travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
@makisg , τι γίνεται; Αγόρι είσαι ή κορίτσι;Γυρίζουμε απο το σούπερ μάρκετ,
βγάζουμε τις μασκες και τι να δω - ο άντρας δεν είναι ο δικός μου!
@makisg , τι γίνεται; Αγόρι είσαι ή κορίτσι;Γυρίζουμε απο το σούπερ μάρκετ,
βγάζουμε τις μασκες και τι να δω - ο άντρας δεν είναι ο δικός μου!
Λογικά Dominican Republic....ακριβώς που δεν ξέρω !Μήπως μπορεί κανείς να αναγνωρίσει πού είναι γυρισμένο αυτό το video clip;
@makisg , τι γίνεται; Αγόρι είσαι ή κορίτσι;
Αποκάλυψες τι σημαίνει το g... δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς πια εδω μέσα..
Καλά ρε κοπρόσκυλα......... ούτε ένα κοπι παστε δεν μπορούμε να κάνουμε???Απο τοτε που γραφτηκε με αυτο το username μεχρι τωρα μεσολαβησε μια αλλαγη φυλου.
Ο ένας με λέει γαϊδούρι,εδώ κοπρόσκυλα.Γίναμε ζωολογικός κήπος.Καλά ρε κοπρόσκυλα......... ούτε ένα κοπι παστε δεν μπορούμε να κάνουμε???![]()
Ήθελα να γράψω το πρωί,τι κάνεις;Που χάθηκες;Αλλά το ξέχασα.250 σελίδες! 250 f...ing σελίδες!!!!!
Εδώ είμαι. 17 σερί μέρες εγκλεισμού στο σπίτι, κοντέυω να λαλήσω. Ευτυχώς, αν κι από το σπίτι, η δουλειά είναι αρκετά αυξημένη και απασχολούμαι....Ήθελα να γράψω το πρωί,τι κάνεις;Που χάθηκες;Αλλά το ξέχασα.
Καλώς τον!Εδώ είμαι. 17 σερί μέρες εγκλεισμού στο σπίτι, κοντέυω να λαλήσω. Ευτυχώς, αν κι από το σπίτι, η δουλειά είναι αρκετά αυξημένη και απασχολούμαι....
Εδώ είμαι. 17 σερί μέρες εγκλεισμού στο σπίτι, κοντέυω να λαλήσω. Ευτυχώς, αν κι από το σπίτι, η δουλειά είναι αρκετά αυξημένη και απασχολούμαι....