Γουατεμάλα Μεξικό To πουλί του Πι (Mεξικό - Γουατεμάλα)

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.731
Επόμενο Ταξίδι
?
Πάντως καλό θα ήταν να οργανωθεί ένα debate (να είμαστε και στο κλίμα) με Ασία και λατινική αμερική (μας έχετε πήξει με την ευρώπη εδώ που τα λέμε).
Σας έχουμε πήξει με την Ευρώπη αλλά πέρα του οτι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα money για εξωτικές αποδράσεις το all time classic είναι all time classic! Άλλωστε μην έχετε παράπονο υπάρχουν άφθονες και καινούριες ιστορίες με μέρη μαγικά, μακρινά κι ονειρεμένα! Κούβα, Μεξικό, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ιραν, Αυστραλία, Χαβάη, Ιορδανία, Μπαλί, USA, η ιστορία υπερπαραγωγή του Γιώργου και σίγουρα κι αλλές που μου ξεφεύγουν! Όλες υπό εξέλιξη.
Καλά εδώ γραψαμε για Αλαπούτσα κι εσύ σ'ενα πουλάκι κόλλησες;
Όχι το πουλί δεν είναι μεταφορικό μέσον. Η λύσις του μυστηρίου στο τελευταίο κεφάλαιο. Το ταλαιπώρησα σ'ολόκληρο ταξίδι το πολύτιμό μου… Τώρα το έχω σαν τα μάτια μου. :eek::rolleyes:
Δηλαδή το ρεζουμέ της ιστορίας είναι οτι κάτσιασες το πουλί από τις μεξικάνικες μεγάλες διαδρομές:D Οπότε το συμπέρασμα είναι πως έπρεπε να αράξεις σε παραλίες και κρυστάλλινα νερα να χαλαρώσει λίγο το πουλάκι! Το θες τελικά το μαστίγωμα σου από τα κορίτσια:D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.340
Μηνύματα
888.988
Μέλη
39.007
Νεότερο μέλος
Stelioz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom