Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Ρε μπας και εισαι ο Ελληνοκαναδος ρεσεψιονιστ του ροζ ξενοδοχειου του Μιχαλολιακου της χα;
hahahaha...όχι ρε γμτ (τι τέλειο επάγγελμα)...αφού είπε..είχε βάλει συνέλληνα βορειοηπειρώτη.
Ρε μπας και εισαι ο Ελληνοκαναδος ρεσεψιονιστ του ροζ ξενοδοχειου του Μιχαλολιακου της χα;
Ο ανθρωπος παει να ξεκουραστει οχι να κανει δεκαθλο ρε GlosoliΓια toulouse έχω να προτείνω να νοικιάσεις ποδήλατο (αν σας αρέσει) από το Tisseo 'Velibe stations' που υπάρχουν παντού στο κέντρο (πέρυσι είχε 1 ευρώ την ημέρα).
Κάθε μισή ώρα αλλάζεις ποδήλατο και δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω...όπως και στο σύστημα που έχουν στο Παρίσι.
Αν έχετε πώρωση με το rugby (μόνο εγώ πιστεύω είμαι ένας τέτοιος κουλός) έχει καλούς αγώνες.
Και αν είστε rock τύποι το LaDynamo αν θυμάμαι καλά στον δρόμο με το όνομα Amelie με καταπληκτικά live...αυτά μου ήρθαν!

Ειπαμε ειμαι φανατικος χρυσαυγοκλωσσος αλλα δεν παρακολουθω και ολες τις δηλωσεις του ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!hahahaha...όχι ρε γμτ (τι τέλειο επάγγελμα)...αφού είπε..είχε βάλει συνέλληνα βορειοηπειρώτη.
Δεν πειραζει, παντα ενα ντουζ σε χαλαρωνει μετα απο μια κοπιαστικη μερα.Ο ανθρωπος παει να ξεκουραστει οχι να κανει δεκαθλο ρε Glosoli![]()
Εχω και μαλιστα κοκκινα,ρωτα και την Βαγγελιω.Α, εχεις και μαλλια;
Η αληθεια ειναι οτι θα κανω και μερικα χιλιομετρα στα πυρηναια ποδηλατοΟ ανθρωπος παει να ξεκουραστει οχι να κανει δεκαθλο ρε Glosoli![]()
Χρειαζεσαι και γρηγορα ενα.Δεν πειραζει, παντα ενα ντουζ σε χαλαρωνει μετα απο μια κοπιαστικη μερα.

Που πας παλι?? Ελεος !!!!Σας αποχαιρετώ!!! Πάω να ετοιμαστω για το The Ryanair Experience (να διαβάσω καμία 100σταρα σελίδες στο φόρουμ κ να μέτρησω την χειραποσκευη μου)..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αα πρεπει να μας γραψεις το προγραμμα!Εχω και μαλιστα κοκκινα,ρωτα και την Βαγγελιω.
Ναι την ιδια βαφη βαζουμε
Η αληθεια ειναι οτι θα κανω και μερικα χιλιομετρα στα πυρηναια ποδηλατο![]()
Home sweet home, εκλογες γαρ! Η πατριδα χρειαζεται την βοηθεια μου!!!ευαγγελια said:Που πας παλι?? Ελεος !!!!
ωχ και τις ειχα ξεχασει τις ρημαδοεκλογες..........Home sweet home, εκλογες γαρ! Η πατριδα χρειαζεται την βοηθεια μου!!!