EasyJet Tαξιδευοντας με την EasyJet

rojonegro

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση

Ωραία λοιπόν. Οπότε όταν το κλείσω δεν θα δηλώσω αποσκευές (θα έχω μαζί την χειραποσκευή) και όταν πάω στο αεροδρόμιο θα πάω στο chek in και θα πάρω την κάρτα επιβίβασης και την χειραποσκευή την κρατάω και μετά στυν πύλη κλπ Για τα υγρά είναι μέχρι 100ml το καθένα ή συνολικά; Καφέ-νεςκαφέ μπορούμε να μεταφέρουμε; Επίσης ούζο(το έχω υποσχεθεί να το πάω χεχε) μπορώ να αγοράσω απο το αεροδρόμιο,πουλάνε; Ζητώ την κατανόηση σας,καθώς είμαι σίγουρος ότι θα έχουν απαντηθεί πάνω κάτω όλα,αλλά μπερδεύτηκα με τόσα θέματα!
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
756
Likes
250
ναι, βεβαια αν θες μπορεις να τυπωσεις και μονος σου την καρτα για να μη περιμενεις στην ουρα. Καφε αι ουζο παρε αφου περασεις τον ελεγχο, σιγουρα θα βρεις.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.221
Likes
5.758
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μπορείς να έχεις ο,τιδήποτε (ακόμα και σακούλα σούπερ μάρκετ) ταιριάζει στις διαστάσεις που αποδέχεται η easyjet, δηλαδή 56 x 45 x 25 εκατοστά. Απ' ότι βλέπω το πρώτο σακ βουαγιάζ που δίνεις ξεπερνάει τα 25 εκατοστά άρα κόβεται. Εκτός αν είναι αρκετά εύκαμπτο και αρκετά άδειο έτσι ώστε να χωρέσει στο κουτί των 25 εκατοστών.
 

rojonegro

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Ναί έχεις δίκιο για τις διαστάσεις

απλώς πιο πολύ ως παράδειγμα το έδωσα.
Σε ευχαριστώ πολύ!
 

rojonegro

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Παιδιά έχω πρόβλημα με την κράτηση. έχω την visa electron του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και πάω να κάνω την κράτηση εισιτηρίου και μου λέει αποτυχία πληρωμής. Τι συμβαίνει; δεν δέχεται την κάρτα,κάνω εγώ κάποιο λάθος;
 

rojonegro

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Βγάζει αυτό

Αποτυχία Πληρωμής Δεν μπορέσαμε να λάβουμε εξουσιοδότηση είσπραξης της πληρωμής σας. Ίσως η εταιρεία έκδοσης της πιστωτικής σας κάρτας να απέρριψε την πληρωμή. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποιο λάθος στα στοιχεία που εισάγατε. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι τα στοιχεία που εισάγατε είναι σωστά. Κωδικός ασφαλείας Σε όλες τις κάρτες εκτός από την American Express ο κωδικός ασφαλείας είναι τα τρία τελευταία ψηφία, τα οποία είναι τυπωμένα στο πεδίο της υπογραφής στην πίσω πλευρά της κάρτας. Στις κάρτες American Express ο κωδικός ασφάλειας είναι τετραψήφιος και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον αριθμό της κάρτας, δεξιά στην μπροστινή όψη της κάρτας. Αριθμός Έκδοσης Εισάγετε έναν αριθμό έκδοσης μόνο εάν η κάρτα σας φέρει έναν (συνήθως βρίσκεται στο κάτω τμήμα της μπροστινής πλευράς της κάρτας). Παρακαλούμε εισάγετε τον ακριβή αριθμό των ψηφίων όπως αναγράφονται στην κάρτα. Εάν η κάρτα σας δεν φέρει αριθμό έκδοσης, αφήστε το αντίστοιχο πεδίο κενό. Αριθμός Κάρτας Ο αριθμός της κάρτας είναι τυπωμένος με μεγάλα ψηφία στη μέση της μπροστινής πλευράς της κάρτας σας. Παρακαλούμε ελέγξτε και διορθώστε τα στοιχεία σας και υποβάλετε εκ νέου την κράτησή σας. Τα στοιχεία είναι σωστά
 

rojonegro

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Τίποτα. Δοκίμασα όλες (σχεδόν) τις επιλογές που είχε και δεν την δεχόταν. Η κάρτα έχει λεφτά μέσα και παραπάνω απο το ποσοό μου μου βγήκε και επίσης τα στοιχεία ήταν σωστά. Προφανώς δεν την δέχεται η easy jet Θα κοιτάξω να βρώ απο κανα γνωστό τώρα κάρτα.
 

pkasta

Member
Μηνύματα
34
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Εγω εχω της Κυπρου debit card και την δεχεται σαν electron visa, εχω κλεισει πολλα tickets χωρις επιπλεον επιβαρυνση.
 

colin mc rae

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Για χαρα και απο εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω καποιον που ισως γνωριζει.Χθες τπ πρωι πετουσα απο λονδινο για θεσσαλονικη.Ημουν στην ωρα μου στο αεροδρομιο μαλιστα και πιο νωρις δλδ πετουσα 6:50 το πρωι και ημουν εκει στις 6:10.Ειχε μια ουρα τρελη στον κισε της easy jet και σαν λογικος ανθρωπος και σε ξενη χωρα περιμενα στην σειρα μου.Check ιn για να πω την αληθεια δεν γνωριζα πραγματικα τι ειναι.Θεωρουσα πως ειναι μια διαδικασια επιβαιβεωσης της κρατησης μου απλα οχι τοσο αυστηρη......

Ηρθε μετα απο 10 λεπτα αναμονης ξ σειρα μου παω στην κυρια να μου ζυγιζει τις βαλιτσες και μου λεει με μια απαθεια και μια φυσικοτητα οτι ξερετε κυριε δεν μπορειτε να μπειτε στο αεροπλανο γιατι το checκ ιn εχει κλεισει εδω και 10 λεπτα.Λεω 10 λεπτα ημουν εδω μονο στην ουρα σας και μου λετε δεν γινετε?Με τα πολλα μετα απο οση συζητηση μπορουσα να κανω δεν καταφερα να μπω και ετσι εχασα την πτηση μου για 10 ολοκληρα λεπτα αναμονης στο αεροδρομιο του Gatwick ολα αυτα.

Γνωριζει κανεις αν μπορω αυτα τα χρηματα της επιστροφης να τα παρω πισω η εστω ενα ποσο απο αυτα η τελος παντων αν δικαιουμαι κατι?
Διαβασα σε ενα φυλο που μου εδωσαν εκει οτι δεν υπαρχει επιστροφη αλλα καλο ειναι παντα ρωτας.
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αναρωτιέμαι κανείς δεν σ ενημέρωσε γενικώς...δεν ήξερες,δεν είχες ακούσει ποτέ σου ότι όταν πετάμε και μάλιστα πτήσεις εξωτερικού πηγαίνουμε τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα;;και λίγο σου λέω γιατί αν τύχει και υπάρχουν ουρές αυτό παθαίνουμε;;
Επειδή το λες πολυ φυσικά ότι..."πήγα και μάλιστα νωρίτερα.."

Υπάρχουν συγκεκριμένοι χρόνοι που κλείνουν οι πύλες,35 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης για πτήσεις εσωτερικού και 40 λεπτά πριν για πτήσεις εξωτερικού.Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ από άλλες αεροπορικές εταιρείες,δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για την συγκεκριμένη,(δεν ξέρω δηλ.αν ισχύει γενικώς αυτό)αλλά μάλλον έτσι θάναι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.903
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom