PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3
- Κεφάλαιο 4
- Κεφάλαιο 5
- Κεφάλαιο 6
- Κεφάλαιο 7
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κεφάλαιο 10
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Κεφάλαιο 15
- Κεφάλαιο 16
- Κεφάλαιο 17
- Κεφάλαιο 18
- Κεφάλαιο 19
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 21
- Κεφάλαιο 22
- Κεφάλαιο 23
- Κεφάλαιο 24
- Κεφάλαιο 25
- Κεφάλαιο 26
- Κεφάλαιο 27
- Κεφάλαιο 28
- Κεφάλαιο 29
- Κεφάλαιο 30
- Κεφάλαιο 31
- Κεφάλαιο 32
- Κεφάλαιο 33
- Κεφάλαιο 34
- Κεφάλαιο 35
- Κεφάλαιο 36
- Κεφάλαιο 37
- Κεφάλαιο 38
Στο castrojeriz δε κλείσαμε κάποιο από τα αλμπεγκς που συνιστά η λίστα που μας δοθηκε αλλά σε ένα μπαρ ρεστοράν με υπέροχη διακόσμηση κ κτίριο εποχής ανακαινισμένο που μας έδωσε ένα δωμάτιο ανεξάρτητο για πάρτη μας με τραπεζαρία κ 4 κρεβάτια κ σόμπα πέλλετ .ο μπαρμαν έχοντας κάνει κλασσικές σπουδές μου απήγγειλε Θουκυδίδη και Αριστοτέλη κείμενα ολόκληρα ενώ δε παρέλειψε να μου θύμησει κ τις χειρότερες βρισιές που έχουμε στην Ελλάδα .πολύ πρόσχαρος τύπος κ με13 ευρώ το κρεβάτι κ άλλα 13 το δείπνο του προσκυνητή φάγαμε μέχρι σκασμου.απο κει το επομενο πρωι δρόμο για τη φρομιστα.χωρις ανέμους στο δρόμο κ ο διαχειριστής του καταλύματος πολύ εξυπηρετικός .ένα πρήξιμο στο δεξι αστράγαλο θέλησε να το αντιμετωπίσει με μια κρέμα από το φαρμακείο που φτιάχνει ο φαρμακοποιός λέει κ κάνει θαύματα κ όσοι την έβαλαν σε 2-3 ώρες γίνανε περδικι.κσναμε μια δοκιμή αλλά δεν έγινε τίποτε με τα 8 ευρώ που δώσαμε αλλά μύριζε μέντα .12 ευρώ για τη διαμονή μας σε διορωφα κρεβάτια ,το μέρος το σώζει η εξυπηρετικοτητα του διαχειριστή .. το επόμενο πρωί για το castello del condes ...κάθε μέρα η φύση μας εκπλήσσει..νομίζω ότι γίνεται εθιστικό το μονοπάτι όπως λένε οι βετεράνοι.τα γόνατα έχουν πάψει να με πονάνε εδώ κ 2 μέρες .μόνο το πρήξιμο επιμένει λίγο στον αστράγαλο .οι δύο φουσκάλες είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ .μόνο το εξωτερικό δέρμα θυμίζει ότι κάποτε δημιουργήθηκαν πριν 10 μέρες. Εδώ μας περιμένει ένα γυναικείο μοναστήρι.κυριες ηλικιωμένες που το εξυπηρετούν ήταν τέλειες στην εξυπηρέτηση κ πληρώσαμε 10 ευρώ .στο προηγούμενο αν ήθελες το σεντόνι μαξιλαροθήκη μιας χρήσεως το χρέωνε 1 ευρώ.μεχρι κ δωμάτιο για ίντερνετ είχανε με δύο κομπιούτερ.το βράδυ βγήκαμε για φαγητό με παγωνιά -4 αλλά από τις 20.30 δεν έβρισκες φαγαδικο..κλεινανε..ενα μας έκανε τη χάρη κ μας έφτιαξε το μενού του.καλαμαρια ο Γερμανός .κοτομπουκιες ο Ισπανός.ψαρι ψητό για μένα κάτι σα γλώσσα ήταν που στην Ελλάδα δε το χουμε .κ πήραμε πίτσα για τον κρεβατομενο Κροάτη που ένιωσε ότι κρύωσε κ ποναγαν τα κόκκαλα του.το βράδυ πριν τις δέκα γυρίσαμε κ μπαινοντας στο θάλαμο με τους άλλους 7 προσκυνητές βρήκαμε την επιλοχία να μετράει κεφάλια για να κλειδώσει τη πόρτα στο μοναστηρι που μου θύμισε βατοπαιδι.πολυ καθαρό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα κ χωριστά μπάνια αντρών γυναικών καθώς κ τουαλέτες .