Scoot Scoot Airlines - Αθήνα Σιγκαπούρη

makzax

Member
Μηνύματα
83
Likes
189
Καλημέρα στην παρέα, επειδή σύντομα πετάμε κι εμείς με Scoot, υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση σχετικά με το τσεκ ιν; Γιατί έχουμε και βαλίτσα οπότε θα το περάσουμε έτσι κι αλλιώς στο αεροδρόμιο
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
μαρτιο που ταξιδεψα δεν υπηρχε χρεωση, αλλωστε ονλινε τσεκιν δεν γινοταν τοτε. απο οτι βλεπω ακομα λεει
Flights eligible for Web Check-in
  • All Scoot flights departing from Singapore and Berlin
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Πες κ καμια προσφατη εμπειρια.. Παλευεται το πολυωρο ταξιδι? Αξιζει δηλ να πας με αυτους για να γλυτωσεις κανα 100ρικο τη διαδρομη η οχι?
πιο προσφατη δεν εχω :(
ειμαι 1,54 οποτε οπου και να με βαλεις χωραω, αν και δεν νομιζω οτι ηταν τοσο περιορισμενος ο χωρος. απο εκει και περα οσον αφορα την πεινα ειχαμε διαφορα σνακ μαζι, την βγαλαμε, παντως οποιον ειδα να εχει αγορασει φαγητο τον λυπηθηκα, μιλαμε για μεριδες πεινας.

scoot πηρα για ho chi minh και γυρισα με aeroflot απο hanoi. για την scoot δεν εχω κανενα παραπονο, βεβαια δεν ετυχε καποια στραβη, η εξυπηρετηση της aeroflot σιγουρα ειναι απο τις αθλιοτερες που εχω δει, οποτε αν με ρωτας, μακαρι να μην ειχα δωσει το παραπανω κατοσταρι για αεροφλοτ
 

MarSim

Member
Μηνύματα
163
Likes
142
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Τα καθίσματα της scoot απ'όσο καταλαβαίνω απο βίντεο που έχω δεί πρέπει να είναι σχεδόν όσο είναι και της aegean.Έτσι κι έτσι δηλαδή.Σίγουρα υπάρχουν κ χειρότερα,οπότε για low cost εταιρία πιστεύω είναι μια χαρά..Και ειδικά αν δεν βάλεις τις έξτρα χρεώσεις για αποσκευή κ φαγητό τότε πετάς πάμφτηνα και λες χαλάλι....
 

dino4tennis

Member
Μηνύματα
37
Likes
28
Γειά σας!!!!Θέλω να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια με την Scoot..Τα βρίσκω πολύ οικονομικά σε σχέση με άλλες αεροπορικές εταιρίες αν και δεν παρέχουν καμια άνεση (καθώς low cost) αλλά δεν πειράζει,θα περάσουν οι ώρες!!! Βασικά ερωτήματα :1.)Η πληρωμή θα γίνει με απλή κάρτα mastercard της Εθνικής,ζητάνε ημ.λήξης της κάρτας που δεν βλέπω να γράφει κάπου.Μήπως ξέρετε που μπορώ να την βρώ; και κωδικό CVV2 που απ'ότι καταλαβαίνω είναι αυτοί οι τυπωμένοι αριθμοί στην πίσω μεριά της κάρτας στο άσπρο πλαίσιο.......2.)Την κράτηση θα την κάνω τουλάχιστον 9 μήνες πρίν γιατί έχω τσεκάρει οτι είναι πιο οικονομικά στις ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν.Θα μου στείλουν στο email την κράτηση με τον κωδικό κ τα στοιχεία πτήσης.Πρέπει και να τα εκτυπώσω ή δεν χρειάζεται;;Μήν έχω έξτρα χρεώσεις..Το ckeck in θα το κάνω στο αεροδρόμιο για πιο σιγουριά οπότε για την κάρτα επιβίβασης δεν ανησυχώ..Και 3.)Να κλείσω και για τα 2 άτομα σε μια διαδικασία ή ξεχωριστά ένα ένα;;Πώς είναι καλύτερα;; Ας απαντήσει κάποιος βρε παιδιά γιατί το κεφάλι μου είναι καζάνι και επειδή δεν έχω ξανακλείσει μόνη μου αεροπορικά κ είναι κ η πρώτη φορά που πάμε Ασία θέλω να πάνε όλα καλά!!!!!
Καλημέρα. Κάτι συνεβει και δεν είχα ειδοποιήσεις ,έτσι τώρα μόλις το είδα ,έχει περάσει καιρός ίσως δεν βοηθώντας πλέον. Εγώ αγόρασα το εισιτήριο με προσφορά 365 για Αθήνα Πουκετ. Μετά είδα πως αν είχα γράφει στο Scoot insider καθώς και στη κάρτα πόντων της sigapoore θα μπορούσα να έχω κάποιες έξτρα δυνατότητες και μελον τικ ες προδφορες. Μπείτε να το δείτε ίσως είναι καλύτερα έτσι και για την αγορά του εισιτηρίου. Επίσης έχουν και τηλέφωνο στο αεροδρόμιο και λίγες ημέρες πριν πετάξω θα ρωτήσω για σιγουριά αν πρέπει να τυπώσω τη κάρτα επιβίβασης εγώ η στα γκισέ χωρίς κανένα πρόβλημα η έξτρα χρέωση. Μοναδική εμπειρία που είχα με low cost ήταν με air Asia Πουκετ-Μπαγκογκ όπου μόνο με screen shot στα γκισέ τύπων αν χωρίς εξτρα χρέωση αλλά αν δεν είχες έξτρα βαλίτσα είχαν και μηχάνημα με κωδικό. .. Τώρα εδώ θα δούμε Γιαυτό είναι καλό αν κάποιος που πέταξε πρόσφατα να μας ενημερώσει σχετικά .
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Μάλιστα, λάθος μου τότε. Βέβαια ασιατική εταιρία είναι, άλλο το ασιατικό μέγεθος, άλλο το ευρωπαϊκό :p
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μάλιστα, λάθος μου τότε. Βέβαια ασιατική εταιρία είναι, άλλο το ασιατικό μέγεθος, άλλο το ευρωπαϊκό :p
Λαθος δεν ηταν. Ημουν σαφης νομιζω. 31 εχει στο 787. Αλλα αυτο δεν συγκρινεται με την Aegean, γιατι αν ειχε πιο κατω απο 31 απλα πεθαινεις. Η εστω τα ποδια σου. Στα 320 ομως η διαφορα υπερ της Aegean ειναι χαωδης. Κ βεβαια δεν γινεται να συγκρινεται με μια ασιατικη low cost.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.678
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom