Revolut

kabamarou

Member
Έψαξα για λίγο και σύγκρινα για το ίδιο διαμέρισμα στην Βουδαπέστη με revolut stays και είχε καλύτερη τιμή από το airbnb. 57€ αντί για 69€. Μειονέκτημα ότι δεν υπήρχε δυνατότητα στο συγκεκριμένο να πάρεις καθόλου χρήματα πίσω σε περίπτωση ακύρωσης και επίσης ότι δεν γνωρίζω τι γίνεται με το θέμα των κριτικών. Στο airbnb για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης προσέχει πως θα σου φερθεί φοβούμενος ότι μια αρνητική κριτική μπορεί να του μειώσει την πελατεία. Στο revolut stays είδα την βαθμολογία κάποιων κριτικών αλλά δεν μπόρεσα να έχω πρόσβαση σε αυτές και δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να ασκήσεις κριτική εσύ ο ίδιος και σε τι βαθμό

Last edited:

poised

Member
Έψαξα για λίγο και σύγκρινα για το ίδιο διαμέρισμα στην Βουδαπέστη με revolut stays και είχε καλύτερη τιμή από το airbnb. 54€ αντί για 70€. Μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να πάρεις καθόλου χρήματα πίσω σε περίπτωση ακύρωσης
Κοίταξες και στο booking, agoda, κλπ για το ίδιο διαμέρισμα; Συχνά βρίσκω μεγάλες διαφορές όταν το κατάλυμα έχει πληρωμή μέσω της πλατφόρμας (όχι όταν πληρώνεις εκεί). Υποθέτω ότι κάποιες πλατφόρμες σπονσοράρουν την τιμή για να κάνουν τζίρο στον ιδιοκτήτη και να φαίνεται ότι τους φέρνουν περισσότερο κόσμο απ' ότι οι ανταγωνιστές.

kabamarou

Member
63€ στο booking τώρα που είδα χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Καλά δεν θέλω να κλείσω να πάω κάπου τώρα. Απλά μπήκα να ελέγξω τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει το revolut stays :)

poised

Member
Με βάση τους τίτλους των καταλυμάτων νομίζω ότι στην πλειοψηφία τους τα revolut stays είναι από την πλατφόρμα του booking έτσι και αλλιώς, οπότε όπου βρούμε καλύτερα/φθηνότερα.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σκέφτομαι να κλείσω μία δραστηριότητα μέσω της Revolut για να χρησιμοποιήσω και τα Revpoints που έχω. Το δίνει και με δωρεάν ακύρωση μέχρι και 24ώρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της δραστηριότητας. Η απορία μου είναι αν αναγκαστώ να το ακυρώσω θα γίνει αυτή η περιβόητη ακύρωση για να πάρω τα χρήματα πίσω; Έχει ακυρώσει ποτέ κανείς κάποια δραστηριότητα ή και κατάλυμα για να μου πει πως πήγε το όλο θέμα της ακύρωσης; Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.149
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom