Substack για τις ιστορίες μας

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η μετάφραση του Google λειτουργει μια χαρά πάντως. Είμαστε έτοιμοι για διεθνή καριέρα.:haha:
Ε αν είναι να κάνουμε διεθνή καριέρα τότε εντάξει, με το google είμαστε καλυμμένοι. Δεν χρειάζεται να γράφουμε εδώ ιστορίες ούτε καν να τις γράφουμε στα ελληνικά.

Απο κει και πέρα δεν γνωρίζω καθόλου το σαιτ για να εκφέρω γνώμη, κάτι που δεν έκανα. Αυτο που ξέρω είναι ότι πολλοί στο you tube προσπαθούν να μαζέψουν ακόλουθους για να βγάλουν χρήμα κάτι που δεν είναι καθόλου απλό, αλλά παρ όλα αυτά είναι πάρα πολλοί αυτοί που επιμένουν να το κάνουν. Η περιγραφή σου @evaT αυτό μου θύμισε.

Όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει να βγάλω με κανέναν τρόπο χρήματα απο τα ταξίδια που κάνω. Αν ποτέ βγάλω χρήματα απο ταξίδια θα είναι γιατί θα αποφασίσω να απασχοληθώ στο τουριστικό τομέα. Κάτι που το βλέπω χλομό γιατί μετά θα χάσω την έννοια που έχουν τα ταξίδια για μένα.

paefstra

Member
Δεν έχει καμία σχέση με ytube ή onlyfans. Kαι δεν πληρώνεις.

Καλό είναι πριν εκφέρουμε άποψη να ξέρουμε για τι πρόκειται. Μπορεί να μην ήμουν και γω σαφής.

Ούτε με το travelstories έχει σχέση.

'Εχει όμως μεγάλη σχέση με όσους από εμάς μας αρέσει να γράφουμε ιστορίες για τα ταξίδια μας
Δεν πληρώνεις. Σε πληρώνουν.
Εννοειται οτι εκανα πλακα με το ΟF.
Προφανως ειναι παραγωγη περιεχομενου και υπαρχει ελπιδα για monetization.
Καλη τυχη σε οποιον το παλεψει. Συνηθως θελει πολλη υπομονη και χρονο για να βγαλεις λεφτα απο περιεχομενο, δυσαναλογα πολλη υπομονη σε σχεση με τον χρονο που δαπανας.
Η ενσταση μου ειναι στο αν το περιεχομενο θα ειναι αληθινο η απλα πιασαρικο με πολλα φρου φρου κι αρωματα για να βγουν λεφτα, κατι που βλεπουμε συχνα στην παραγωγη περιεχομενου και γι αυτο με χαλαει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom