The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Ωχ... ξεφτίλα!!!! :haha::haha::haha:
Να δεις τι παθαίνεις αν κάνεις clopy-paste!
Αλλά και αυτοί από το Baba au Rum, το σερβίρουν που το σερβίρουν, δεν γράφουν σωστά και την προέλευση των υλικών! :mad:
Κάτι θα ξέρουν μάλλον...στο Tobago κυκλοφορούν πράγματι πολλά τσιγάρα..γιομιστά όμως...:D

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
σήμερα είχα 3 ευχάριστες εκπλήξεις

πρώτον δε έφαγα ξύλο από φίλαθλους της Wisla Κρακοβίας, γιατί είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού :Ρ

δεύτερο βρήκα στην Κρακοβία, κατάστημα, που φέρνει ελληνικό κασέρι Ελασώνας, Μπίσιος, προς 2.5 ευρώ το κιλό :Ο

τρίτο, έλαβα από το κούριερ, το voucher από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας :Ρ για να αποφασίσω που να πάω (Μόσχα ή Μαδρίτη)

GTS

Member
Χαχαχαα, μιας και το γύρισε ο ντοκ στα αθλητικά, τι φάτσα ήταν αυτή του Μαρινάκη χθες, σα κλαμμένο μ***** στη κυριολεξία, χαχαχαχαχααααα
Το είδα τώρα στο ΣΚΑΙ και κλαίω απ'τα γέλια......:haha::haha::haha::haha::haha:

elefinor

Banned
σήμερα είχα 3 ευχάριστες εκπλήξεις

πρώτον δε έφαγα ξύλο από φίλαθλους της Wisla Κρακοβίας, γιατί είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού :Ρ

δεύτερο βρήκα στην Κρακοβία, κατάστημα, που φέρνει ελληνικό κασέρι Ελασώνας, Μπίσιος, προς 2.5 ευρώ το κιλό :Ο

τρίτο, έλαβα από το κούριερ, το voucher από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας :Ρ για να αποφασίσω που να πάω (Μόσχα ή Μαδρίτη)
Αυτό με το κασέρι ψάξτο. Ή προσφορά λόγω λήξης του προϊόντος θα είναι ή " μαιμού". 2,5 ευρώ / κιλό ελληνικό τυρί δεν νοείται. Είναι πολύ κάτω του κόστους.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Αυτό με το κασέρι ψάξτο. Ή προσφορά λόγω λήξης του προϊόντος θα είναι ή " μαιμού". 2,5 ευρώ / κιλό ελληνικό τυρί δεν νοείται. Είναι πολύ κάτω του κόστους.
το έψαξα, μέχρι κι στο μικροβιολογικό τμήμα του πανεπιστημίου το πήγα, κι μου είπαν ότι είναι καλό, δε παίζει τίποτα. Η ημερομηνία λήξεως είναι σε 10 μέρες από τώρα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.839
Νεότερο μέλος
Dominic_T