να κρινω με βαση τι συμφερει την τσεπη μου κ οχι με παραλογισμους του στυλ "τρωνε τα λεφτα σου και σε εκμεταλευονται" και να πληρωνω το ιδιο καταλυμα στη booking 3 φορες πανω απ οτι σε airbnb ή αλλο site...αλλα καλα κανετε κ υπαρχετε κ εσεις και τους συντηρειτε!ας σταματησει εδω το θεματακι και τα mention ευχαριστω!

tatooine

Member
Καλή μου τι λες; Ποιος υποστηρίζει την Α η Β πλατφόρμα.
Προσπαθώ όμορφα να σου εξηγήσω ότι όλοι αυτοί εκμεταλλεύονται τα χρήματα μας πολύ πριν εμείς πάμε στο Κατάλυμα κρατώντας μέρος του κόστους διαμονής χωρίς να το αποδώσουν άμεσα στον ιδιοκτήτη και χωρίς κανένα όφελος για μας. Βλέπε ας πούμε τόκους.
Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Ακόμα και η ρεβολουτ με το stays το ίδιο κάνει.
Προπληρώνεις μια διαμονή που θα πας σε 6 μήνες αλλά τα χρήματα δεν δίνονται στον ιδιοκτήτη την ώρα της πληρωμής παρά μόνο μετά την διαμονή, δηλαδή 6 μήνες αργότερα. Στο μεσοδιάστημα αυτοί έχουν τα χρήματα και τα γυρίζουν όπως τους αρέσει. Ετσι ξεκινάνε και οι οικονομικές φούσκες.
Η μπουκινγ δεν κρατάει χρήματα, είναι μεσάζων στα καταλύματα. Τώρα τελευταία μπορείς να πληρώσεις και μέσω αυτής αλλά μέχρι σχεδόν μερικές μέρες πριν την κράτηση.
Φυσικά και θα κλείσεις όπου σε συμφέρει και όπου θέλεις.
Ο καθένας κινείτε σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Και εδώ τέλος από μένα. Όσοι το έχουν καταλάβει το κατάλαβαν.

tatooine

Member
Υπέροχα νέα! Προσθέσαμε 7 νέα νομίσματα για να τα έχετε στην κατοχή σας ή και να τα ανταλλάσσετε στον λογαριασμό σας στη Revolut, εκτός από την αποστολή εμβασμάτων!

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τις νέες αφίξεις; Έχετε πλέον πρόσβαση σε:

🇨🇱 Πέσο Χιλής

🇨🇴 Πέσο Κολομβίας

🇪🇬 Αιγυπτιακή λίρα

🇮🇳 Ινδική ρουπία

🇰🇿 Τένγκε Καζακστάν

🇵🇭 Πέσο Φιλιππίνων

🇰🇷 Γουόν Νότιας Κορέας

Αποκτήστε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των ταξιδιωτικών σας δαπανών όταν ανταλλάσσετε το νόμισμα εκ των προτέρων και το κρατάτε στον λογαριασμό σας.

blade_

Member
Αυτο που μου κανει εντυπωση στη ρεβο ειναι πως ενω δεν εχει να αγορασεις καποια νομισματα κανει συναλλαγμα κανονικα..Δλδ τις προαλλες ημουν στα σκοπια και ηθελα να αγορασω δηναρια,αλλα δεν ειχε...Ωστοσο πληρωσα κανονικα με την καρτα που ειχε ευρω και εκανε αυτοματα τη μετατροπη

Last edited by a moderator:

gt13

Member
Καλησπέρα. Κ εγώ νέος στην revolut. Μόλις έκανα λογαριασμό, έκανα μια πρώτη μικρή κατάθεση κ περιμένω την κάρτα (6,99 κοστίζει η αποστολή)

Έχω κάποιες ερωτήσεις.
1. Δεν βρήκα βοσνιακο Μάρκο στην ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από τά εκεί ATMs χωρίς χρέωση?
2. Βρήκα σέρβικα δηνάρια. Πώς λειτουργεί ακριβώς; Ανταλλάσσω κάποια χρήματα από ευρώ σέ δηνάρια μέσα στην εφαρμογή. Κ μετά μπορώ να πληρώνω σέ pos χωρίς προμήθεια κ να βγάζω λεφτά από συνεργαζόμενα ATMs με την κάρτα revolut χωρίς χρέωση;;; Σωστά;;
3. Όταν κάνω τή μεταφορά η πχ τή μετατροπή στην εφαρμογή τού κινητού, θέλει κάποιο χρόνο να περαστεί αυτό στην κάρτα η γίνεται αμέσως;;;
4. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, παρατήρηση κτλ ευπρόσδεκτη!

maria91

Member
Καλησπέρα. Κ εγώ νέος στην revolut. Μόλις έκανα λογαριασμό, έκανα μια πρώτη μικρή κατάθεση κ περιμένω την κάρτα (6,99 κοστίζει η αποστολή)

