PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3
- Κεφάλαιο 4
- Κεφάλαιο 5
- Κεφάλαιο 6
- Κεφάλαιο 7
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κεφάλαιο 10
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Κεφάλαιο 15
- Κεφάλαιο 16
- Κεφάλαιο 17
- Κεφάλαιο 18
- Κεφάλαιο 19
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 21
- Κεφάλαιο 22
- Κεφάλαιο 23
- Κεφάλαιο 24
- Κεφάλαιο 25
- Κεφάλαιο 26
- Κεφάλαιο 27
- Κεφάλαιο 28
- Κεφάλαιο 29
- Κεφάλαιο 30
- Κεφάλαιο 31
- Κεφάλαιο 32
- Κεφάλαιο 33
- Κεφάλαιο 34
- Κεφάλαιο 35
- Κεφάλαιο 36
- Κεφάλαιο 37
- Κεφάλαιο 38
Τρίτη ημέρα κ προορισμός η Παμπλόνα .πρώτα τα 22 χλμ όμως . Την έχω βάλει στο μάτι από χρόνια για να ρθω κάποιον Ιούλιο όταν εξαπολύουν τους ταύρους για 15 λεπτά στο επταήμερο φεστιβάλ τους .η κοπέλα από τη Ρουμανία μας είπε από τη προηγούμενη..κλείστε από τώρα δωμάτιο στο ένα κ μοναδικό albergue που είναι ανοικτό το χειμώνα για 23 ευρώ . .αυτό είναι κ το μόνο μειονέκτημα του ταξιδιού το χειμώνα .αν έχει κάποια κλειστά λόγω μη κίνησης θα πρέπει να κινηθείς σε επόμενη η προηγούμενη πόλη/χωριό συνηθως σε επόμενη κ η κούραση στα συσσωρευμένα χλμ δε βοηθάει .όμως είναι καλύτερο προσωπικά από το να τρέχεις κατακαλοκαιρο σα σε μαραθωνιο απο τις 5 που θα φεξει για να φτάσεις πρώτος στο επόμενο κατάλυμμα η να περιμένεις στη γραμμή για να κλείσεις .προτιμώ την ηρεμία του χειμώνα κι ας κάνω κ 5 χλμ παραπάνω .
Η Παμπλόνα μας τίμησε με τα ταπας της που δοκιμάσαμε διαφορετικά κ σε κάθε μπαρ με διάφορες μπύρες ενώ πήγαμε κ στο καθεδρικό ναό εν μέσω βροχής .εκεί ένα ATM μέσα στο ναό για donations δείχνει πόσο έχει προχωρήσει το σύστημα στη καθολική εκκλησία .
Τα γόνατα στη διάρκεια της ημέρας αδυνατούν να υπακούσουν κ κουτσαινουμε .ο Γερμανός μας δίνει 600αρια επί δύο ιβουπροφεν που στην Ισπανία θέλεις ιατρική συνταγή για να τα πάρεις .τα παίρνω με το πρωινό κ περπατώ κάπως καλύτερα .αλλά το στρετσινκ ,διατάσεις είναι must πρωί απόγευμα .
Πλυντήριο στεγνωτηριο άλλου είναι free άλλου θέλει κέρματα ,3+3 ευρώ ,ξέχασα να αναφέρω .
Η πορεία δίπλα στο ποτάμι είναι φανταστική .θέλω να βουτήξω αν ήταν καλοκαίρι .κ κάπου εδώ κάνω την υπόσχεση στον εαυτό μου .θα γυρίσω καλοκαίρι να κάνω τη διαδρομή του Ναπολέοντα κ τις άλλες τρεις μέρες μέχρι τη Παμπλόνα μόνο κ μόνο για να βουτάω κάθε λίγο κ
λιγάκι στο ποτάμι που είναι υπέροχο κ να το συνδυάσω με το φεστιβάλ με τους ταύρους κ μετά να συνεχίσω ένα άλλο Camino ,πχ primitivo που θεωρείται ως ο πιο απαιτητικος από επίπεδο δυσκολίας αλλά με λιγότερα χλμ από τα 790 του CF.
Η Παμπλόνα μας τίμησε με τα ταπας της που δοκιμάσαμε διαφορετικά κ σε κάθε μπαρ με διάφορες μπύρες ενώ πήγαμε κ στο καθεδρικό ναό εν μέσω βροχής .εκεί ένα ATM μέσα στο ναό για donations δείχνει πόσο έχει προχωρήσει το σύστημα στη καθολική εκκλησία .
Τα γόνατα στη διάρκεια της ημέρας αδυνατούν να υπακούσουν κ κουτσαινουμε .ο Γερμανός μας δίνει 600αρια επί δύο ιβουπροφεν που στην Ισπανία θέλεις ιατρική συνταγή για να τα πάρεις .τα παίρνω με το πρωινό κ περπατώ κάπως καλύτερα .αλλά το στρετσινκ ,διατάσεις είναι must πρωί απόγευμα .
Πλυντήριο στεγνωτηριο άλλου είναι free άλλου θέλει κέρματα ,3+3 ευρώ ,ξέχασα να αναφέρω .
Η πορεία δίπλα στο ποτάμι είναι φανταστική .θέλω να βουτήξω αν ήταν καλοκαίρι .κ κάπου εδώ κάνω την υπόσχεση στον εαυτό μου .θα γυρίσω καλοκαίρι να κάνω τη διαδρομή του Ναπολέοντα κ τις άλλες τρεις μέρες μέχρι τη Παμπλόνα μόνο κ μόνο για να βουτάω κάθε λίγο κ