evi01
Member
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Η γη ολάκερη!
Ναι, χωρίς χρέωση.
Ναι, κι άμα σε δουν και ψηλό ενδεχομένως να σε λυπηθούν και να σε βάλουν σε καλή θέση να χεις την άπλα σου 11 ώρες...Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Από ότι έχω δει η scoot στην Αθήνα δεν υποστηρίζει το ηλεκτρονικό τσεκ ιν , σωστά ; Γίνεται στο αεροδρόμιο χωρίς χρέωση ;
Carry-On BaggageΚαλημέρα μια ερώτηση, το απλό εισιτήριο της Scoot περιλαμβάνει χειραποσκευή? Επειδή αναγράφει flight only και στον επόμενο ναύλο γράφει μόνο παραδοτέα ρωτάω..
Μπορεί ο οποισδήποτε να το χρησιμοποιήσει? Γιατί στους όρους αναφέρει " This voucher can only be applied when the Scoot Insider account holder (recipient of this email) is included in the booking. "?Καλησπέρα σε όλους...μήπως έχει κάποιος voucher εκπτωτικο από Scoot ( πχ γενεθλιων) που δεν θα χρησιμοποιήσει?
Δεν κοιτανε τιποτα μην αγχωνεσαιΚαθώς φτάνει η ώρα για το ταξίδι μας, παρατηρώ ότι τα όρια της χειραποσκευής είναι 54χ38χ23, και η βαλίτσα μας είναι 55χ40χ20! Λέτε να υπάρχει θέμα; Αγχώθηκα τώρα...![]()
Κάνουν και τέτοια;πείτε καμιά ιδέα να πάρω εκπτωτικό από την scoot...έχει καιρό να μου στείλει...τα γενέθλια μου πέρασαν και εμένα και της συζύγου...μας ξέχασαν.......!!!!!!!!!
Να κάνω νέο λογαριασμό με διαφορετικό email?