Έχω κάποιες ερωτήσεις.
1. Δεν βρήκα βοσνιακο Μάρκο στην ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από τά εκεί ATMs χωρίς χρέωση?
2. Βρήκα σέρβικα δηνάρια. Πώς λειτουργεί ακριβώς; Ανταλλάσσω κάποια χρήματα από ευρώ σέ δηνάρια μέσα στην εφαρμογή. Κ μετά μπορώ να πληρώνω σέ pos χωρίς προμήθεια κ να βγάζω λεφτά από συνεργαζόμενα ATMs με την κάρτα revolut χωρίς χρέωση;;; Σωστά;;
3. Όταν κάνω τή μεταφορά η πχ τή μετατροπή στην εφαρμογή τού κινητού, θέλει κάποιο χρόνο να περαστεί αυτό στην κάρτα η γίνεται αμέσως;;;
4. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, παρατήρηση κτλ ευπρόσδεκτη!
Απανταω απο το 2 και μετα..ναι αλλαζεις ενα ποσο σε δηναρια και οταν πληρωνεις τραβαει απο τα δηναρια...αν δε φτανει το ποσο των δηναριων πχ και εχεις μεσα κ ευρω θα το χρεωσει απο τα ευρω..οταν κανεις προσθηκη χρηματων απο την καρτα σου της ελληνικης τραπεζας στη ρεβολουτ γινεται αμεση η προσθηκη χρηματων οπως κ η μετατροπη σε οτι νομισμα θες..δικια μου συμβουλη ειναι να κανεις και μια εικονικη καρτα(τσαμπα)μεσα απ το απ και να την περασεις στο κινητο σου να πληρωνετε ανεπαφα κ απο εκει,λυνει αρκετα τα χερια σε ταξιδια!

gt13

Member
Απανταω απο το 2 και μετα..ναι αλλαζεις ενα ποσο σε δηναρια και οταν πληρωνεις τραβαει απο τα δηναρια...αν δε φτανει το ποσο των δηναριων πχ και εχεις μεσα κ ευρω θα το χρεωσει απο τα ευρω..οταν κανεις προσθηκη χρηματων απο την καρτα σου της ελληνικης τραπεζας στη ρεβολουτ γινεται αμεση η προσθηκη χρηματων οπως κ η μετατροπη σε οτι νομισμα θες..δικια μου συμβουλη ειναι να κανεις και μια εικονικη καρτα(τσαμπα)μεσα απ το απ και να την περασεις στο κινητο σου να πληρωνετε ανεπαφα κ απο εκει,λυνει αρκετα τα χερια σε ταξιδια!
Αν δεν φτάνουν τά δηνάρια κ χρεώσει από τά ευρώ σημαίνει ότι θα πάρει κ προμήθεια;;

Στην Βοσνία που δεν έχει Μάρκο η revolut τί κάνω; Πληρώνω σε ευρώ κ κρατάει προμήθεια;; Η προτιμότερο να βγάλω από ATM συνεργαζόμενα, να έχω μετρητά;

Δυστυχώς δεν έχει πληρωμή μέσω κινητού τό τηλέφωνο μου... οπότε τήν εικονική κάρτα δε μπορώ να την χρησιμοποιήσω

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

maria91

Member
Αν δεν φτάνουν τά δηνάρια κ χρεώσει από τά ευρώ σημαίνει ότι θα πάρει κ προμήθεια;;

Στην Βοσνία που δεν έχει Μάρκο η revolut τί κάνω; Πληρώνω σε ευρώ κ κρατάει προμήθεια;; Η προτιμότερο να βγάλω από ATM συνεργαζόμενα, να έχω μετρητά;

Δυστυχώς δεν έχει πληρωμή μέσω κινητού τό τηλέφωνο μου... οπότε τήν εικονική κάρτα δε μπορώ να την χρησιμοποιήσω

Οχι δε παιρνει προμηθεια αν χρεωσει σε ευρω αν δεν εχεις δηναρια...τωρα για τη Βοσνια αν δε υπαρχει το νομισμα ηδη μεσα στη ρεβολουτ ισως απλα εχεις χρεωσεις κ προμηθειες οπως με την οποιαδηποτε αλλη καρτα,δεν εχω ιδεα τι γινεται σ αυτη τη περιπτωση

Manos46

Member
Επόμενο Ταξίδι
Manchester
Ονειρεμένο Ταξίδι
???

Μια χαρά δουλεύει και με μάρκο βοσνιας

Manos46

Member
Επόμενο Ταξίδι
Manchester
Ονειρεμένο Ταξίδι
???
Ok καλό αυτό. Αλλά δεν το είδα στην λίστα. Γίνεται αυτόματα η αλλαγή από ευρώ να φανταστώ;
Καλού κακού κρατά μαζί σου κ μετρητά Ευρώ γιατί αρκετοί δεν είχαν pos

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μέλη
38.351
Νεότερο μέλος